iyi aksamlar. Muhtemelen konularımi bilenler hatta belki bilmeyenler de bu kadar kısa sürede ani karar verdiğim için ufak bir linç girişiminde bulunabilir :)
Geçen sene haziran ayında aldatıldım, ayrıldım ve hızlı bir şekilde agustos ayında yeni bir ilişkiye basladim. İşler ilerledi ve bir süre önce de evlenme teklifi aldım, evet dedim.
Evlilik teklifinden günler sonra ilişkinin üzerine kara bulut silsilesi çöktü. Inanilmaz kavgalar, tripler, ayrılalım mi ayrılmayalım mi konuşmaları, tekrar kavgalar, kavga sonrası bu is nereye gider diye aynı konuşmalar. Kısaca kısır döngüye giren toksik bir ilişkiye dönüştü. Kavgalarımızin bir kısmı benden bir kısmı ondan kaynaklanan seyler.
Bu gün yine bir kavga saatlerce sessizlik ve sonrasında bir telefon konuşması.
Telefon konuşmasının içeriğinde bana özet olarak şunlardan bahsetti
- benim çok üzerime geldin, taktıkların düşündüklerin sadece sana değil bana da zarar veriyor. Biraz kendin de üstesinden gelmeye calis. Takmamaya çalış. (Terapi ve ilacin yapamadığını bana 'takma ya' diye yapabileceğini zannediyor galiba. Yıllardır obsesifim, o bana takma dedigi anda bana bir aydınlanma gelecek ve takmayacagim diye düşünüyor heralde.)
- bazen keşke senden önce başkalarını da tanıyıp tecrübe edinseydim diye düşünüyorum. Bazen bana ağır geliyorsun.(onun ilk ilişkisi.)
- dışarıya cok iyi birisin bana gelince erkeksi bir hale burunuyorsun. Nasil yani diyorum oyle işte diyor. Örnek ver diyorum, gecen gun konusurken arabayi benim üzerime yaparsin dedin diyor.( yemin ederim bu bir şakaydı bunun konusunu da kendisi açtı, arabayi senin üzerine yaparız dedi ciddi ciddi, yok ya konuşulur onlar dedim, sonra saka yaptı yoo yapmam dedi ben de güldüm yoo yaparsin dedim olay bu, espri yani. Allaha şükür kimsenin malında mülkünde gözüm yok böyle söylemesi içime oturdu.)
- o zaman benimle mutlu değilsin istediğin hayat bu değil diyorum. Hayır mutluyum ama daha önce doyasıya bir hayat yaşamadım seninle yaşıyorum ama sadece örnek vermek için söylüyorum diyor.
Ben de dedim ki senin ne istediğin belli degil. Git biraz düşün, istediğim hayat bu değil diyorsan da saygı duyarım dedim, iyi geceler dedik kapattık.
Bu adam ben takılamadim edemedim acele ettim evliliğe mi demek istiyor? Bunları söyleyip ayrılığı dile getirmiyor benim mi ayrilmami bekliyor anlayamadım.
Acele bir karar mi veriyoruz o da ben de. Ona değer veriyorum, seviyorum da. Ama bu konuşma beni biraz incitti.
Uzun olmuş kusura bakmayın. Bu konuşma size ne düşündürdü?