- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
dün bir avm de linens mağazasında uzunca bir süre gezerek sözde alışveriş yaptım. tabi alışverişimi ürünlerin etiketine göre seçtim. ama ödemeye gelince bana etiketteki fiyatların indirimden kalma fiyatlar olduğu söylendi. yeni fiyatlar ise her birinin iki katı. sinirlendim ve almadan çıktım. böyle bir saçmalık yaşayan oldu mu? hıncımı alamadım. 
ayrıca bilginiz olsun; öğrendim ki, Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun 12. maddesine göre tüketicinin lehine olan etiketten satış zorunluluğu varmış. ayrıca bu durumda Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne şikayet edilerek idari para yaptırımı varmış. siz siz olun böyle kandırıkçılardan söke söke uygun etiketten o malı alın.

ayrıca bilginiz olsun; öğrendim ki, Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun 12. maddesine göre tüketicinin lehine olan etiketten satış zorunluluğu varmış. ayrıca bu durumda Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne şikayet edilerek idari para yaptırımı varmış. siz siz olun böyle kandırıkçılardan söke söke uygun etiketten o malı alın.

Son düzenleme: