Linç etmeyin evime sürekli birşey alan Kv

Size gerçekten yaranamaz insanlar.
Kayınbabanız dolabınızdaki çikolatayı yedi diye kıyamet kopmuştu, şimdi tereyağı, zeytinyağı alıyorlar diye olay yaratıyorsunuz.

Yani bir kez daha şaşırdım çünkü sizin o meşhur pahalı ve kıymetli "GODIVA" çikolatanızın yerine daha pahalı şeyler almışlar, terbiyesizlik etmişler. :)

Ağzınız var, diliniz var, "teşekkür ederiz ama bunlar çok fazla boş yere masraf etmeyin ziyan oluyor" diyebilirsiniz.

ahshzhjshsjshshsh bu godiva reis mi jdmdndmdhdjd

offf cok guldum konu tekrar aklima geldi.

İllaki çevrenizde yoksul insanlar vardır fazla yiyeceklerden onlara verebilirsiniz :P bence güzel fikir

Ayyy çikileta mevzusunu sahibi siz miydiniz? Evde erzak tan adım atamayacak yer yok her gittiğinizde eliniz kolunuz dolu geliyorsunuz. Balkon deterjan almıyor kahveye kadar veriyorlar. Sizde kp çikileta mı yedi diye kendinizi yerden yere attınız. 😂
Benim kp gibi biri lazım size günahını bile parayla satar. 😂 Bak nasıl mutlu olursunuz o zaman.

Size gerçekten yaranamaz insanlar.
Kayınbabanız dolabınızdaki çikolatayı yedi diye kıyamet kopmuştu, şimdi tereyağı, zeytinyağı alıyorlar diye olay yaratıyorsunuz.

Yani bir kez daha şaşırdım çünkü sizin o meşhur pahalı ve kıymetli "GODIVA" çikolatanızın yerine daha pahalı şeyler almışlar, terbiyesizlik etmişler. :)

Ağzınız var, diliniz var, "teşekkür ederiz ama bunlar çok fazla boş yere masraf etmeyin ziyan oluyor" diyebilirsiniz.
Ahskajskajsk KK efsanelerinden 🤣

Şişmesini beklemeyin yiyin. Boğaz ağrısına iyi geliyor şaka yapmıyorum 😄

Valla bu öyle böyle değil su bile içirmiyor. 10 yıldır böyle olmadıydım. Anamı ağlattı lanet şey. 4 gece midem guruldayarak, ağrıdan zonklayarak uyumaya çalıştım.
Hafif olsaydı biraz yakar iyi gelir derdim..
Hayata dönüyorum nasılsa halledicem ben o çikolataları :KK70:

Istemedıgını soyledıgın halde alıyorsa sende ıhtıyacı olan bırılerını bul onlara ver hayır ıslemısnolursunuz hem

Biraz da espri olsun diye yazmıştım umarım sizi üzmedim.
Şok markette kare-60 gr olanlar çeşidine göre
5,45, 5,95 ve 6,45 TL idi evvelki gün aldım.
Dolgulu olan, diktörtgen paket 86 gr
biraz daha pahalı 10,95 TL.
Aslında konu sahibinin ima ettiği kadar lüx ve pahalı bir marka değil.
Godiva’yı Ülker satın almıştı yıllar önce, ben oradan biliyorum. Ben de şok markette görmüştüm almadım, gebelikte yiyemiyorum.

Back
X