Sadece yoğurt değil aslında, yememe dikkat ediyorum ama ek bir şey yapmıyorum, önceden lıkır lıkır su içerdim şimdi su içemiyorum keşke içebilsem :/ Yap yap zararsız bir şey sonuçta, zaten bütün gece bağırsaklarım gurul gurul oluyo yoğurt yiyince. Tüm gece çalışıyor yani vücudumSadece yoğurtla 3 kilo vermek çok iyi bence, tebrik ederim, başarılar diliyorum. Biara bu yoğurt olayını bende denemeliyim kesinlikle:) kafama yattı
Ayyyyyyy selammmmmmm. Seni görmek ne güzeelll :) Evet canım ya 2 ileri 1 geri gidiyoruz bakalım. Ama iyiyim iyi şu ara süper gidiyorum. İnşallah 60larıda görücem :) Sen neler yapıyosunnn verdin mi kilocuklarını??tatlımmm selam ben mavimi
vermişsin epey kilo 70leri görmüşsün çok sevindim
devamı gelecek eminim
Ayyyyyyy selammmmmmm. Seni görmek ne güzeelll :) Evet canım ya 2 ileri 1 geri gidiyoruz bakalım. Ama iyiyim iyi şu ara süper gidiyorum. İnşallah 60larıda görücem :) Sen neler yapıyosunnn verdin mi kilocuklarını??
55 bile mükemmel bi rakam gibi geliyor bana şu anda :) Boyun kaçtı senin?görürsün tatlımmm uzun da sürse görmelisin genceciksin çıpçıtırsın
ben vermiştimo zamanlar zaten ama arada bir iki geliyor onları vereyim diyorum ve hiç göremediğim 55 i görsem fena olmaz diye de kolları sıvıyorum
55 bile mükemmel bi rakam gibi geliyor bana şu anda :) Boyun kaçtı senin?
Eveeettt ve biz o mükemmel rakamı görcezzzzmükemmel benim için de
165 boyum
Dün neler yediğimi yazıyımda okuyun ne kadar obur olduğumu, ben de utanıyım ! 3 dlm patatesli börek, 1 küçük haşhaşlı poaça, 10 tane sarma, 1 ymk kaşığı börülce, 1 ymk kaşığı rus salatası, 1 dlm muhallebi, 1 tane piko, 1 avuç karışık kuruyemiş.Yok arkadaş bugün kendimi aç bırakacağım. Dün yediklerimi sindirsin vücudum işim ne. Sabah 10 tane badem yedim, öğlen 1 elma akşam da 1 tabak yoğurt yicem yeter bugünlük bu kadar !!!
Zaten spora gittim canım, sadece 1 günlük bir şey bu arada bi vücudu aç bırakıyorum zaten ben. Ayda 1 2 kez, oruç tutmak gibi, iyi oluyo benim için şişkinliğimi falan alıyorçok kötü bir ceza bu tatlımm normal beslenmen daha iyi olacak bir günlük abartmaktan kilo almazsın hemen ama şu yaptığın şey kaloriyi tamamen kesmen vücudu alarm durumuna geçirecek ve sen ertesi günlerde ne yersen ye depo etmek isteyecek sonra az yediğim halde neden kilo veremiyorum der durursun
ekstra hareket yürüyüş yaparak ceza ver vereceksen inan daha sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?