Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım senin neyin oldu cinsiyet :)Bende çok yemiştim. Ama kendine dur demelisin herşeyin fazlası zarar
Basın agrıyormuydu peki canımBen de ilk zamanlar limon ve greyfurtu cok yiyordum![]()
Genelde haftada en az 3 kez basim agridigi icin bilemiycem canimBasın agrıyormuydu peki canım
Canım benim erkekti ama kaybettim kalp atısı durdu.Aynen canım senin neyin oldu cinsiyet :)
Bende surekli yemek istiyorum 16 haftaligim ve erkek bebisim olcak :)kızlar limonu normalde doğru düzgün çiğ çiğ ağzıma süremem 5+2 hamileyim deli gibi limon yiyorum ama oda çok basımı ağrıtıyor aklıma geldikçe ağzım sulanıyor resmen böyle olan var mı
Hayırlısı olsun Rabbim saglıklısını versin inşallah :) eksi kız tatlı erkek derler ya gerçek mi diye sordum :)İlk.zamanlar bende çok yedim hemde ustune tuz dökerek
Not; kızıma hamileyim
Ya benimde öyle ama bu sıra her gün bugün limon yemedim ama bugünde agrıdı alakası Yok demekkiGenelde haftada en az 3 kez basim agridigi icin bilemiycem canim
MaalesefYa benimde öyle ama bu sıra her gün bugün limon yemedim ama bugünde agrıdı alakası Yok demekki![]()
Öyle hergün yemiyorum ama bazen vuruyor resmen evet dikkat etmeye çalışıyorum :)6,7 haftamda cok yedim
Hem mide bulantıma iyi geliyor hemde canım istiyordu
Ama tansiyon için abartmamak lazım
Rabbim hayırlısını versin canım yicek ekmegi yokmuş demekki benimde ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı saglıklı olsa kucağımıza alırdık zatenCanım benim erkekti ama kaybettim kalp atısı durdu.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim :)Bende surekli yemek istiyorum 16 haftaligim ve erkek bebisim olcak :)
Bende öyle limon turşu suyu istiyor hep canım :) Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah :)Surekli limon yiyordum, mevsimi degildi ve benim canim eksi erik istiyordu. Hic bi yerde bulamadik, annem daglqrdan toplamisti sagolsun,kendimi kaybediyordum yerken:)
Ekşi delisi olmustum hamilelikte
Sonuc: Allah bagislasin oglusum oldu![]()
Sadece ben değilmişim demekki :)Agzim kamasti
Bende cok limon yedim
Sonra havucu limonlayip yedim
Havucu batirip batirip yiyordum![]()