- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi northernlight
fakire versene ??! O kadar alamayan var sevaba girersin bu mu dert...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bu derece olmasa da bu durum vardı. Domates konserveleri, baklagiller, salçalar, peynirler.. En son anne yerimiz yok, sende dursun ben bittikçe alayım dedim. Baktı kendi evine de sığmıyor, bıraktı.Arkadaşlar linç etmeyin, buradaki çoğu kv derdinin yanında benimki hiçbirşey değil biliyorum ama fikir verin zira bunaldım.
Eşim bekar yaşarken annesi oğlumun vakti yoktur ben alıp koyayım eksi kalmasın diye diye şimdiki eşime dünya kadar şey almış. Şöyle diyeyim evleneli bir yıl olacak daha eve çay, sabun, deterjan almadım eşimin bekarlığından kalan stokları bitirmeye çalışıyoruz.
evlendik ama huylu huyundan vazgeçmiyor her gittiğimizde bunu da size aldık diye kilo kilo peynir zeytin tereyağ zeytinyağı vs vs veriyorlar. Şimdi biliyorum ne güzel bunun nesi dert diyorsunuz yahu evde herşey üst üste binmeye başladı hiç sevmem tıkış tıkış her yerim doluyor 2 kişiyiz tüketemiyoruz. Balkonun birini deterjanlara ayırdım hiç açılmamış 5-6 paket çamaşır suyu yumuşatıcı cam sil banyo temizleyici fırın temizleyici aklınıza ne gelirse. Hadi deterjan kuru gıda bakliyat kahve neyse. O peynirler köy yoğurdu vs yazık günah bozuluyor. İçim hiç rahat değil ama onlar getirdikçe ben bi kısmını annemle babama götürüyorum. Atılacak yoksa. Hayır düşünüyorum benim anam babam kendinden arttırıp alsa kardeşime verse onun da karısı anasına götürse bozulurum üzülürüm, ama bize yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmak zorunda kalıyorum vicdanım rahat değil haram mı bilmiyorumKendi tarlaları hayvanları olur kendi ürünleri olur anlarım ama şehirde yaşayan insanlar onlar da para verip alıyor yazık günah
Söyleyemiyorum yemiyoruz diyip almasam yüzü düşüyor morali bozuluyor nankörlük etmek istemiyorum sağolsunlar düşünüyorlar ama nasıl engellerim?
Arkadaşlar linç etmeyin, buradaki çoğu kv derdinin yanında benimki hiçbirşey değil biliyorum ama fikir verin zira bunaldım.
Eşim bekar yaşarken annesi oğlumun vakti yoktur ben alıp koyayım eksi kalmasın diye diye şimdiki eşime dünya kadar şey almış. Şöyle diyeyim evleneli bir yıl olacak daha eve çay, sabun, deterjan almadım eşimin bekarlığından kalan stokları bitirmeye çalışıyoruz.
evlendik ama huylu huyundan vazgeçmiyor her gittiğimizde bunu da size aldık diye kilo kilo peynir zeytin tereyağ zeytinyağı vs vs veriyorlar. Şimdi biliyorum ne güzel bunun nesi dert diyorsunuz yahu evde herşey üst üste binmeye başladı hiç sevmem tıkış tıkış her yerim doluyor 2 kişiyiz tüketemiyoruz. Balkonun birini deterjanlara ayırdım hiç açılmamış 5-6 paket çamaşır suyu yumuşatıcı cam sil banyo temizleyici fırın temizleyici aklınıza ne gelirse. Hadi deterjan kuru gıda bakliyat kahve neyse. O peynirler köy yoğurdu vs yazık günah bozuluyor. İçim hiç rahat değil ama onlar getirdikçe ben bi kısmını annemle babama götürüyorum. Atılacak yoksa. Hayır düşünüyorum benim anam babam kendinden arttırıp alsa kardeşime verse onun da karısı anasına götürse bozulurum üzülürüm, ama bize yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmak zorunda kalıyorum vicdanım rahat değil haram mı bilmiyorumKendi tarlaları hayvanları olur kendi ürünleri olur anlarım ama şehirde yaşayan insanlar onlar da para verip alıyor yazık günah
Söyleyemiyorum yemiyoruz diyip almasam yüzü düşüyor morali bozuluyor nankörlük etmek istemiyorum sağolsunlar düşünüyorlar ama nasıl engellerim?
Eskiden Belçika markasıydı, sonra ülker aldıGodıva markasını ılkkez duydum bu arada, omrum boyunca ucuz cıkolatalar yemısım bu yorumlarla onu fark ettim.
Ölmem ınsallahasdfghk
Bi kere annenlere veriyosun diye başkası aynı hareketi yapsa bozulma bunda bişey yok. Onu söyliyim. İkinci olarak ta anne baba alıyosunuz çok sağolun kesenize bereket ama bitmedi evdekiler çürüyor yazık günah israf olmasın bitince ben söliyim size de. Benim eşimin aileside çok verici ama ben sölüyorum alamam evde var bitince vs vs. Diye. Hatta eşya konusunda bile bebeğim oldu diye kayınvalidem yastık yapmış bi sürü alamam yerim yok dedim yeni doğmuş bebeğe bu kadar yastık neden yaptın ki zaten 2 yaşında yatıcak sende kalsın dedim bıraktım. Açıkça söle bunda bişe yok. Darılacak olan darılsın darılacak bişey yok oysakiArkadaşlar linç etmeyin, buradaki çoğu kv derdinin yanında benimki hiçbirşey değil biliyorum ama fikir verin zira bunaldım.
Aynen mesela reçel yemiyoruz vermeyin diyorum olsn misafiriniz yer diyolar oysaki ben misafir gelince zaten envai çeşit yapıyorum reçelin yüzüne bakan yok. Artık çöpe atıyorum diyorum vermiyolar alıştılarBizimkiler bu kadar aşırı yapmasa da yemeyecegimiz şeyleri kavanoz kavanoz hazirlayip vermek istiyorlar. Bazi kavanozlar elimde kaldi hep.
Bu sene almadim yiyemiyoruz atiliyor, yer yok evde koyacak dedim almadim, sadece cok sık tukettigimiz bir iki bisey kabul ettim.
Eskiden Belçika markasıydı, sonra ülker aldı![]()
aynen öyle, içerik olarak da çok kötü. Çikolata yenecekse hası yenmeli, içinde sadece kakao ve kakao yağı olan, glikoz şurubu bulundurmayan.he içine ettiler mis gibi çikonun. alakası kalmadı eski godivayla.