Limonsarısı'nın çeyizleri

hayırlı olsun aşkla huzurla kullan hepsini inşallahh pembe seramik tencere setine bayıldım yaa markasını öğrenebilir miyimmm

maşallah canım benm hepsi çok güzeller mutlu yuvanda iyi günlerde kullan inşallahhh

Güzel günlerde kullan canım çok cici herbişeyin

Özellkle istasyon saatini çok beğendim nerden ve ne kadara aldın sorabilir miyim

hepsi birbirinden güzeller canım amaaa günlük çtk takımına bıçak setine ve pembiş tencerelerine bayıldımmmm

maşallah canım benm hepsi çok güzeller mutlu yuvanda iyi günlerde kullan inşallahhh
Canım benim çok teşekkür ederim
canım hayırlı olsun çok güzeller:)) çatal bıçağını nereden ne kadara aldın acaba daha önceden pembesini görüyordum ama bu ara göremedim
İnternetten sipariş ettim canım çok hoşuma gittiği için 36 parça 99.90 tl :) teşekkür ederim
Güzel günlerde kullan canım çok cici herbişeyin

Özellkle istasyon saatini çok beğendim nerden ve ne kadara aldın sorabilir miyim
İstasyon saatimi mudodan aldım 92 liraydı ama mudoda 3 al 2 öde kampanyası var bişeyler daha aldık ucuza gelmiş oldu
hepsi birbirinden güzeller canım amaaa günlük çtk takımına bıçak setine ve pembiş tencerelerine bayıldımmmm
Teşekkür ederimmmm
Aldıkların çok tatlıymış canım rengarenk ne güzel:))
Teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Yeni cicilerim var
Bornız takımım
Nevresim takımlarım
Keyif köşemin vazgeçilmezleri olacaklar inşallah
Bizde yatak odasını kız tarafı alır aşık olduğum oda :) artık benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…