Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tekrar merhaba. cevap yazma konusunda deneyimli değilim, umarım size ulaşır yazdıklarım. bende ödem olmadı. ilk haftasında bacaklarımın üstünü fazla ince görüp üzülmüştüm hatta. vücudumun üstü kalın altı incecik kalacak diye korkmuştum. yalnız, bir kaç ay bacaklarım ciğer gibiydi. sihaya yakındı neredeyse. yavaş yavaş normalleşti. doktorum da düzelecek demişti. ben hekimime çok güvendim. her adım da söylediği gibi oldu. bu kadar ciddi kilo alana kadar da herşey iyiydi :) şu anda genel bir kalınlaşmam var. beni tanıyanlar bir yıldır görmeyenler epey kilo almışsın diyor. :)
hamile kalmadım. şu ara tüp bebekle ilgili girişimlerimiz var. onunla ilgili bir sorun olmaz diye düşünüyorum. doktora bile söylemedim bunu. bence bu hamileliliği etkilemez. bir gidişimde sorabilirim ama.
umarım yeterince bilgilendirmişimdir. :) Hoşçakalın...

Son düzenleme:
canım çıkmıyor feyste bulamadım senı ben bu adrese ait bişi çıkmıyor özel den yazdım sana

facede aramaya kapatmışım kendimi..şimdi açık canım ..ben de isim soy isimden bulamadım seni..soyadı unal biri çıkmıyor...ama şimdi açtım aynı adresten ararsan bulabilirsin..kapak fotoğrafım hatta türkan şorayla kadır ınanır:)

bilgi için teşekkürler canım. bebek işiniz hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre versin. bu arada sanırım bu ödem bizi buldu yaw :)
doktorundan da bilgi alabilirsen seviniriz

Bende lipo yaptırmayı düşünüyorum ama kafam çok karışık sonrasında oluşabilecek deformasyonlardan korkuyorum. Este woldde yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar sonuç nasıl?

inşallah tüp bebeginiz sonuç verir benım lipo olalı 5nci haftam halada ödemim var basen kısmım duruyor sanki korseyi kullanıyorum hala benden bide 4 litre yag alındı bel yanı back içi diz içi basen basendeki alınan yaglar nere gitti anlamadım buda canımı cok sıkıyor

Bende lipo yaptırmayı düşünüyorum ama kafam çok karışık sonrasında oluşabilecek deformasyonlardan korkuyorum. Este woldde yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar sonuç nasıl?

selam duygu45 ben 4.haftamın ıcındeyım eskiye nazaran incelmem var ama henüz şişlikler gidipte istenilen sonuca ulaşamadım korse giymeye devam
herhangi bir sarkma yanma vs.. olmadı cok sukur ama sarkma olayı sanırım bünyeye bağlı olarak degısıyor. şuan için benim durumum gayet iyi çok memnun kaldım

Ben bugün oldum ameliyat, izmirde..lazerlipo+klasik lipo çalışıldı..klasik lipoya ihtiyaç kalırsa gireceğim demişti gerçi, anestezinin etkisinden o an sormak aklıma gelmedi..

iki bacak(komple) ve bel simit bölgemden 2.5 litra yağ çekilmiş..Bana çok az gibi geldi ama görücez sonuçları..

Şu an özellikle sol bacağımda dehşet bir şişlik var..diz üstünde..resmen top gibi bir şişlik..Sanki silikon koymuşlar oraya gibi

Tecrübeli arkadaşlardan cevap vermeleri ricamdır, bu durum normal değil mi?

selam öncelikle geçmiş olsun. ödem den dolayı şişmiştir panik yapmana gerek yok benim de öyleydi ama yavaş yavaş indi ama hala da var şişliklerim 6 ayı bulur dedi doktorum.

selam öncelikle geçmiş olsun. ödem den dolayı şişmiştir panik yapmana gerek yok benim de öyleydi ama yavaş yavaş indi ama hala da var şişliklerim 6 ayı bulur dedi doktorum.

Çok teşekkür ediyorum cevap için..Panik değilim de, bukadar şişeceğime ihtimal vermemiştim..

Kızlar, ameliyattan sonra ödem giderici önereceğiniz bir ürün var mı? Ya da doktorunuzun önerdiği?
Benim ödemler felaket:26:

Kızlar, ameliyattan sonra ödem giderici önereceğiniz bir ürün var mı? Ya da doktorunuzun önerdiği?
Benim ödemler felaket:26:

Bana doktorum ananas yememi söylemişti ödemler için....Ben de o dönemlerde bol bol ananas yemeye gayret etmiştim. Ödem attırıcı etkisi varmış...Çok geçmiş olsun size..

Bana doktorum ananas yememi söylemişti ödemler için....Ben de o dönemlerde bol bol ananas yemeye gayret etmiştim. Ödem attırıcı etkisi varmış...Çok geçmiş olsun size..

Çok teşekkür ederim canım..
Ananas hapı da iş görür sanırım, meyveyle çok aram yoktur da:26:

teşekkür ederim

Arkadaslar liposuctiondan sonra ne kdr zamanda ise baslanabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…