Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba istanbulda naci çelik benim doktorum.muayene ücreti de almıyor tavsiye ederim müthiş bir doktordur.murlaka görüşmelisin bence...

çook geçmiş olsun.umaırm ameliyatın çok başarılı geçer e sonucu da seni çok memnun eder.gelişmeleri bekliyoruz hepimiz a.s.

Kızlar selamlar... Yaşıyorum demek için geldim kaydirigubbakcemile3
Yoksa yatıp dinlenmek istiyorum. Hemen kısaca özetleyeyim daha da iyi hissettiğimde gelir tüm detayları yazarım. Dün akşam saat altıda ameliyata girdim ve gece 11'de odamdaydım. Anesteziden sonra sersem gibi oluyorsunuz hiçbir şey anlamıyorsunuz zaten.
Öncelikle martavala lüzum yok canınız aşırı tatlı ise bu ameliyatı iki kere düşünün derim. Doktorum ve ekibi tam iş bilir birer profesyoneldi kendilerine teşekkür ederim burdan :Saruboceq:
Canınız yanmıyor değil gayet yanıyor ve yaralarım sızlıyor şu an ama mutluyum. Tam 4 kilo yağ almış doktorum ve tamamı saf yağ . Hele o yağları görünce çok feci gaza geliyor insan. Şu an bacaklarımda ödem olmasına rağmen eskisine göre ipince olduklarını farkedebiliyorum. Yatmam, oturmam hele tuvalete girmem kabus gibi ama katlanacağım. Bacağımda tamponlar var çıktığımda korsem giydirilmişti yarın da doktorum pansumanları alacak. Çok başarılı bir ameliyat olduğunu söyledi. Hatta popomun bir iki çukur kısmı vardı oralara da aldığı yağlarımdan dolgu yapmış, popomu popo haline getirmiş resmen kaydirigubbakcemile3
İlk ilgimi çeken iki yanımdaki sivriliklerin gitmiş olması. Şu ödemlerin inip gerçek sonucu görmeyi dört gözle bekliyorum. Tabii bu bir ameliyat ve acısı oluyor dün gece tek dakika uyuyamadım mesela... Ama umarım değer sizinle de buradan paylaşırım. Totomu daha fazla zorlamadan yatsam ii olacak kızlar, güzel dileklerinize teşekkürler gene geleceğim zemuszemus

canım gecmıs olsun oncelikle..tuvalet konusuna katılıyorum :) gercekten feci bir durum.agrın olmasına cok uzuldum..ben hıc agrı cekmedim.o gece mısıl mısıl uyudum.su anda bandajlarım cok feci kasınıyor..onun dısında dun cıkıp alısveris yaptım mesela :)

yok tatlım bendede agrı hıc yok hıc olmadı..ama tuvalet olayı hele hijyen duskunu biriyseniz gercekten can sıkıyor...

canım peki sen ne kadar suıre kullandın korseyi ?

cok az degil mi ?
engebe cukurluk olustu mu peki ? nasıl durumlar sımdı canım ?

geçmiş olsunn yeni popon hayırlı olsunnnkaydirigubbakcemile3

Ağrı denmemeli çektiğime sanırım. Otururken kalkarken yara yerlerinde acı diyelim. Ama bugün ikinci günüm ve çooook daha iyiyim. Evden telefonla arayıp nasıl olduğumu soran bir doktorum olduğu için ise sanırım çok şanslıyım. Akşam altıda bantlarım alınacak. Morluklarım yok denecek kadar az ve basenlerim artık yok kaydirigubbakcemile3
Tam şekle girince neye benzeyeceğimi gerçekten merak ediyorum. Akşam doktorumla görüştükten sonra yine yazarım...

canım naber nasılsın ?
bende dun bandajlarımdan kurtuldum.acım var evet benımde..agrım yok..

canım naber nasılsın ?
bende dun bandajlarımdan kurtuldum.acım var evet benımde..agrım yok..

İyiyim, hala penguen gibi yürüsem de cuma günü bandajlarım alındı yerimseniben
Acıyor elbette bacaklarım ama dayanılmaz bi şii diil. Oldukça şişim, ödemin çok fazla olduğunu söyledi doktorum ama by halimle bile eski bacaklarımın yarısına sahibim kaydirigubbakcemile3
"Sen daha çoooook mutlu olacaksın" dedi doktorum, şu ödemler indiğinde sonuca inanamayacaksın dedi. Tam 3.850 gram yağ alındı kolay mı...
Daliahcım o da bi yana masaj yapmamı istedi günde 20 dakika kadar bol kremle ama elimi süremiyorum taş gibi bacaklarım... Sen ne yapıyorsun ne durumdasın masajı yapabiliyor musun oturman kalkman düzeldi mi ? Millete bacağımı incittim demekten bi hal oluyorumlaelaelaelaelae

canım ben bugunden itibaren spora baslıyorum
gunde en az yarım saat tempolu yuruyusum var kosu bandında.
diyet yapmaya basladım birde.aksam 7 den sonrada yemek yemek yasak bana.
masaj vermedi bana sertligim falan yok cunku.ama spor yapmam gerekiyor ve buna deli useniyorum :))))
ödem bende de var halen,tamamen sekil aklman 1.5 ayı bulacak dedi dr.birde demir hapı alıyorum.demir eksikligim icin.eklem yerlerimde acım var benımde canım.

hımm...
canım ben de dikkat etmeye başladım yediklerime iyice. çok abur cubur yememeye çalışıyorum. dün banyomu da yaptım arada yarım saat korseden kurtar kendini bi ferahla yürümekten de kaçınma bolca yürü dedi. paytak paytak yürüyorum işte :) ama sertlik baya var bende yani geniş bi kapsam ya benim ondan olsa gerek henüz mümkün diil koşamam koş dese de ben de üşenirdim yani :)
şu acılar komple geçse o zaman yürüsen koşsan olmuo muymuş :))

sakıncası yoksa kaça mal oluyor basenlerden alınan yağlar?

özelinizden yazdım desperatehousewives.
aslında herkese ve alınacak bölgeye göre özel fiyat veriyor doktorlar...
o nedenle fiyat aralığına çok aldırış etmek gerek...

Elbette ameliyat sonrası biraz ağrı - acı oluyor sanırım bu da cerrahinin en temel olayı :)
Ben dördüncü günümdeyim yara yerlerim hala sızlıyor, hapşurunca tüm dikişlerim acıyor ama oturmam kalkmam düzeldi. Benim gibi yıllardır basen yağlarını ne yaptıysa atamamış biri iseniz o kabinde pantolon denerken çektiğiniz manevi acının yarısını ancak çekiyorsunuz diyebilirim :))))
Şimdi morluklarım ve ödemlerim çok ayak bileklerime kadar şiş haldeyim ama bundan iki ay sonrasını düşündükçe heyecanlanıyorum.
Bence de cerrahi müdahale son çare olmalı ancak yapacak başka şeyi kalmayan herkese korkmadan ben tavsiye ediyorum.......

Arkadaşlar ben 1,5 yıl arayla iki kez liposuction yaptırdım(basen,iç bacak ve diz içi).İlk 1 sene sonuç harikaydı inanamıyordum ama zaman geçtikçe çukurluklar,dalgalanmalar oluşmaya başladı.Şu an ise vücudum gerçekten berbat durumda.Keşke basenim,bacağım kalın olsaydı da şu berbat görüntü olmasaydı diyorum.Denizde,havuzda pareosuz gezemiyorum,güneşlenemiyorum bile.Bana çok kişi çok şey söyledi ama kulak asmadım,birazda doktorların gazına geldim heralde ama ateş olmayan yerden duman çıkmazmış anladım.Dedikodu diye geçiştirilen o çukurluklar oluşur hikayesi gerçekten doğru.Daha 25 yaşındayım ve ne yazıkki çıplak kalmaya utanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…