• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

linens saçmalığı

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.246
198
dün bir avm de linens mağazasında uzunca bir süre gezerek sözde alışveriş yaptım. tabi alışverişimi ürünlerin etiketine göre seçtim. ama ödemeye gelince bana etiketteki fiyatların indirimden kalma fiyatlar olduğu söylendi. yeni fiyatlar ise her birinin iki katı. sinirlendim ve almadan çıktım. böyle bir saçmalık yaşayan oldu mu? hıncımı alamadım. :27:

ayrıca bilginiz olsun; öğrendim ki, Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’un 12. maddesine göre tüketicinin lehine olan etiketten satış zorunluluğu varmış. ayrıca bu durumda Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne şikayet edilerek idari para yaptırımı varmış. siz siz olun böyle kandırıkçılardan söke söke uygun etiketten o malı alın. :27:

Son düzenleme:
sen niye almadan çıktın madem?
benim başıma karacada bu geldi, vay indirimden kalma fiyatlar diye gak guk edildi, ben yasasını falan bilmiyodum aklın yolu bir demek ki, bu kadar adam çalışıyo burda akıl edemediniz mi fiyatları güncellemeyi dedim, kasaya kadar ben bu ürünü taşıdım geldim indirimi 1 gün daha uzatacaksınız dedim benim çene kuvvetlidir biraz ses tonumda toktur o fiyattan aldım çıktım,sonradan bu tip mağazalarda bir dönem çalışmış bi arkadaşımdan şunu öğrendim: meğer bu bir satış oyunuymuş, bizim millete çok koyuyomuş elindekini almadan çıkmak, gurur meselesi yapıyolarmış, herşey o ürünü aldırıp kasaya getirene kadar sonra aaa fiyat aslında o değil, alacak kişide kem küm ediyo ama alıyo çoğunlukla demişti

bi benzeri benim başıma gelmişti
etiketteki fiyattan kasadaki fiyat farklıydı
ben aldım ürünü ama biliyordum etiket fiyatıyla satmaları gerektiğini
daha sonra internet üzerinden şikayet ettim
ve aradaki farkı aldım

benimde geçen gün tam tersi başıma geldi 43 liralik bluzu 7liraya aldım :27::27: alalı bır hafta oldu hala bır yalnışlık oldu dıye bana ulaşacaklar snaıyorum bluzun fiyatını etiketine rağmen bı çalışana sordum etiket fıyatı olduğunu söyledı çok beğendim pahalı ama alıcam dedim günlük bi bluzdu kasaya gıdınce ındırım var bunlarda 7liraya geliyor lafını duyunca bayılcaktım sevinçten :8::8::8:

benimde geçen gün tam tersi başıma geldi 43 liralik bluzu 7liraya aldım :27::27: alalı bır hafta oldu hala bır yalnışlık oldu dıye bana ulaşacaklar snaıyorum bluzun fiyatını etiketine rağmen bı çalışana sordum etiket fıyatı olduğunu söyledı çok beğendim pahalı ama alıcam dedim günlük bi bluzdu kasaya gıdınce ındırım var bunlarda 7liraya geliyor lafını duyunca bayılcaktım sevinçten :8::8::8:

şanslı köftehor seni :1:

sen niye almadan çıktın madem?
benim başıma karacada bu geldi, vay indirimden kalma fiyatlar diye gak guk edildi, ben yasasını falan bilmiyodum aklın yolu bir demek ki, bu kadar adam çalışıyo burda akıl edemediniz mi fiyatları güncellemeyi dedim, kasaya kadar ben bu ürünü taşıdım geldim indirimi 1 gün daha uzatacaksınız dedim benim çene kuvvetlidir biraz ses tonumda toktur o fiyattan aldım çıktım,sonradan bu tip mağazalarda bir dönem çalışmış bi arkadaşımdan şunu öğrendim: meğer bu bir satış oyunuymuş, bizim millete çok koyuyomuş elindekini almadan çıkmak, gurur meselesi yapıyolarmış, herşey o ürünü aldırıp kasaya getirene kadar sonra aaa fiyat aslında o değil, alacak kişide kem küm ediyo ama alıyo çoğunlukla demişti

eve gelip araştırana kadar etiket fiyatından alma hakkım olduğunu bilmiyordum. iki katı fiyatı verip de almadım tabi. bir daha böyle birşeyle karşılaşırsam hem o fiyattan direteceğim hem de şikayet edeceğim. :27:

İpekyolda çok yapıyorlar bunu.

Meşhur hafta sonu indirimleri var ya :ssz:

Pazartesi gidince indirimli fiyat yazılı üstünde, kasaya gidince iş değişiyor :27:

Ben de hakkımı ararım asla indirimsiz fiyatından almam.

Geçen gün bir mağazaya gittik.
Bir ayakkabı gördüm, çok hoştu.
Hemen yanında ayakkabılar 19.99 TL diye kocaman etiket.
Gittik annemle.
Baktık, denedik çok hoşumuza gitti.
Gittik kasaya bi baktık ki 59.99 TL !:53:
Annem ama orada 20 TL yazıyor dedi.
Adam gitti çok basit bir ayakkabıyı ta en aşağı rafın arka taraflarından alıp geldi.
20 TL'lik olanlar bunlar diye.
Biz tabi :53::53::53: böyle kaldık.
Sonra da kıza kıza çıktık.
:47:
Neden bu insanları saf yerine koyuyorlar anlamıyorum ki. :19:

Back
X