Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben izmirde oldum, nejdet şişmana..lazerlipoda başarılı bir doktor..
Yalnız kollara klasik lipo uygulandığını söylemişti bana, yani genelde klasik uygulanıyormuş..Yine de kontrol edip öyle karar veriyolar tüm doktorlar.

oooo ben onla gorusmustum bı kere , karın bölgesı ıcın .
fıyatlarıda guzeldı ancak 10 marta kadar yokmus burda 10 marta randevu aldım .
kollarım cok yaglı degıl aslında ama tabı konusmak lazım . korkuyorum acımasından bıde 17 mayısta gecmıs olması lazım onlar korkutuo bıraz benı
doktor bey yok burda beklıcem artık ....

tesekkurer cevabına ...

Aaa hadi ya, geçen hafta buradaydı, nereye gitmiş ki
Ben her hafta radyofrekansa giriyorum da..

merhaba arkadslar lazer lipo da asagı yukarı ortalama fıyatlar nasıl bel bolgesı basen ıcın nejdet şisman aklıma cok yattı

herkese cok cok gecmıs olsun sevgiyle

merhaba arkadslar lazer lipo da asagı yukarı ortalama fıyatlar nasıl bel bolgesı basen ıcın nejdet şisman aklıma cok yattı

herkese cok cok gecmıs olsun sevgiyle

4-6 bin arası değişiyor canım ve tabi kişiye özel fiyat çıkarılıyor, nejdet bey çok yükseklerden uçmuyor...

Arkadaşlar ben eşimden gizli lipo yaptırcam. Kitap okur gibi okumaya çalışıyorum tecrübelerinizi. Benim kuzenimin arkadaşı yaptırdı yok çukurlar varmış yok pskolojik destek görüyormuş yok bu ünlülerin gittiği yere bi araba parası verdiği halde olmuş Muş .. Sanırım benim olmamı istemiyor. Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Sakaryada yaşıyorum ve istanbulda olmayı planluyorum tarildeyken.basen simit dizlerden. Fiyatta uçuk olmasın istiyorum. Magic plast süper plast este world .. Sadece bunları araştırıyorum çünkü karıştırdım cerrah isimlerini yerlerini fiyatlarını memnuyet derecelerini

kızlar lipo bölümüne yazan hatunlardan birinin yazdıklarını kopyalıyorum (gelelim Benim icin en onemli yere vaser lipo yaptirmamin tek neden I olan diz iclerimdeki yaglara... Evet arkadaslar o carpik gozuken etek yada tayt giymeme engel bacaklarim gitti inanabiliyor musunuz sadece yaglarin alinmasi alt bacaklarim la ust bacaklarim in ayni hizzada gozukmesini sagladi demiyorumki dumduz oldu AMA Yemin ederim ona yaklasti ve Halen sis olmasina ragmen cok mutluyum hayatim I zindan eden carpik bacaklar yok artik. Operasyon oncesi 78.5 olan agirligim dun itibariyle 74.3 idi tabi ki yediklerime cok dikkat ediyorum 2 bucuk haftada 4 kilo gitti.) sizce bu da bir yöntem olabilirmiki hemde erime derdi olmayan bir yöntem

Erime derdi olmayan bir yöntem derken ne demek istediğinizi anlamadım ama vaserlipo lipoların içinde en gelişmiş teknik olarak geçiyor..

Lazerlipoya göre çok daha yüksek ısıda ve güçteymiş atışları, bu nedenle inatçı yağlar lazerlipoya göre daha kısa sürede ve daha iyi eritilip ve vakumlanabiliyormuş..

Doktorumun söylediğine göre, çok yüksek ısı verildiği için deriyi ve dokuyu yakma riski de taşıyan bir yöntemmiş..Tabi işin uzmanları tarafından yapılmadığında.

bu yöntemle sadece bacaktaki çıkıntılar alınıyor bacak daha düzgün görünüyor tabi dolgu gibi eriyecekte bozulacak diye bir korku olmuyor

lipoda bacaktaki çıkıntılar alınarak düzeltileceği için dolgu yok tabi erime riskide yok

Merhaba,
Yazdıklarınızı okuyunca slim lipo deneyimimi paylaşmak istedim. 18 Şubat ta slim lipo bel, karın bölgesinden oldum. Benim için çok ani bir karar oldu doğrusu fakat simitlerden son zamanlarda çok yakınıyordum. Doktorum Coşkun Levent Taşçı ve çok şükür sayesinde güzel bir operasyon geçirdim. Tüm kadro başta kendisi olmak üzere hepsi güler yüzlü, ve yardımcı. Operasyon günü duygularımı hala tarif edemiyorum bir yandan tedirginlik bir yandan da çok heyecanlıyım. Sanırım operasyonum 45 Dk - 1 saat sürdü. Ve dinlenmede odaya alındım. Aç karnına gidildiğinden bir süre sonra yiyecek birşeyler getirdiler. Sanırım bi yarım saat kadarda orda kaldım. Çıktıktan sonra mı gayet iyiydi meyve gelip dinlenmedik bile annemle bütün gün dışarlarda gezindikten sonra eve gelip bir de üzerine bulaşık makinemi boşaltıp, kirli bulaşıkları yerleştirdim :) buraya kadar başlangıçtan takip oturma anına kadar herşey çok güzeldi oturma, kalkma başta bir iki gün sıkıntı fakat alışılıyor ama eşinizin anlamaması mümkün değil. Ilk gün sarıp sarmalıyorlar 3 gün o şekilde kalıyorsunuz 3. Gün kontrol ve ilk halinizi görme bandajlar alınıyor. Tam anlamıyla karşılaştığım manzara beni fazlasıyla mutlu etti ama kişiden kişiye farklılık gösterebiliyormuş öncesi ve sonrasının pek önemi aslında yok önemli olan birkaç ay sonrasıymış ki ben şuan pantolonlarını giydiğimde yanlarım eskiye nazaran iyi ki şuan sadece 9 gün geçti bir sonraki kontrolüm Mart 15 :) bu tarihe kadar ince olan korseyle dolaşıyorum ama bir sıkıntım yok gün geçtikçe spor yapmıştım gibi ağrıyan kas ağrılarım gittikçe azalmakta :) arkadaştan, akrabalardan saklayabilmek her ne kadar kolay olsada bir eşten saklamak mümkün değil çünkü ilk günün sabahı eşimin beni itiklemesiyle yataktan kalkabildim, sarıldığında ah dediğimde olmadı değil. Ama inanın oturup, yatıp kalkmanın dışında herşey süper bu da sadece bir süre. Umarım yazdıklarım biraz olsun yardımcı olmuştur. Coşkun Levent Bey'in kesinlikle doğru isim olduğunu savunuyorum ilk görüşmemde de bana o güveni verdi. Super plast dan kendisine ulaşabilirsiniz arzu etmemiz durumunda. Bu arada eşden saklamak mümkün değil çünkü morluklarda oluşuyor bu da bir diğer ek bilgi

Son düzenleme:

Neden klasik lipo düşünüyorsunuz?
Çok mu kilolusunuz?

Lazer destekli liposakşında bu tür sorunlar yaşanmıyor..Başarılı sonuçlar elde ediliyor.

Peganumun mesajlarını hatim etmiş biri olarak cevap vereyim, evet diyor
Şu an ki halinden oldukça memnun olduğunu belirtti sıkça..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…