Linç etmeyin evime sürekli birşey alan Kv

Diğer konularınızı Allah’tan silemiyorsunuz ve biz de çikolata mevzusunu hatırlıyoruz. Yazık bu insanlara! “ Godiva” çikolataydı değil mi? Adamcağız yedi diye dünyayı yıkmıştınız. Görgüsüzlük gibi sanki!

Yani adam belki soğuk su icecekri cikolatayi gordu cani cekti yedi belkide bir ihtiyaçları var mi dolaplarinda yiyecek pazar eksikleri var mi diye bakti gordu yedi bunu burada konu acip bunu kendinize dert etmissiniz daha size ne denmeli anlamadim adamlar sizi düşünüyor belkide bogazlarindan gecmiyor diye size fazla fazlaaliyorlar sizde kibarca anne bizim daha bitmedi bitince isterim diyin ben kv deme öyle diyorum yani cikolatayi birak dolabi yese gene birsey demem sonuçta nefis bu ne yedikden sonra adam aramis soylemis garib olan ne yazik valla o insanlara

Arkadaşlar linç etmeyin, buradaki çoğu kv derdinin yanında benimki hiçbirşey değil biliyorum ama fikir verin zira bunaldım.

Eşim bekar yaşarken annesi oğlumun vakti yoktur ben alıp koyayım eksi kalmasın diye diye şimdiki eşime dünya kadar şey almış. Şöyle diyeyim evleneli bir yıl olacak daha eve çay, sabun, deterjan almadım eşimin bekarlığından kalan stokları bitirmeye çalışıyoruz.

evlendik ama huylu huyundan vazgeçmiyor her gittiğimizde bunu da size aldık diye kilo kilo peynir zeytin tereyağ zeytinyağı vs vs veriyorlar. Şimdi biliyorum ne güzel bunun nesi dert diyorsunuz yahu evde herşey üst üste binmeye başladı hiç sevmem tıkış tıkış her yerim doluyor 2 kişiyiz tüketemiyoruz. Balkonun birini deterjanlara ayırdım hiç açılmamış 5-6 paket çamaşır suyu yumuşatıcı cam sil banyo temizleyici fırın temizleyici aklınıza ne gelirse. Hadi deterjan kuru gıda bakliyat kahve neyse. O peynirler köy yoğurdu vs yazık günah bozuluyor. İçim hiç rahat değil ama onlar getirdikçe ben bi kısmını annemle babama götürüyorum. Atılacak yoksa. Hayır düşünüyorum benim anam babam kendinden arttırıp alsa kardeşime verse onun da karısı anasına götürse bozulurum üzülürüm, ama bize yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmak zorunda kalıyorum vicdanım rahat değil haram mı bilmiyorum 🤷‍♀️ Kendi tarlaları hayvanları olur kendi ürünleri olur anlarım ama şehirde yaşayan insanlar onlar da para verip alıyor yazık günah

Söyleyemiyorum yemiyoruz diyip almasam yüzü düşüyor morali bozuluyor nankörlük etmek istemiyorum sağolsunlar düşünüyorlar ama nasıl engellerim?
Ihtiyacı olan birilerine verin.

Arkadaşlar linç etmeyin, buradaki çoğu kv derdinin yanında benimki hiçbirşey değil biliyorum ama fikir verin zira bunaldım.

Eşim bekar yaşarken annesi oğlumun vakti yoktur ben alıp koyayım eksi kalmasın diye diye şimdiki eşime dünya kadar şey almış. Şöyle diyeyim evleneli bir yıl olacak daha eve çay, sabun, deterjan almadım eşimin bekarlığından kalan stokları bitirmeye çalışıyoruz.

evlendik ama huylu huyundan vazgeçmiyor her gittiğimizde bunu da size aldık diye kilo kilo peynir zeytin tereyağ zeytinyağı vs vs veriyorlar. Şimdi biliyorum ne güzel bunun nesi dert diyorsunuz yahu evde herşey üst üste binmeye başladı hiç sevmem tıkış tıkış her yerim doluyor 2 kişiyiz tüketemiyoruz. Balkonun birini deterjanlara ayırdım hiç açılmamış 5-6 paket çamaşır suyu yumuşatıcı cam sil banyo temizleyici fırın temizleyici aklınıza ne gelirse. Hadi deterjan kuru gıda bakliyat kahve neyse. O peynirler köy yoğurdu vs yazık günah bozuluyor. İçim hiç rahat değil ama onlar getirdikçe ben bi kısmını annemle babama götürüyorum. Atılacak yoksa. Hayır düşünüyorum benim anam babam kendinden arttırıp alsa kardeşime verse onun da karısı anasına götürse bozulurum üzülürüm, ama bize yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmak zorunda kalıyorum vicdanım rahat değil haram mı bilmiyorum 🤷‍♀️ Kendi tarlaları hayvanları olur kendi ürünleri olur anlarım ama şehirde yaşayan insanlar onlar da para verip alıyor yazık günah

Söyleyemiyorum yemiyoruz diyip almasam yüzü düşüyor morali bozuluyor nankörlük etmek istemiyorum sağolsunlar düşünüyorlar ama nasıl engellerim?
Esinizle konusun o soylesin

Bizim adetlerde yeni evlendiğinde ailen eve deterjan yiyecek kuru bakliyat vs vs yığar ki bı sure masraf olmasın.
Sizin kv işi iyice abartmış.
Bana annem evlenmeden önce yığdı eve 5/6 ayda bitirdim.
Sizin kinin olacak yani yok.
Almamasını söyleyin.

Çikolata mevzusuna güldüm baya ne yapıyım :KK70: Kv nize nazik bir şekilde iki kişi olduğunuzu, bitiremediğinizi ve israf etmek istemediğinizi söyleyin. Baktınız hala getirmeye devam ediyor ısrarla almayın evdeki fazlalıklarıda ihtiyaç sahiplerine verin. Bide ben şöyle düşünüyorum zeytinyağ, peynir bile olsa insan kendide seçmek, beğenmek ister sanki. Deterjanın, yumuşatıcının kokusuna falan bakmak ister ne bileyim yani sizin hoşunuza gitmesi, beğenmenizde önemli diye düşündüm

Biraz da espri olsun diye yazmıştım umarım sizi üzmedim.
Şok markette kare-60 gr olanlar çeşidine göre
5,45, 5,95 ve 6,45 TL idi evvelki gün aldım.
Dolgulu olan, diktörtgen paket 86 gr
biraz daha pahalı 10,95 TL.
Aslında konu sahibinin ima ettiği kadar lüx ve pahalı bir marka değil.
Konu sahibini korumuyorum yanlis anlamayin. Kendi magazasindaki urunleri daha kaliteli ve fiyati daha yuksek. Markettekiler daha ucuz ve tadi da ona gore daha dusuk oluyor godivanin

Size gerçekten yaranamaz insanlar.
Kayınbabanız dolabınızdaki çikolatayı yedi diye kıyamet kopmuştu, şimdi tereyağı, zeytinyağı alıyorlar diye olay yaratıyorsunuz.

Yani bir kez daha şaşırdım çünkü sizin o meşhur pahalı ve kıymetli "GODIVA" çikolatanızın yerine daha pahalı şeyler almışlar, terbiyesizlik etmişler. :)

Ağzınız var, diliniz var, "teşekkür ederiz ama bunlar çok fazla boş yere masraf etmeyin ziyan oluyor" diyebilirsiniz.

Konuya yorum yapacaktım , bu yazılardan sonra dilim tutuldu.

Evet helal değil yaptığınız. Daha tuketemedik verdiklerinizi diye söyleyip almayacaksiniz. Hele bu çikolata olayından sonra asla alıp dağıtmaya hakkınız yok.

Düşünüp alması cok güzel ama fazlası olduğu zaman haklısınız..
Acik acik söyleyin kırmadan daha bitmedi hala var yazık günah oluyo atiliyo çöpe gidiyo diyin..
Ihtiyacımiz olduğu zaman söylerim o zaman alsan daha iyi olur diye de söylenebilir
Böyle bi dert olmasida güzelmiş başka kv kp konularından sonra😁

Biraz da espri olsun diye yazmıştım umarım sizi üzmedim.
Şok markette kare-60 gr olanlar çeşidine göre
5,45, 5,95 ve 6,45 TL idi evvelki gün aldım.
Dolgulu olan, diktörtgen paket 86 gr
biraz daha pahalı 10,95 TL.
Aslında konu sahibinin ima ettiği kadar lüx ve pahalı bir marka değil.
Ay yok yav, ben de şaka yapmıştım, malum konuda pahalı çikolata diye geçiyor ya. =) Çok incesiniz ama. :KK200:
Hay çikolatanıza. Boğazım kötü zaten yiyemiyorum bir durun :duduk:
Eşim tam da boğazım şişken çikolata doldurmuş eve yiyemiyorum. Bir tarafım şişecek :hasta:
Geçmiş olsun. Ben de yemiyorum o zaman madem siz yiyemiyorsunuz. Buna tutunarak irademe karşı koyabilirim.
Yalnız iyileşince haber verin, kaşık elimde bekliyorum. :kk77:
Ah ah kaç geyikçi böyle gitti:-)
İç sesim şarkı söylemeye başladı ya, hayırdır?
Bye bye happiness
Hello loneliness :cry:

Son düzenleme:

Demeyin bir şey ya, belli kadın mutlu oluyor. Gönlü bol demek ki 🤗

Birşeyler aldığında “anne bu çok oldu, evde de 72638262826382636361919 tane daha var. Bitince haber edeyim” diyin bence. Baktınız hala alıyor, artık eş dost aileye dağıtın yine. Elden ele yardımlaşma resmen 🤗

Back
X