Linkedin belası yüzünden sevgilim benimle tartıştı!

Zeynep_19877

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
9
1
36
38
Arkadaşlar merhaba benim linkedin hesabim gizli modda ( yani sirket bile gorunmuyor ben bakinca baskasina ) erkek arkadasimin linkedin profilinde bi gonderi begendim 1 hafta olmustur. Bunun disinda asla sirketindeki kisilere bakmam cunku kendi hesabim yanlis anlasilabilir, gizli modda olsa dahi guvenmem. Her neyse bugun bi is arkadasi yanina gidip bir kac kez benim sirketimden birinin onun hesabina baktigini soylemis? (Erkek bu arada). Sevgilim de beni is cikisi arayip sordu. Ben de dedim gizli moddayim eminim yapmadim, neden bir de sirketinden bir erkegin profiline o kadar cok kez giriyim, dupe duz salak olmam lazim. Bana inanmadi ve telefonu yuzume kapadi baska bir erkege bakiyormusum diye! Arkadaslar sinirlendim baya telini kapatti arasam da ulasamadim. Erkek arkadasimla konusurken ona da dedim, beni keske o arkadasinin yaninda arasaymis. Daha 1 aydir tanidigi cocuga guvendi kapatti telefonu. Gittim arkadasima yazdim durumu, o da bana benim sirketimden birinin habire baktigi ile alakali bildirim geldigini soyledi, sanirim bu bozukluk gibi bisi ( sirketimizde cok cok az kisi var en fazla 5 ya da, 6 kisiyiz türk kisminda calisan. Ama normalde global bi firmayiz) chatgpt de begendigin gonderiden olmustur diyo. Arkadaslar basina boyle bisi gelen oldu mu? Durduk yere iftira yedim, ustune o cocuk beni ofistekilere nasil anlatiyordur kim bilir. Lutfen yardim edin
GUNCELLEME- arkadaslar erkek arkadasimla barismak degil amacim, sirkette arkamda denilebileceklerden. Yapmadigim bir seyin ustume kalmasi beni bu kadar uzdu. Ben eminim bakmadigima

Kendinize bu muameleyi nasıl yaptırıyorsunuz ya hayret ediyorum. Linkedin be linkedin onlyfans değil, kurumsal hesap. Böyle ruh hastası adamlar bunları yapınca sizi sevdiklerinden yaptıklarını mı düşünüyosunuz bir de? Tekmeyi basacağın yerde kendini affettirme peşinde misin?

Hanimefendi affetirmek umrumda degil. Ortada iftira var. Bu kadar sert yazmaniza gerek yok. Ben barisma cabasinda degilim. O sirkette arkamdan neler diyorlar tek dusundugum bu, yapmadigim bir sey yapmisim gibi gorunmus

Hanimefendi affetirmek umrumda degil. Ortada iftira var. Bu kadar sert yazmaniza gerek yok. Ben barisma cabasinda degilim. O sirkette arkamdan neler diyorlar tek dusundugum bu, yapmadigim bir sey yapmisim gibi gorunmus
O şirkette arkanızdan denilenler niye bu kadar umurunuzda yahu? Kim ne derse desin.

Evet haklisiniz, ama nedense kendime hakaret gibi algiliyorum sanki erkek ariyormus gibi gorunmusum sevgilim var iken
Öyle görünmemişsiniz, hayatınıza aldığınız andaval öyle görmek istemiş. İsminiz cisminiz yok, hesabınız gizli, kimin baktığı belli değil. Bunu size yıkmaya çalışan utanmalı.

Ya saçmalamayın lütfen şirket dediğiniz yer kreş mi? Böyle bir şeyin dedikodusu mu yapılır koca koca insanlar arasında? Hasta ruhlu adamın birinin düşüncesi bu sadece

Tesekkurler arkadaslar evet takmamalıyım. Ama yapsam cidden aha bakmisim der gecersim, takma nedenim yapmadigim icin basima gelmesi, ve baska benzer linkedin'de basina gelen var mi merak etmem. Size tesekkur ederim cevaplar icin

size bunu diyen adama hadsiz it defol diyip daha surata o teli siz kapatacakken bir de teli kapalı adamın peşinden mi koştunuz ? Amacınız arkanızdan denilecekler de olmasın siz olayın doğrusunu bulsanız bile zaten yine devam edecekler konuşmaya bulduğunuz açıklamaya da inanacakları ne malum kendinizi şöyle üç kuruşluk sapık supuk herifler için paspas etmeyin ya

Sevgilin ve arkadaşı al birini vur ötekineama böyle kafalarını kafalarını belki yerine oturur beyinleri. Hadi arkadaşı bir halt yemiş böyle gereksiz bir bilgiyi içine kurt düşürmek ister gibi seni işaret edercesine ona söylemiş, sevgilinin gelip sorması ve inanmayıp trip atması? Peki senin tüm bu olanlar karşısında onlara hâd bildirmek yerine kafaya takıp kendini açıklama çaban? Ayrıca hadi diyelim baktın arkandan ne diyebilirler Allah aşkına zaten bakmamışsin bile ne bu panik

Ay daha neler ya? Sizde kendinize bu muameleyi yaptırmayın, bırakın bilmem nerdeki şirketteki iki vasatta sizi konuşsun ne olacak yani?
Biraz da şuralarıma konuşun, tın. Tanımazsınız etmezsiniz, profilime baktı dese ne olur? Zaten bakmadım deseniz de inandıramamışsınız zorlamaya gerek yok.
Bu kadar kafanıza takacak bir durum yok, herkes kendini bilir. Erkek arkadaşınız da umarım artık eski erkek arkadaşınızdır. Koskoca 36 yaşında adam iki lafla ergen gibi telefon kapamalı triplere girmiş, bunun evlendikten sonraki versiyonunu hayal edemiyorum

Evet haklisiniz..

Valla hiçbirinizde akıl yok. Gizli Linkedin hesabı nedir, Linkedinin amacı networking yani kendini tanıtmak . Gizli olmanın hiçbir anlamı yok35+ olduğunuza inanmak ayrıca istemiyorum

Son düzenleme:
Oyle olsaydi gizleme ozelligi koymazlardi. Gordugunuz gibi birinin profiline acikca baksak laf oluyor. Networking olayi dogru doyorsunuz evet, ama gordugunuz gibi amaci disina da cikiliyor. Ben yanlislikla basarsam da boyle laf olur diye kapatmistim ama nerdee
Valla hiçbirinizde akıl yok. Gizli Linkedin hesabı nedir, Linkedinin amacı networking yani kendini tanıtmak . Gizli olmanın hiçbir anlamı yok35+ olduğunuza inanmak ayrıca istemiyirum

LinkedIn profilim herkese acik ve birisini merak ettigimde girip dümdüz bakiyorum, nereden mezun, kac yildir sektörde, uzmanligi ne falan diye eger ayni sektördeysek eklerim de. Facebook mu Instagram mi orasi profilime bakti beni seviyor sacmaliklari olsun. Bence yetim sevindirin bu kafadaki bir salaktan ayrildiginiz icin.
LinkedIn de 40 yillik ayan beyan profil geziciyimdir, esim bana bir kere su lafi yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…