Linç etmeyin evime sürekli birşey alan Kv

Çok mu zor "İki kişi bitiremiyoruz ziyan olmasın, bittikçe isteyelim sizden" vs gibi nazik cümleler ile reddetmek.
Çikolata konusunu okumadım anladığım kadarıyla böyle verici insanlara ayıp etmişsiniz.
Ama bu insanlar da sizden ses çıkmadıkça getirmeye devam edeceklerdir, bitiriyorsunuz ve memnunsunuz sanıyorlardır.
Eşiniz söylesin.
Siz de o konudan sonra buraya bu konuyu açarak tuhaflıkta zirve yapmışsınız kusura bakmayın da.

Önce şanslı olduğunu düşündüm ohh dedim ne güzell , kötülük bunun neressinde ? Sonuna gelince hıııııı dedimmm ..
tabiki yazık günah , kendin söylüyorsun balkonun birisini deterjanlara ayrdım diye .. kv hiç görmüyormu o balkonun halini ? yeterince var almayalım yada getirmeyelim diye .. bu bi ilginç geldi bana açıkcası ..
ayrıca bu ısraf diyim .. uygun kelime bulamadım çünkü .. bu ısrafın önüne anca sen geçebilirsinn .. teşekkür edip nazik bir dille ihtiyacınızın olmadığını , olursa isterim deyiippp önüne geçmelisin .. kolay gelsin :) aklıma gelmişken belki çevrede gerçekten htiyacı olan ailelere yardımda bulunabilirsiniz :)

Bizde öyle pahalı çikilatalar yok. Ekmeğe sürmelik var. Şöyle kaşıkla bir dalacağım içine... Zor tutuyorum kendimi ama yutkunma sayım artmaya başladı. Bilemiyorum. Bana biraz havadan sudan bahsedin. :confused:
Biraz da espri olsun diye yazmıştım umarım sizi üzmedim.
Şok markette kare-60 gr olanlar çeşidine göre
5,45, 5,95 ve 6,45 TL idi evvelki gün aldım.
Dolgulu olan, diktörtgen paket 86 gr
biraz daha pahalı 10,95 TL.
Aslında konu sahibinin ima ettiği kadar lüx ve pahalı bir marka değil.

Bende ilk kez duydum valla. En kaliteli cikolata Nestle sanıyordum 😂😂😂
Ama yazdım nete 700 TL lik 1.500 TL lik çikolatalar çıktı. Konu sahibinin çikolatası tabi bu kadar pahalı değildir de. Bayağı pahali çikolataları varmis yani
Ahhaa vardir da bilemedim ya ben sevmiyorum gerci 1500 luk olanindan yemedim hic , olsa yemege kiyamam alir koynuma sarilir yatarim o da ayri mevzu

Nedir bu çikolata olayı diyerek eski konuya baktım.
Ve şuan mıtfağa doğru emin adımlarla ilerliyorum :hamarat:
Arkadaşlar ben kilo vermeye uğraşıyorum yaaa :duduk:

Back
X