Linçlere hazirim.

Su an inanilmaz bir panik yaşadım. Neden böyle olacağını düşündünüz. Aldatılmak denildiği anda ellerim titriyor ve terlemeye basliyorum. Boyle bir şeyi bir daha yaşamak istemiyorum.
Doyasıya bir hayat yaşamadım demesinden anlaşılıyor,dengesiz tavırlarından anlaşılıyor.İçten içe daha bekar hayatı yaşamak istiyor ama dengesiz olduğu için evlenme teklifi de etmiş.Bir buhran anında sizinle evlenirse,evlendikten sonra 'hayatı doyasıya yaşama' ihtimali yüzde 99 diyorum.

Doyasıya bir hayat yaşamadım demesinden anlaşılıyor,dengesiz tavırlarından anlaşılıyor.İçten içe daha bekar hayatı yaşamak istiyor ama dengesiz olduğu için evlenme teklifi de etmiş.Bir buhran anında sizinle evlenirse,evlendikten sonra 'hayatı doyasıya yaşama' ihtimali yüzde 99 diyorum.
Ayrılmalıyim çünkü aldatılma etkisi ben de cok yogun cok uçlarda geciyor. Allah kimseye yaşatmasın.

Ayrılmalıyim çünkü aldatılma etkisi ben de cok yogun cok uçlarda geciyor. Allah kimseye yaşatmasın.
Ayrılın ve terapiye gidin.Aldatılma olayını aşmadan bulacağınız her yeni kişi muhtemelen birbirinin aynısı olacak.Önce bu korkuyu çözün

Muhtemelen o da böyle düşünmeye basladi birden, yani bir şeyler yaşamış olmalıydım diye düşünmeye basladi. Uzuldum de acikcasi yani bu simdi mi düşünülür gibi bilemiyorum. Cevaplar biraz moral oldu ama içim kırık.
Eminim en başta (olması gerektiği gibi dürüst oldunuz) daha önce sevgiliniz olduğunu söylediniz o da asla sorun olmayacağını söyledi. Ama nedense zamanla hiç sevgilisi olmamış erkeklerin içine oturuyor bu durum. Bi zaman sonra size kendinizi kötü bişey yapmışsınız gibi bile düşündürebilir. Asla değil. Yaşınız kaç bilmiyorum ama 25-26 yaşına gelipte daha önce sevgililik durumları olması çok doğal :) yeterli olgunlukta biri olmadığını düşünüyorsanız hiç uzatmayın enerjinizi o insanda harcamayın. Çok tatlı bir genç kız olduğunuzu düşünüyorum içinize tam olarak sinmeden evlilik yoluna girmeyin. Bide ufacık bi tavsiye önce siz ayaklarınızı yere sağlam basın sonra hayat karşınıza işte bu dediğiz insanı çıkarsın :)

Sizinle çok mutlu olsa başka hayatları merak etmezdi. Zor birimisiniz yada kıskanç? Sizi seviyor ama kavgalardan usandığı için korkuyor gibi geldi. Bence evliliği erteleyin. Evlilik sonrası hayatımı yaşayamadım moduna girerse üzgünüm aldatılırsınız.

Su an inanilmaz bir panik yaşadım. Neden böyle olacağını düşündünüz. Aldatılmak denildiği anda ellerim titriyor ve terlemeye basliyorum. Boyle bir şeyi bir daha yaşamak istemiyorum.
Ben öyle düşünmüyorum fakat ikinizde bir ilişkiye en azından birbirinizle hazır değilsiniz bence. İlişki yorucu olmamalı hele ki sizin durumunuzda hiç olmamalı. Evliliği erteleyin ara verin ama bir şekilde şu ciddiyetten uzaklaşın. Evlilik düşüncesi ikinize de ağır sorumluluk yüklüyor belli ki buna hazır değilsiniz. Sadece flört edin. Eğer ilerleyen zamanlarda hala olmayacak gibiyse o zaman bırakısınız

Adam yüzüğü taktıktan sonra mi bunları görmüş? Bunları yüzüğü takmadan önce düşünseymis. Belki isler ciddiye binince evlilik korkusu sarmış da olabilir. O yüzden mi boyle davranıyor acaba... buna çevresi daha yaşın genç, gençliğini yaşa ne evliligi vs dediyse, ki derler... korkmuş olabilir.. bir sey yaşayamadan evlenecek miyim psikolojisi... bu durumda bu adamın sana hayrından çok zararı olur.

Üniversitedeki sevgilimle böyle bir durum yaşamıştım. asla dile getirmezdi o, sözümona kaybetmeye korkuyordu beni. Benden önce ilişkisi olmaması beni rahatsız ediyordu, kaç defa daha genciz, herşey çok hızlı ilerliyor bence,yaşamamız gereken şeyler var birbirimizi özgür bırakalım dedim. Her seferinde salya sümük ağladı sen beni sevmiyorsun, başkası mı var diye. Salak sonra gitmiş bir tartışmamız sonrası bi kızla yatmış. Çok kızdım ama bi yandan da dediğime geldi salak diye söylendim.

20 yaşında diyorsunuz çok çok küçüksünüz evliliği konuşmak için. Salın böyle düşüneni, şuan sizi sinirlendiriyor bu durum ama haklı bence. İlk ilişki yaşadığım kişiyle evlenme fikri benim kabusumdu. Çok sevdiğim bir söz derki; farklı dondurmaların tadına bakmadan en sevdiğimizin hangisi olduğunu nasıl anlayabiliriz ki?

adam yeterince kurtlarımı dökemedim diyor; evlendikten sonra kafasındaki kotayı tamamlamaya kadar gider bu düşünce. onu geçtim de arabayı benim üstüme yapar mısın nasıl bir şaka. her espri bilinçdışı bir istek taşır denir, karşı taraf da öyle anlar. maddi konularda şaka bile olsa arsızca bir tavır göstererek niye yüz göz oluyorsunuz ki

iyi aksamlar. Muhtemelen konularımi bilenler hatta belki bilmeyenler de bu kadar kısa sürede ani karar verdiğim için ufak bir linç girişiminde bulunabilir :)
Geçen sene haziran ayında aldatıldım, ayrıldım ve hızlı bir şekilde agustos ayında yeni bir ilişkiye basladim. İşler ilerledi ve bir süre önce de evlenme teklifi aldım, evet dedim.
Evlilik teklifinden günler sonra ilişkinin üzerine kara bulut silsilesi çöktü. Inanilmaz kavgalar, tripler, ayrılalım mi ayrılmayalım mi konuşmaları, tekrar kavgalar, kavga sonrası bu is nereye gider diye aynı konuşmalar. Kısaca kısır döngüye giren toksik bir ilişkiye dönüştü. Kavgalarımızin bir kısmı benden bir kısmı ondan kaynaklanan seyler.
Bu gün yine bir kavga saatlerce sessizlik ve sonrasında bir telefon konuşması.
Telefon konuşmasının içeriğinde bana özet olarak şunlardan bahsetti
- benim çok üzerime geldin, taktıkların düşündüklerin sadece sana değil bana da zarar veriyor. Biraz kendin de üstesinden gelmeye calis. Takmamaya çalış. (Terapi ve ilacin yapamadığını bana 'takma ya' diye yapabileceğini zannediyor galiba. Yıllardır obsesifim, o bana takma dedigi anda bana bir aydınlanma gelecek ve takmayacagim diye düşünüyor heralde.)
- bazen keşke senden önce başkalarını da tanıyıp tecrübe edinseydim diye düşünüyorum. Bazen bana ağır geliyorsun.(onun ilk ilişkisi.)
- dışarıya cok iyi birisin bana gelince erkeksi bir hale burunuyorsun. Nasil yani diyorum oyle işte diyor. Örnek ver diyorum, gecen gun konusurken arabayi benim üzerime yaparsin dedin diyor.( yemin ederim bu bir şakaydı bunun konusunu da kendisi açtı, arabayi senin üzerine yaparız dedi ciddi ciddi, yok ya konuşulur onlar dedim, sonra saka yaptı yoo yapmam dedi ben de güldüm yoo yaparsin dedim olay bu, espri yani. Allaha şükür kimsenin malında mülkünde gözüm yok böyle söylemesi içime oturdu.)
- o zaman benimle mutlu değilsin istediğin hayat bu değil diyorum. Hayır mutluyum ama daha önce doyasıya bir hayat yaşamadım seninle yaşıyorum ama sadece örnek vermek için söylüyorum diyor.
Ben de dedim ki senin ne istediğin belli degil. Git biraz düşün, istediğim hayat bu değil diyorsan da saygı duyarım dedim, iyi geceler dedik kapattık.
Bu adam ben takılamadim edemedim acele ettim evliliğe mi demek istiyor? Bunları söyleyip ayrılığı dile getirmiyor benim mi ayrilmami bekliyor anlayamadım.
Acele bir karar mi veriyoruz o da ben de. Ona değer veriyorum, seviyorum da. Ama bu konuşma beni biraz incitti.
Uzun olmuş kusura bakmayın. Bu konuşma size ne düşündürdü?
Birbirinize iyi gelmiyorsunuz. Hemen ayrılmayı düşünmeseniz de biraz ara vermeyi düşünebilirsiniz.

Linçlik hiçbir durumunuz yok ki. 🤔

Öncelikle bu adam henüz olgunlaşmamış, hadi sizi bir tarafa bırakalım başka hanımlarla da yapamaz. Bir kere evliliğin ne olduğunu kafasında oturtması ve hazır olması lazım.

Bu kişi size uygun değil, amaçlarınız farklı siz olgun uzun süreli bir ilişki bekliyorsunuz o ise tam tersi.

Zaten ayrılık konuşması yapılmış, dostane şekilde ayrılıp herkesin yoluna bakması uygun olur.

Bir erkeğin ilk sevgilisiyseniz ve sizin daha önce sevgiliniz olmuşsa o ilişkiden koşarak uzaklaşın bence
Benim daha önce uzun yıllar süren iki ciddi ilişkim oldu, eşimin ise ilk sevgilisiyim. Doğru stratejiler ve adımlarla avantaja çok kolay çevrilir bu konu

Beni en çok rahatsız eden "arabayı senin üzerine yapalım" demiş olması.
Ne yani senin onunla maddi olarak mı beraber olduğunu düşünüyor. Yani sonrasında da sen öyle dedin diye kızmış sana.(senin demediğin halde) yok canım be bundan bi cacık olmaz, salla bunu yenisine bak.

Sizi seviyor, sizinle mutlu ama obsesif olduğunuzu söylüyorsunuz, o takıntılı halleriniz onu yoruyordur belkide, o halinizle nasıl başa çıkacağını bilemediği için de Takma diyebiliyordur sadece. Sanırım siz de oldukça zor birisiniz o da ilişki konusunda tecrübesiz. Pek uyumlu bir çift olamamışsınız gibi, o biraz deneyim kazanmalı siz de takıntılarınızdan kurtulmalısınız

Back
X