- Konu Sahibi tafi
-
- #1.941
Merhaba,
ben de alt, üst karın ve simitlerden olmak istiyorum. Ankara'da Dr. Taner Bahar ile görüştüm. kendisi bana çok güven verdi. Sanırım siz de Ankara'da oldunuz. Sürecinizi anlatabilir misiniz? aramınızda Taner Bey'e lazer lipoliz yaptıran varsa süreci paylaşabilirse çok sevinirim. herkese çok geçmiş olsunnn
Merhabalar. Uzun yıllardır bacaklarımın üst bölümü hep daha kalındı. 45 kiloya da insem, o bölge çok değişmiyordu. liposuctiona böylece karar verdim. 2008 yılının başlarında ameliyat oldum. o dönem en yüksek kilom 53 civarındaydı. boyum 1,58 cm. doktorum Reha Yavuzer'le görüştükten sonra ameliyata karar verildi. o dönem ameliyat gününe kadar ben de biraz kilo verdim. ameliyat günü doktor bey, bana pek iş bırakmamışsın dedi. ameliyatım genel anesteziyle yapıldı. hastaneye sabah 10-11 gibi gitmiştik. akşam 20 de çıktım. ağrı kesici ve antibiyotik verildi. özel bir korse giydim. benim ricamla 10 gün de istirahat verildi. pek acım olmadı. sadece anesteziden uyanırken ağrı hissettiğimi hatırlıyorum. eve geldiğim dönemde, bacaklarım çöp gibi görünmüştü bana. zamanla normalleşti. bir kaç yıl eskiden de olduğu gibi sporla birlikte hiç sorun yaşamadım. 2012 de evlendim. sporu bırakmış oldum. sonra kilo alma dönemim başladı. şuanda 58-59 kilolardayım. yine bacaklarımla ilgili sorunum yok. ancak eskiden hiç olmayan karnım çıkmaya başladı :) kilo aldığımda karnımdan alıyorum artık. ancak bacaklarımla ilgili hiç şikayetim yok. bacaklarımda da genel bir kalınlaşma oldu. ancak eskisi gibi vücudumda özellikle kilo alan bölge artık orası değil. ben çok memnun kaldım. bu konuyla ilgili kötü bir deneyimim olmadı. burada merak edenler için deneyimimi paylaşmak istedim.
selam canım benim daha 3.haftama yeni girdim evet o pis görüntüm yok vücudum suan daha iyi ama toparlanma ve istediğim sonuç henüz yok 25 inde kontrolüm var benımde muhtemelen benımde resımlerımı cekıp eskisi ile kıyaslayacaktır. benımde moral sıfır bende her allahın gunu ne zaman düzelecek ne zaman ınceleceğim diye soruyorum acaba bu vücudu toparlamak için bir şey yok mudur ki. bakalım ay sonunda gidince koşuya ve yüzmeye başlayabilecek miyim. 2,5 haftada hantallaştım sporsuzsenın nasıl peki eskiye kıyasla evet ya değdi diyebiliyor musun. resimlerin var mı eski yenı sende
Cerenimo merhaba...
Geçmiş olsun öncelikle.. 3 hafta oldu demişssin. Durumun nasıl? Ne kadar incelme oldu? Şişlikler immeye başladı mı?
Benim de bugun 3 haftam doldu. İncelme çok var gibi ama ölçüyorum sadece 4 cm. Moralim bozuluyor
Merhabalar. Uzun yıllardır bacaklarımın üst bölümü hep daha kalındı. 45 kiloya da insem, o bölge çok değişmiyordu. liposuctiona böylece karar verdim. 2008 yılının başlarında ameliyat oldum. o dönem en yüksek kilom 53 civarındaydı. boyum 1,58 cm. doktorum Reha Yavuzer'le görüştükten sonra ameliyata karar verildi. o dönem ameliyat gününe kadar ben de biraz kilo verdim. ameliyat günü doktor bey, bana pek iş bırakmamışsın dedi. ameliyatım genel anesteziyle yapıldı. hastaneye sabah 10-11 gibi gitmiştik. akşam 20 de çıktım. ağrı kesici ve antibiyotik verildi. özel bir korse giydim. benim ricamla 10 gün de istirahat verildi. pek acım olmadı. sadece anesteziden uyanırken ağrı hissettiğimi hatırlıyorum. eve geldiğim dönemde, bacaklarım çöp gibi görünmüştü bana. zamanla normalleşti. bir kaç yıl eskiden de olduğu gibi sporla birlikte hiç sorun yaşamadım. 2012 de evlendim. sporu bırakmış oldum. sonra kilo alma dönemim başladı. şuanda 58-59 kilolardayım. yine bacaklarımla ilgili sorunum yok. ancak eskiden hiç olmayan karnım çıkmaya başladı :) kilo aldığımda karnımdan alıyorum artık. ancak bacaklarımla ilgili hiç şikayetim yok. bacaklarımda da genel bir kalınlaşma oldu. ancak eskisi gibi vücudumda özellikle kilo alan bölge artık orası değil. ben çok memnun kaldım. bu konuyla ilgili kötü bir deneyimim olmadı. burada merak edenler için deneyimimi paylaşmak istedim.
selam tapli, benim basenlerim çok pis duruyordu eski hali nasıl diyim sana 47 kiloya kadar düştüğümde bile hiç gitmediler böyle popumun jenarları üçgen üçgendi o kadar diyim. ama ameliyattan sonra tabi ki o pis iğrenç görüntüm yok ama tabi ki doktorumun bana dediği ve istediğim şekle henüz gelemedim canım 6 ayı bulur dedi. basenlerım yok artık cok cok az var o da gidiecek. bacak kenarlarıma da inmiş o kısımlar henüz düzelmedi. diz kenarımdan da aldı orası da suan sıs zaten eskıden o kadar kalın değildi. 116 cm den 97 cm e indim şuan canım daha da gidicek inşallah.
fakat bu kadar yavaş mı ılerlıyor bu vücudun sekle gırmesı cok moralım bozuluyor açıkçası
selam tapli, benim basenlerim çok pis duruyordu eski hali nasıl diyim sana 47 kiloya kadar düştüğümde bile hiç gitmediler böyle popumun jenarları üçgen üçgendi o kadar diyim. ama ameliyattan sonra tabi ki o pis iğrenç görüntüm yok ama tabi ki doktorumun bana dediği ve istediğim şekle henüz gelemedim canım 6 ayı bulur dedi. basenlerım yok artık cok cok az var o da gidiecek. bacak kenarlarıma da inmiş o kısımlar henüz düzelmedi. diz kenarımdan da aldı orası da suan sıs zaten eskıden o kadar kalın değildi. 116 cm den 97 cm e indim şuan canım daha da gidicek inşallah.
fakat bu kadar yavaş mı ılerlıyor bu vücudun sekle gırmesı cok moralım bozuluyor açıkçası
aynen canım ya tabi incelmem oldu ama tam istedgim gibi dil sanki yerinde duruyor doktorum bekle diyor nereye kadar bekleyeyim spor yap ki toparlansın dedi yürüyüş daha uygun benım için kosunca agrılarım artıyor bide ben bi yıllık evliyim ilerde hamile kalınca kilo alcam elbet dedim ben bu ameliyatı boşuna mı olmus olacam dedim kilo verip öyle kalmaslısın dedi eger olmasaydım hamilelikte daha biçimsiz olacaktım benden 4 lt alındı zaten yagların %70i alınıyormus kilo alınca orantılı ollcan dedi
selam gülnazankara vücudunun istenilen şekle girmesi ne kadar zamanını aldı. benim 3 hafta oldu bugun ama istediğim sonuç hala yok basenlerın cogu gıttı ama azı duruyor bacak kenarlarımı da cektım dedı ama onlarda duruyor bu ödem denilen meret nasıl bişi
birde evlendim demişsin çocuğun oldu mu eger oldu ise hamilelik dönemın nasıl geçti sorun oldu mu canım.
Benimde aynen öyleydi. Resmen üçgen duruyordu. Dediğin gibi o bende de yok şu an. Hatta boyum uzamış gibi duruyor basenler olmadığı için bacaklarımın gerçek boyu ortaya çıktı :) ama yine de neden 4 cm var sadece anlayamıyorumsenin 20 cm incelme olmuş. Süper harika müthiş :) hatta yeterli bile bence canım. İnşallah daha da çok gider ama tabi. benim 104,5 idi öncesinde şimdi 100 ölçüyorum. Moralim bozuldu bak şimdi yine seninki kadar incelme bende de olur inşallah. Dizlerimde ve diz üstünde de hemen hemen o kadar incelme var. Baldırlar ve ayak bileklerinde henüz hiç bir şey yok ama doktorum 3 aydan sınra incelcek oralar demişti...
Masaja başladın mı peki? Benim 10 gün oldu yaklaşık. sabah akşam yapmaya çalışıyorum... Ay sabır sabır sabır yani. 2 aydan önce %50 kadar sonuç alınıyor sanırım.
arkADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMELİYİM BEN 5.9 LİTRE BASEN VE BACAK BÖLGEMDEN ALDIRDIM YANİ UYLUK İÇ BACAK BACAK ARKASI BASENLER BALDIRLAR BIRAZ DA BILEKTEN...
VE SUAN TAM YEDI KILO VERDIM ..DALGALANMA DA YOK...
SADE MORLUKLar var onlar da geçirİyor.. yalnız biraz pahalı oldu KREMLER YAĞLAR VS ..
daha doğrusu bir krem morluklar selulıt ıcın..
beş çeşit doğal hatta yıyeceklere de konabılen aromatık yag JOJOBA VS... masaj yapıyorum kucuk yaralar ve morluklar geçsın dıye...
ayrıca karacıgerım ve vucUdum temızlensın, rengım acılsın, toksınlerı atayım VE ODEMIM GEÇSIN DIYE
dıye de ıkı adet ŞURUP aldım saf lımon yağı ile ..
ayrıca bır de elma sırkesi HAPI VAR..
URUNLER ISVICRE MENSEILI VE ONA YAKIN SERTIFIKASI VAR..
TARIM BAKANLIGI VE SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI..
Suan bırıncı gunum ve uzerımde strec var korse de ustunde
..acıkcası masaj cok ıyı geldı ..
ağrım hıc kalmadı dıyebılırım..MASAJI DOKTORUM SELULIT ODEM VE DOLASIM ICIN ONERDI..SPOR BU ASAMADA YOK..
bu urunlerın kullanıldığı markanın ıthal edıldığı yerden danısmanlar ıle gorstum
oncesı ve sonrası fotograflar gordum ınanılmazdı..
bana da bır haftada değişimi göreceksınız dedı aksı halde urunu ıade edebıleceğım bos şısesı ıle o kadar garantılı...
dıleyen arkadaşlarıma uRun ısmını soyleyebılırım AMA BURDA REKLAM OLUR DIYE YAZAMIYORUM..
HAFTAYA DA ÜCRETSİZ CILT BAKIMI GUNLERI OLACAK ORAYA GIDECEĞIM..
TABI AYRICA DEĞİŞIM OLMAZSA HESAP DA SORACAĞIM KI ZANNETMIYORUM:)
ISTANBULDA KOSUYOLUNDA..
GELMEK ISTEYEN ARKADASLARIM OLURSA BERABER GIDEBILIRIZ.
BANA BURDAN ULAŞMANIZ YETERLI...
BEN DEĞİŞİMLERİ ONCESI SONRASI FOTOGRAFLARIMI DA PAYLAŞACAĞIM..
BIR DE IMZA ATMADAN BES URUN ALDIĞINIZDA UYE OLABILIYORSUNUZ:) BEN BU KADAR URUN ALMISKEN INDIRIMLI FIYATLARDAN YARARLANMAK ICIN UYE DE OLDUM YÜZDE 33 INDIRIMLI ALDIM URUNLERINI..
ACIKCASI YILLARCA TASIDIĞIM BASENLERIN YOK OLMASI VE AKABINDE BOYLE BIR detoks programı bana cok ıyı gelıyor, ınanılmaz ıncelme var..eskıden gıydığım kot pantolonlarımı gıyebılıyorum
selam şeker ücretsiz cilt bakım günü dediğin lip olduğumuz yerlerden mı olacak? ne kadar sürecek.
birde ilaçları doktor tavsiyesi ile mı aldın ne kadar tuttu ısımlerını ozelden yazar mısın. durumun nasıl % kaç azalman var canım
arkADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEMELİYİM BEN 5.9 LİTRE BASEN VE BACAK BÖLGEMDEN ALDIRDIM YANİ UYLUK İÇ BACAK BACAK ARKASI BASENLER BALDIRLAR BIRAZ DA BILEKTEN...
VE SUAN TAM YEDI KILO VERDIM ..DALGALANMA DA YOK...
SADE MORLUKLar var onlar da geçirİyor.. yalnız biraz pahalı oldu KREMLER YAĞLAR VS ..
daha doğrusu bir krem morluklar selulıt ıcın..
beş çeşit doğal hatta yıyeceklere de konabılen aromatık yag JOJOBA VS... masaj yapıyorum kucuk yaralar ve morluklar geçsın dıye...
ayrıca karacıgerım ve vucUdum temızlensın, rengım acılsın, toksınlerı atayım VE ODEMIM GEÇSIN DIYE
dıye de ıkı adet ŞURUP aldım saf lımon yağı ile ..
ayrıca bır de elma sırkesi HAPI VAR..
URUNLER ISVICRE MENSEILI VE ONA YAKIN SERTIFIKASI VAR..
TARIM BAKANLIGI VE SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI..
Suan bırıncı gunum ve uzerımde strec var korse de ustunde
..acıkcası masaj cok ıyı geldı ..
ağrım hıc kalmadı dıyebılırım..MASAJI DOKTORUM SELULIT ODEM VE DOLASIM ICIN ONERDI..SPOR BU ASAMADA YOK..
bu urunlerın kullanıldığı markanın ıthal edıldığı yerden danısmanlar ıle gorstum
oncesı ve sonrası fotograflar gordum ınanılmazdı..
bana da bır haftada değişimi göreceksınız dedı aksı halde urunu ıade edebıleceğım bos şısesı ıle o kadar garantılı...
dıleyen arkadaşlarıma uRun ısmını soyleyebılırım AMA BURDA REKLAM OLUR DIYE YAZAMIYORUM..
HAFTAYA DA ÜCRETSİZ CILT BAKIMI GUNLERI OLACAK ORAYA GIDECEĞIM..
TABI AYRICA DEĞİŞIM OLMAZSA HESAP DA SORACAĞIM KI ZANNETMIYORUM:)
ISTANBULDA KOSUYOLUNDA..
GELMEK ISTEYEN ARKADASLARIM OLURSA BERABER GIDEBILIRIZ.
BANA BURDAN ULAŞMANIZ YETERLI...
BEN DEĞİŞİMLERİ ONCESI SONRASI FOTOGRAFLARIMI DA PAYLAŞACAĞIM..
BIR DE IMZA ATMADAN BES URUN ALDIĞINIZDA UYE OLABILIYORSUNUZ:) BEN BU KADAR URUN ALMISKEN INDIRIMLI FIYATLARDAN YARARLANMAK ICIN UYE DE OLDUM YÜZDE 33 INDIRIMLI ALDIM URUNLERINI..
ACIKCASI YILLARCA TASIDIĞIM BASENLERIN YOK OLMASI VE AKABINDE BOYLE BIR detoks programı bana cok ıyı gelıyor, ınanılmaz ıncelme var..eskıden gıydığım kot pantolonlarımı gıyebılıyorum
canım ya nasıl 7 kilo verdin
selam şeker ücretsiz cilt bakım günü dediğin lip olduğumuz yerlerden mı olacak? ne kadar sürecek.
birde ilaçları doktor tavsiyesi ile mı aldın ne kadar tuttu ısımlerını ozelden yazar mısın. durumun nasıl % kaç azalman var canım
SELAM CANIM:)
Bİ ARKADAŞA YAZDIĞIM YORUMU KOPYALAYAYIM ÖNCE:)
canım öncelikle ben diyet yerine sağlıklı beslendim ya da buna diyette diyebiliriz..
ikincisi 5.9 litre yağ aldırdığım için basen ve bacaklardan sarkma olmasın diye
inceltici ,selülit giderici, ödem attran morlukları gideren yara iyileştiren markasını veremediğim ürünün keçi sütü kremini aldım..
ayrıca masaj yağı için de ağız yolu ile de alınabilen ,
tabi bunu danışmanların kullanım talimatı ile alıyorsun zira bu yağlar keskin ve natürel olduğu için
direk hepsini içmen iyi olmaz, damla damla kullanıyorsun ..
bunlar da jojaba yağını süreceğin her karış bölge için iki damla koyuyorsun , içine kekik biberiye limon çam rosemarry paçuli ve çam ağacı yağlarından da her karış için birer damla olmak üzere karıştırıp masaj yapıyorsun streçle sarıyorsun...
içerden aldığım zayıflama-ödem attrıcı- dolaşımı düzenleyen ve selülit giderici ürünler ise yine aynı marka
onlar da şöyle:
KARAMÜRVER İÇECEĞİNDEN dört kaşık 250 ml su ile yanı bir bardak suya dört yemek kaşığı koyup günde sabah öğle yatmadan olarak içiyorsun..detoks ve karaciğer temizleyicisi ödem söktürücü
ENGİNAR ACISI ŞURUBUNU yemeklerden sonra üç kez içine bir damla limon yağı damlatarak içiyorsun..bu da yağ yakıcı iştah kapatıcı..
ayrıca elma sirkesi hapını da günde sabah öğle akşam ve gece olarak bu ürünlerle alıyorsun çiğneyebiliyorsun klasik haplardan değil ..o da yağ yakıcı ve sindirimi düzenleyici..
ben iki gün de bir kilo daha verdim ..
ayrıca cildimin renk tonunda karaciğerim temizlenmeye başladığı için bir ton açılma oldu..ayrıca garip bir şekilde akşamları çok su içmememe rağmen bir sürahi suyu bitirdim ve gece tuvalete kalktım..
böyle kilo verdim canım.
doktoruma da sormuştum..
ayrıca ürünü aldığım yer aktar değil ,aldığım yerde danışmanlık aldım
ve benim gibi ürün kullananlarla bire bir görüştüm.
hem ürünü alıyorsunuz hem de danışmanlık veriyorlar çok ilgililer..
ürünü beğenmezseniz boş şişesiyle iade edin bile dendi ...
İÇERİĞİNİ GİDİP ÖLÇTÜREBİLİRSİNİZ LABORATUARDA DEDİLER HATTA..
tarım bakanlığı ve sağlık bakanlığı onaylıymış..
ayrıca bi sertifika ismi söylediler..o sertifikaya sahip ürünlerde doğayı koruyan sağlık ekipleri ürünleri ve firmayı yılda iki kez habersiz denetliyorlarmış
ürünlerin yetiştirildiği yerlerden uçak vs taşıtların geçmemesi için sertifika falan almışlar..
ürünlerin ismini yukarda yazdım canım..
cilt bakımı sanırım yüz için canım
istersen faceden eklersen ben sana detaylı yazarım canım ??
evet canım istanbuldayım. ay okurken zorlandım valla :) ne güzel kilo vermişsin benım kilom 51,5 kiloyum boyum 1,60 cm. kilolu değilim sadece şu lipo sonrası bacaklarımı eritmek istiyorum canım. ctesi kontrole gidicem doktora tekrardan yüzmeye başlayabilirmiyim diye soracağım spor yapacağım ama dediklerinde pek cezbetti beni canım. feysten ekleyebilirsin tabikine de ama mailimi nasıl verem sana buradan açık ortam malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?