Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar lazer lipoliz icin Dr gidiyorum yoldayim duanızı istiyorum , yalnız gidiyorum biraz korkuyorum o yüzden 12 de gel dedi Ercan bey hadi hayırlısı bakalım

Valla ben bu sitede o kadar çok sonuç o kadar çok reklamı yapılan dr un kendi tekniği diye şeylere şahit oldum ki anlatsam günler yetmez herşeyden önce çok bilinçli olmak lazım bu kadar risksiz olsa estetiğin resmen bir pazara dönüştürüldüğü ülkemizde herkes alır öyle yüksek yağlar daha öncede belirttiğim gibi yağ aldırma çok küçük miktarlarda bile emboli riski olan bir işlem ki 12 lt benim hayalime bile konu olamaz hastanın kötüye gittiğini gören hiçbir dr zaten işleme devam edemez neden meslek hayatını bitirsin fakat bazen dr un bile farkedemeyeceği bir hızla emboli oluşabilir ve bu durumda çoğunlukla hasta kurtarılamayacak pozisyona gîrer bunun küçük bir araştırmayla sonuçlarını zaten herkes bulur o yüzden bu kadar riskli rakamları telefuz ederek cazibesine kapılacak insanlar olduğunu unutmayalım derim ben hem karın germe hem liposuction yaptırdım karın germe beni hiç zorlamadı fakat lipo kısmını aklıma bile getirmek istemiyorum öyle dr ların anlattığı kadar basit atlatılamıyor malesef

Yazdıklarına katılıyorum

Arkadaslar lazer lipoliz icin Dr gidiyorum yoldayim duanızı istiyorum , yalnız gidiyorum biraz korkuyorum o yüzden 12 de gel dedi Ercan bey hadi hayırlısı bakalım

canım dualarımız seninle iyi haberlerini yaz lütfen

vaser lipo en gelişmiş teknikmiş..Lazerle verilen ısı epey yüksek olduğu için daha fazla vakumlama yapılabiliyormuş..

lazerlipoda yağlar dışarı alınıyor, eritilip bırakılmıyor. Yani kavanozlara yağ çıkarılıyor

Bence kilo da vereceksen, klasik lipodan ziyade lazerlipoyu düşün..

Canım şimdiden gelmiş geçmiş olsun..Bekliyoruz sonuçları..

Hakikaten ya, 12 litre nedir yahu..Ben benim doktora yalvardım 4-4.5 litreden az alma diye de, yine de 2.5 litre almış..Bir defada alamam o kadar yağ dedi, hey allahım

geçmiş olsun sanada , şuan bitmiştir heralde işleminiz haberlerini ve ilk izlenimlerini bekliyoruz

arkadaslar liposuctıon olalı 2 ay oldu ve sonrasında hamile kaldım bizde süpriz oldu hamile oldugumu ögrendgimde korsemi çıkardım korseyi çıkardıktan sonra yag alınan yerlerimde agrı oluyor yatttıgımda yana dönerken sızlıyor sizce bu normal mi

Kizlar hepinize merhaba dün lazer lipomu oldum bugun öğlende eve geldim detay isterseniz sizinkilerden cok da farklı degil aslında . benim karın bel ve sırt yapıldı suan boydan boya sargı ve sıkı bir korsenin içindeyim ağrım hareket ettikçe oluyor yatıp kalkarken fazla, Ercan beye tek kelimeyle bayıldım cok tatlı cok pozitif bir insan bana yeme içme konusunda da biraz dikkat etmemi söyledi birde birkaç bitki karışımı verdi . Gelelim nasıl göründüğüne ayağa kalkıp banyoya gittiğimde hemen farkı gördüm göbeğim gitmiş 😳 fırlayan yanlar yok olmus belim incelik göründü gözüme 💕 korse ve bandaj olduğu halde evt şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar birsey Sornak isteyen olursa yRdimci olabilirim 😘

Sellc bugün nasılsın arkadaşım?

Ciaridas ağrılarım azaldı yinede dokununca acıyor ama daha rahatım gun geçtikçe daha iyiye gidiyor, ama görüntümü sorarsan aml gunu görüntüm yok, ödemim var o yüzden bisey anlaşılmıyor. Normale dönünce resim eklemeyi düşünüyorum bakalım

korkulu bir operasyon

Merhaba hanimlar. Ben Madridde oturuyorum. Ve 3 gun Istanbulda olucam. 22 martda saat 16-da mia plastikde dr Arda Katircioglu ile amelyatim var. Karin, bel ve pubis bolgelerinden. Dr bana amelyatdan 2 saat sonra eve gide bilirsiniz dedi. Amma ben ozellikle gece kalmayi istedim. Burdaki tum yazilanlari okudum. Ammalutfen soyleyin. Ben amelyatdan 2 gun sonra Madride done bilirmiyim? Yani yol ve ucak kotu gelmezli? Bir de ben doktor muayenelerine gidemiyyecem malesef. Olurmu? Odemler ve shishlikler net olarak nerede oluyor? Dahaa bol bir elbise getirmem gerekirmi? Teshekkur ederim!

Merhaba Vento, ben de 11 şubat'ta oldum ve 15 şu şubat'ta İstanbul'dan atrıldım. Uçuşum 1 saat sürdü. Tam dik oturamadığım için yolculuk azda olsa yorucu oldu. Kişiden kişiye değişiyor fakat. Ben narkozun etkisini zor atıyorum bu nedenle yattığım yerden kalkmakta zorlanıyorum. Bulantı ve baş dönmesi oluyor bunların hepsi doğal şeyler. Şişlikler hergün azalıyor bir ay oldu ben olalı hala azda olsa şişlikler ve morluklar var.
Ben kol. Basen, karından operasyon geçirdim ve kolum elim ayaklarım bacaklarım hep şişti ellerim tombiş bebek eli gibiydi.

Sevgili Vento mutlaka bol kıyafet al :)))
İlk yazımda adını yanlış yazmışım af edersin.

Sevgili Vento mutlaka bol kıyafet al :)))
İlk yazımda adını yanlış yazmışım af edersin.

canim, teshekkur eederim. bende malesef uchush daha uzun(( istanbul-paris-madrid(( tam 11 saat( amelyatin sabahi ben arkadashimin dugune gidicem. Inshallah shishlikler chok olmaz ve narkozdan bayilmam. chok korkuyorum.

Merhaba sevgili arkadaşım, şişlik ve morluklar hafifte olsa var yanı yaz olsa şort giyemem çünkü morlukların rengi pembe alanları az ama yine de var. Fakat zayıflama dersen sonuç çok güzel karnım dümdüz basenlerim ve kolların inceldi. Eşim çocuklarım ve anne baba dışında kimse ameliyat olduğumu nilmediği için nasıl oldu böyle inceldim anlayamıyorlar. Çok bir karnım yok diyordum ameliyat öncesi çünkü kot pantolon giydiğimde karnım pek belli olmazdı. Şimdi diyorum ki ne karnım varmış benim eskiden farkında değilmişim,kumaş etek giyip aynadan yan baktığımda dahi hiç bir şey yok dümdüz. Kollarım ve basenlerim de aynı durumda. Şimdi York testini araştırıyorum kilomu ömür boyu koruya bilmek için. Sen nasılsın? Ağrıların ya da şişlikler nasıl? Sen kendini nasıl hissediyorsun? Sevgiler.

agrılatım kalmadı morluklatrımda nerdeyse bıttı .. ama kımse bana zayıfladıgımı soylemıyor bende ıncelmeyı farketmıyorum acıkcası tum pantolanlarım aynı oluyor hıcbırı bol gelmıyor.... cok mutlu dıılım.. bu hafta dr kontrolune gıdıcem bakalım doktorum ne dıcek amelıya kılomdan asagıda dusemedım .. bılmıyorum nıye bole oldu...

Mutlaka bir açıklaması vardır. Daha ödemlerin olabilir. Ne kadar oldu sen ameliyat olalı? Yemene dikkat ettin mi? Kaç kg yağ alındı senden? Umutsuzluğa kapılma bakalım doktorun ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…