Linç etmeyin evime sürekli birşey alan Kv

teşekkür ederim.
Konu sahibi sürekli olan bir şey değilse çoook ayıp etmişsin o zaman. Sanırım siz biraz memnuniyetsiz birisiniz.
bayaa ayıp etmişti konu bu ,çook eleştiri yedi konu kapandı. o yüzden konu sahibi size yaranılmaz.ağzınız var diliniz var, konuşun söyleyin.

Siz söylemezseniz o da alır durur. Tamam verilen bir şeyi reddetmek ayıp oluyor ama söyleyin ziyan oluyor bitiremiyoruz deyin. Yalnız sizin kv'den bir tane de bizim evde var o da kocam o da bir şeyi aldığı zaman çok alır bizim ev de tıklım tıklım oldu. Ben kocama "alma" diyorum ama kv'ye bunu söylemek zor tabi eşiniz söylesin. Siz de kırmadan söyleyin "ziyan oluyor üzülüyorum" deyin hatta burada anlattığınız gibi aynen anlatın. Aslına bakarsanız güzel bir dert ama :) anaç ve verici bir kadın geldi gözümün önüne.

Arkadaşlar linç etmeyin, buradaki çoğu kv derdinin yanında benimki hiçbirşey değil biliyorum ama fikir verin zira bunaldım.

Eşim bekar yaşarken annesi oğlumun vakti yoktur ben alıp koyayım eksi kalmasın diye diye şimdiki eşime dünya kadar şey almış. Şöyle diyeyim evleneli bir yıl olacak daha eve çay, sabun, deterjan almadım eşimin bekarlığından kalan stokları bitirmeye çalışıyoruz.

evlendik ama huylu huyundan vazgeçmiyor her gittiğimizde bunu da size aldık diye kilo kilo peynir zeytin tereyağ zeytinyağı vs vs veriyorlar. Şimdi biliyorum ne güzel bunun nesi dert diyorsunuz yahu evde herşey üst üste binmeye başladı hiç sevmem tıkış tıkış her yerim doluyor 2 kişiyiz tüketemiyoruz. Balkonun birini deterjanlara ayırdım hiç açılmamış 5-6 paket çamaşır suyu yumuşatıcı cam sil banyo temizleyici fırın temizleyici aklınıza ne gelirse. Hadi deterjan kuru gıda bakliyat kahve neyse. O peynirler köy yoğurdu vs yazık günah bozuluyor. İçim hiç rahat değil ama onlar getirdikçe ben bi kısmını annemle babama götürüyorum. Atılacak yoksa. Hayır düşünüyorum benim anam babam kendinden arttırıp alsa kardeşime verse onun da karısı anasına götürse bozulurum üzülürüm, ama bize yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmak zorunda kalıyorum vicdanım rahat değil haram mı bilmiyorum 🤷‍♀️ Kendi tarlaları hayvanları olur kendi ürünleri olur anlarım ama şehirde yaşayan insanlar onlar da para verip alıyor yazık günah

Söyleyemiyorum yemiyoruz diyip almasam yüzü düşüyor morali bozuluyor nankörlük etmek istemiyorum sağolsunlar düşünüyorlar ama nasıl engellerim?
annenlere vermek yerine başka ihtiyacı olana hayrına versen daha iyi olmaz mı ?

bazen evde oldugunu unutup marketten aldigim fazla seyleri mesela kuru bakliyat yada ne bileyim iste cabuk bozulmayacak seyleri ihtiyaci olan konu komsuma veriyorum..

Godiva pahali bir marka degil ki ayol
Hatta oldukca da kotu bir marka bence 😂
Bende ilk kez duydum valla. En kaliteli cikolata Nestle sanıyordum 😂😂😂
Ama yazdım nete 700 TL lik 1.500 TL lik çikolatalar çıktı. Konu sahibinin çikolatası tabi bu kadar pahalı değildir de. Bayağı pahali çikolataları varmis yani

Ya Hu!
İnsan 'çikolatamı kp yedi, hem de Godiva markaydı' diye dertlendiğini hatırlar da
bu konuyu bari açmaz.
Çok ilginç gerçekten,
hayretler içerisinde okudum.
Allah hepimizi kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın.

Cidden bir de linç etmeyin diye başlık atmış, görür görmez bu arkadaş olduğunu hatırladım ve güldüm. Çünkü hiç unutamıyorum o konuyu.

Back
X