- Konu Sahibi tafi
-
- #2.101
ciaridas selam ! ,
öncelikle geçmiş olsun , umarım hemen iyileşirsin .
ben ust kollarıma dusunuyorum yaptırmayı , sanırım lazer yapılıyor ,
benım merak ettıgım bı kac husus var eger cevaplarsan cok mutlu olurum .
1- lazer lıpo mu yaptırdın ? smart mı ? hoş aralarındakı farkı hala anlamış degılım .
2- 10martta doktorda randevum var hemen yaptırmak ıstıyorum, iş yerinden izinde almayacagım ve kımselere soylemeyeceğim . BU yuzden anestezi lokal mıydı sende yoksa genel mı ?
3-kollardakı bandajlar ucrete dahılmıydı ? mumkunse ucretı vermesende fıyat aralıgı vermen mumkunmudur ?
4-mayıs 17 de USA gıdecegım . O tarıhe kadar ıyılesmem lazım , bu konu hakkında yorumun ne olur ?
5- ayrıca canı cok tatlı olan bırı yanı benım ıcın :44:bılıyorum sacma gelebılır ama cok acıyormu ?6-doktorun kım? tavsıye edermısın ?
şimdiden tesekkurlerımı sunuyorum .
İzmir den sevgıler herkese .
Ben izmirde oldum, nejdet şişmana..lazerlipoda başarılı bir doktor..
Yalnız kollara klasik lipo uygulandığını söylemişti bana, yani genelde klasik uygulanıyormuş..Yine de kontrol edip öyle karar veriyolar tüm doktorlar.
oooo ben onla gorusmustum bı kere , karın bölgesı ıcın .
fıyatlarıda guzeldı ancak 10 marta kadar yokmus burda 10 marta randevu aldım .
kollarım cok yaglı degıl aslında ama tabı konusmak lazım . korkuyorum acımasından bıde 17 mayısta gecmıs olması lazım onlar korkutuo bıraz benı
doktor bey yok burdabeklıcem artık ....
tesekkurer cevabına ...
Aaa hadi ya, geçen hafta buradaydı, nereye gitmiş ki
Ben her hafta radyofrekansa giriyorum da..
merhaba arkadslar lazer lipo da asagı yukarı ortalama fıyatlar nasıl bel bolgesı basen ıcın nejdet şisman aklıma cok yattı
herkese cok cok gecmıs olsun sevgiyle
Ben operasyonu doktorun kliniğinde oldum....Local anestesi+ sedasyon....Bölgeler gıdı, göbek, karın, yan simitler, bacak içi, basenler....Sırt bölgesi konuşmamıştık ama sırt bölgemde de giriş yerleri var belki yanlar ve bel için oradan giriş yapıyorlardır ama sırt bölgemde çok fark etti...Önceden sırtımda katlı bir yer varsı yağdan dolayı şimdi kalmadı ve çok daha düzgün....
Elimde kağıt kalem sizlerden okuduklarımı not alıyorum başım döndü :s Sizin bu operasyonlarınıza nekadar istediler? Semt olaraknerde yardımcı olursanız çok sevinirim
kızlar lipo bölümüne yazan hatunlardan birinin yazdıklarını kopyalıyorum (gelelim Benim icin en onemli yere vaser lipo yaptirmamin tek neden I olan diz iclerimdeki yaglara... Evet arkadaslar o carpik gozuken etek yada tayt giymeme engel bacaklarim gitti inanabiliyor musunuz sadece yaglarin alinmasi alt bacaklarim la ust bacaklarim in ayni hizzada gozukmesini sagladi demiyorumki dumduz oldu AMA Yemin ederim ona yaklasti ve Halen sis olmasina ragmen cok mutluyum hayatim I zindan eden carpik bacaklar yok artik. Operasyon oncesi 78.5 olan agirligim dun itibariyle 74.3 idi tabi ki yediklerime cok dikkat ediyorum 2 bucuk haftada 4 kilo gitti.) sizce bu da bir yöntem olabilirmiki hemde erime derdi olmayan bir yöntem
Elimde kağıt kalem sizlerden okuduklarımı not alıyorum başım döndü :s Sizin bu operasyonlarınıza nekadar istediler? Semt olaraknerde yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben 2012 yılı nisan ayında olmuştum. 5000 tl ödemiştim. Doktor'un yeri Nişantaşındaydı, şimdi taşınmış Teras Fulya Center'da yeni yeri, oraya henüz gitmedim daha, siz görüşmeyi düşünüyorsanız Magic plast Dr. Güner Uysal, sitesinde detaylı adresi var.
Arkadaşlar ben eşimden gizli lipo yaptırcam. Kitap okur gibi okumaya çalışıyorum tecrübelerinizi. Benim kuzenimin arkadaşı yaptırdı yok çukurlar varmış yok pskolojik destek görüyormuş yok bu ünlülerin gittiği yere bi araba parası verdiği halde olmuş Muş .. Sanırım benim olmamı istemiyor. Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Sakaryada yaşıyorum ve istanbulda olmayı planluyorum tarildeyken.basen simit dizlerden. Fiyatta uçuk olmasın istiyorum. Magic plast süper plast este world .. Sadece bunları araştırıyorum çünkü karıştırdım cerrah isimlerini yerlerini fiyatlarını memnuyet derecelerini
Arkadaşlar ben eşimden gizli lipo yaptırcam. Kitap okur gibi okumaya çalışıyorum tecrübelerinizi. Benim kuzenimin arkadaşı yaptırdı yok çukurlar varmış yok pskolojik destek görüyormuş yok bu ünlülerin gittiği yere bi araba parası verdiği halde olmuş Muş .. Sanırım benim olmamı istemiyor. Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Sakaryada yaşıyorum ve istanbulda olmayı planluyorum tarildeyken.basen simit dizlerden. Fiyatta uçuk olmasın istiyorum. Magic plast süper plast este world .. Sadece bunları araştırıyorum çünkü karıştırdım cerrah isimlerini yerlerini fiyatlarını memnuyet derecelerini
Ben 2012 yılı nisan ayında olmuştum. 5000 tl ödemiştim. Doktor'un yeri Nişantaşındaydı, şimdi taşınmış Teras Fulya Center'da yeni yeri, oraya henüz gitmedim daha, siz görüşmeyi düşünüyorsanız Magic plast Dr. Güner Uysal, sitesinde detaylı adresi var.
Merhaba,
Sizin operasyonun üzerinden bayağı geçmiş şimdiki durumunuz nasıl? Iyi ki olmuşum diyor musunuz? Ben daha 9 gün önce oldum fakat çok merak ediyorum daha önce olmuşların durumunu. Paylaşırsanız durumunuzu çok sevinirim. Tşklr
Merhaba,
Sizin operasyonun üzerinden bayağı geçmiş şimdiki durumunuz nasıl? Iyi ki olmuşum diyor musunuz? Ben daha 9 gün önce oldum fakat çok merak ediyorum daha önce olmuşların durumunu. Paylaşırsanız durumunuzu çok sevinirim. Tşklr
Merhaba,
Medcezir'in ifade ettiği gibi gayet memnunum şu anki durumumdan. Önceden çok defa yazdım ama kısaca tekrar bahsedeyim ameliyat öncesi 38 bedendim hatta 40'a doğru gidiyordum şu an 36 bedendeyim, hatta bu hafta biraz pantolon alışverişi yaptım, 3 tane 34 beden pantolon aldım, 34 beden değilim tabiiki ama kalıptanmıdır anlamadım onlar oldu gittiğim mağazada, eski 38 beden pantolonlarım elimde kaldı, inşallah kilo da almam tekrardan böyle devam eder. Bu arada yediklerime de dikkat ediyorum biraz. Sizin daha çok yeni ameliyatınız zamanla siz de çok memnun kalacaksınız inşallah, geçmiş olsun bu arada.
Peganumun mesajlarını hatim etmiş biri olarak cevap vereyim, evet diyor
Şu an ki halinden oldukça memnun olduğunu belirtti sıkça..
Medcezir'in ifade ettiği gibi gayet memnunum şu anki durumumdan. Önceden çok defa yazdım ama kısaca tekrar bahsedeyim ameliyat öncesi 38 bedendim hatta 40'a doğru gidiyordum şu an 36 bedendeyim, hatta bu hafta biraz pantolon alışverişi yaptım, 3 tane 34 beden pantolon aldım, 34 beden değilim tabiiki ama kalıptanmıdır anlamadım onlar oldu gittiğim mağazada, eski 38 beden pantolonlarım elimde kaldı, inşallah kilo da almam tekrardan böyle devam eder. Bu arada yediklerime de dikkat ediyorum biraz. Sizin daha çok yeni ameliyatınız zamanla siz de çok memnun kalacaksınız inşallah, geçmiş olsun bu arada.
Teşekkürler :) Bunları duymak beni çok mutlu etti doğrusu :) ben aslında 38 bedene girebiliyordum ameliyat öncesi de fakat yanlar,, göbek fırlıyordu :/ dün ilk defa da spora gidebildim koşamadım fakat yürüdüm. Artık dikkat etme zamanıdır! Bu sanırım son nokta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?