Ay canım teşekkür ederim :) evet tabi ki önceliğim o ama ne kadar hızlı kilo verirsem motivasyonum o kadar artmış oluyor. Çok değil aylık 4-5 kilo versem yeterli benim içinHadi bakalım canım inşallah hedefine ulaşırsın :) yaşımız ve boyumuz yakın. O nedenle seni iyi anlıyorum. O kürü uygulamıştım düzenli olmasa da. Gerçekten göbek için Faydalı. Sağlıklı ve fit olma yolunda başarılar. Amacın sağlıklı yaşamak ve dengeli beslenmek olursa çok daha iyi hissedeceksin. Destekçinim :))
Ay canım teşekkür ederim :) evet tabi ki önceliğim o ama ne kadar hızlı kilo verirsem motivasyonum o kadar artmış oluyor. Çok değil aylık 4-5 kilo versem yeterli benim için
Geceleri yatmadan 3 ymk kaşığı yoğurda yarım limon sıkıyorum, 1 tatlı kaşığı pul biber katıp yiyorum. Onun dışında düzenli ve az yemeye çalışıyorum. Bu 2 haftada pide yedim, tost yedim, börek yedim mesela. Su ve yeşil çay içemedim. Ama bugün kesin kararlıyım, yeşil çay ve suyu da hayatıma ekleyeceğim. Sporda yapmadım hiç, sadece 1 kez 1 saat yürüyüş yaptım ama bugün sporada başlıyacağımİyi diyetler :) nasıl bir uygulama bu yani sen nasıl uyguluyorsun?
valla bravo ben de iki gün önce yedim ama dün unuttum bugun devma edicemGeceleri yatmadan 3 ymk kaşığı yoğurda yarım limon sıkıyorum, 1 tatlı kaşığı pul biber katıp yiyorum. Onun dışında düzenli ve az yemeye çalışıyorum. Bu 2 haftada pide yedim, tost yedim, börek yedim mesela. Su ve yeşil çay içemedim. Ama bugün kesin kararlıyım, yeşil çay ve suyu da hayatıma ekleyeceğim. Sporda yapmadım hiç, sadece 1 kez 1 saat yürüyüş yaptım ama bugün sporada başlıyacağım
2 hafta yapmak bana da zor geldi, 1 hafta yapıp 1 hafta dinleniyorumvalla bravo ben de iki gün önce yedim ama dün unuttum bugun devma edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?