Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ben de 40 hatta salaş giydiğim için 42 giyerdim...Şimdi 40 lar hafiften bol gelmeye başladı ama tam da 38 oldum diyemiyorum..

5 hafta oldu tam benim, özelden sıkça rahatsız ettim seni
İncelme olacak mı cidden 3-4 aya kadar meraktayım, sanki bana hiç olmayacakmış gibi geliyor..

Bir de sol bacağım şu an daha kalın :) Ödemliymiş hala doktorumun söylediğine göre..

Sana şunu sorucam, lpg ile desteklememi önerdi doktorum, sana uygulamışlar mıydı? Uyguladılarsa fark yarattı mı incelme anlamında?

Son düzenleme:

Anlaşılan en tecrübeli sensin :) bir soru daha benden gelse. Bandajların alındıktan sonra evde kendin korseni çıkarıp baktığında farkı direk görebiliyormuydun ? Ben konseyi çıkarıp bir süre baktıktan sonra acaba fark yok mu diye düşünmüyor değilim. Ödemlerden ötürü müdür dersin ?

Son düzenleme:

Merak etme incelme olacak daha, bu son görüntün değil 5 hafta geçmesine rağmen hala daha çok erken tam sonuç alman....3 ve 4. ayını tamamladığında maximum oranda incelmeyi tamamlamış olursun ama minimum incelme devam eder 1 yıla kadar. Ben 6. ayımda son kontrolüme gittiğimde doktorum bana sonuca ulaştık ama minimum düzeyde yine incelmen devam edecek demişti dediği gibi de oldu. LPG ben yaptırdım ameliyattan sonra 2. haftada başladım ama gerekli de değilmiş, benim doktorum istersen soft masaj yaptırtabilirsin demişti ama şart değil dedi. İncelmeyi sağlayacak olan LPG değil , geçirdiğin ameliyattır. LPG belki cilt tonunun daha çok düzelmesini ve ödemi atmaya faydalı olur. Beden olarak ben 6.-7. aya kadar 36,5 bedendim arada kalmıştım ama sonradan 36 bedene düştüm....Sormak istediğin konularda her zaman yazabilirsin ister özelden ister buradan kesinlikle rahatsız olmuyorum.

Oyyy 2. haftada lpgye nasıl dayandın canım:26:
Epey sert vakumlu bir sistem o, ben de kara kara düşünüyorum nasıl dayanıcam diye..

Benim selülit görüntüsü de var, biraz onların toparlanması için de önerdi, ve işte cilt sıkılaşsın diye..

2. aydan sonra diyor ama bana, hala hassas çünkü bacaklarım..

Ameliyat sonrası korseyi çıkardığımda, vücudum mordu ve şişti, göbeğim olduğu gibi duruyordu, bir fark yolmuş gibi görünüyordu...Ben 4. günü işe gitmiştim ve 38 beden kıyafetlerimi giymiştim onlar oluyordu çünkü ama işyerine gittiğimde herkes ne kadar zayıf göründüğümü söyledi, yanlardan fırlayan simitlerim yok olmuştu, insanlar 3 gün içinde ne oldu sana diye sordular. Yani göbek gitmemişti ama bütüne bakıldığında zayıf duruyordum ödemli olmama rağmen....Kısaca fark kesinlikle vardı ama ödemlerden dolayı sanki eski görünümdeymişim gibi geliyordu...Fark yok diye karamsarlığa kapılmayın zamanla ödemler gittikçe daha güzel şekil alacak ve inceleceksiniz.

Sorma ilk randevumda yaptıramadım zaten 5 dakika zor dayandım hatta ameliyat daha kolay demiştim. Bu sebeple ilk seansımda lenf drenaj yaptılar sadece, o yaptıramadığım ilk seansı da , gittiğim merkez sağolsun sonradan telafi etti. 2 ay sonra dediyse doktorun o zaman yaptır, selülit cilt sıkılaşmasına olumlu katkısı olur gerçekten.

Arkadaşlar,

Kendimi hatırlatayım, ben 40 yaşında iki çocuklu(16 ve 11 yaşlarında) İzmir'de yaşayan 13 şubatta kol, tüm bacak ve karın ameliyatı oldum(İstanbul'da). Eşim ve çocuklarım dışında kimse bilmiyor. Kendime uydurma e-posta adresi aldım çünkü 50'den az mesajım var bu nedenle özel mesaj yazamıyorum. Eğer sizlerin de böyle imkanı olursa belki oradan fotoğraf paylaşabiliriz, telefon numaramızı alabilir hatta İzmirli bayanlar bir araya gelip bir yerlerde buluşup tanışabiliriz, ne dersiniz?
e posta adresi ciaridas2468@gmail.com

canım iletişim adresi paylaşmak yasak topiklerde..
özel albüm oluşturabilirsin foto için kendine..

çocuklarını Allah bağışlasın

canım iletişim adresi paylaşmak yasak topiklerde..
özel albüm oluşturabilirsin foto için kendine..

çocuklarını Allah bağışlasın

Duan için teşekküreler, özel albüm nasıl oluşturuluyor, buradaki paylaşımları kim görebiliyor, biz İzmirli bayanlar buluşamaz mıyız? bu da yasak m?

Duan için teşekküreler, özel albüm nasıl oluşturuluyor, buradaki paylaşımları kim görebiliyor, biz İzmirli bayanlar buluşamaz mıyız? bu da yasak m?

olur mu canım
tabii ki buluşuruz..

ayarlanabilir böyle bir buluşma..

Deneyimli bayanlar, sizlere bir sorum var profil bilgilerin de telefon numaramı yazsam oradan birbirimizi arayabilir miyiz?

İzmirli arkadaşlar, ben operasyonumu Nuket Eroğlu'na yaptırdım. O İzmirli bayan olarak tanıyor beni ameliyatı eşi yaptı daha 14 gün oldu hala hafif şişim ama sonuçlar belli oluyor özellikle bel bölgesinde. Bir ay sonra sonuçlar daha belirgin olur inşallah.

Sizin İzmir'deki doktorunuz kimdi? Memnun musunuz?

Benim doktorum Nejdet Şişmandı..
Lazerliposakşında başarılı bir isim..Bende başarılı bir iş çıkardı en azından

Diğer operasyonlarda bilemeyeceğim.

Nekadar güzel memnun olmanız ahh ahh nasıl güzel bir duygudur, geçmiş olsun.. Ben yazın bayan arkadaslarımla tekirdağ civarında tatilde olcam eşler yok bayan bayana ve çocuklar. Eşimle 1 hafta 10 gün hiç görüşmcez işi dolayısıyla bnde o ara yaptırıp enazından 1haftada ameliyatın aşırı taraflarını tölere ederim dir düşünüyorum unarım cahil cüvela gibi yanılmıyorumdur ve 1 hafta 10 hünlğk süre en azından ayakta rahat ve eşimd bi kahve yapcak kadar iyilşmiş olurum bu da yeter zaten. Levent bey sizden nekadar ücret talep etti peki levent bey gereksiz biçimde
çok fazla istiyormuş gibi yorumlar var. Atıyorum simit,basen diz kapağı ve karın nekadar olur dersiniz 8 bin fln diyen var ama o da biraz fazla aslında para sıkıntım çok olmck ama yinede o mebla için baya bi para biriktirip herseyden mahrum kalmam lazım ki biriksin

Sevgili medcezir, ben doğuma girerken abartmıyorum 100 kg gördüm tehlikeli ve yatmakı ve çık stresli bi gebelik sonucu 50 li kilolardan çıktım bu kilolara derken 1 yıl içinde 3 de 1 i gitti adlında 8 kilo daha vermem şart haftaya çok iyi bi diyetisyen ile yaza kadar son 8/10 kilo daha verip yaptırcam bu operasyonu. Doktorumı buliyim valla sonuş istediğim gb olursa 100 kilo halimden lipo oncesi sonrası vs tüm fotoların oluştuğu bi albüm yapcam burda yardımcı olcam.. Birde slim lipo vaser lipo aynı işlem değişmi? Nrmal lipodan farkı lazerle yağ hücreleri kırılıyor ama burda bahsedilen gibi kavonozlara yağ çklmiyor. Yağ çekme işlemi normal lipoda oluyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…