- Konu Sahibi tafi
-
cok az kişi haricinde bu forumda kimse liposuction hakkında bilgi vermemiş verememiş..hepsi kulaktan duyma...
ameliyat olalı ıkıncı gunume gırdım.
her tarafım bandajlarla sarılı ve korsem daracık.
ameliyattan hemen sonra baktıgımda tam tamına yarısıydı bacaklarım eskii bacaklarımın..
şu anda deli gibi şiş karnım..bileklerim kutuk gibi oldu.daha şişecekmişim.
dun yani ameliyattan sonraki gun adım atacak mecalim yoktu,sanki vucudunuza 1000 ton konmus gibi oluyor.
su andada cok şişim ama acılarım cok azaldı.tam bir hafta sonra bandajlarım acılacak ama korseye devam edecegim.
ameliyat sonrası sulu bir yontem kullandıgı icin sızıntılarım oldu.sızıntı ne demek acmak gerekirse yaglar alırken sulu bir yontem kullanıyor.o sıvılar ve hafif kan..
kendımı fazla zorlamadan laptopumu kapatıp yatıs pozıyonu alıyorum,musadenizleee :))))
canım merhaba evet mıllet ugramıyor artık bende bakınca acıkcası bısey yazmak ıstemıyorum benım de 2 ay oldu yaptıralı ama gobekte çok farketmedı basen de farkettı dız kapakları da eh ıste aslında bacak içlerimden de alınmasını ıstedım ama doktorum sarkar dedı bacak germe de ıyı olmuyor ıltıhaplanması sonrasında dıkış ızlerı bellı zaman sonra yercekımının etkısıyle asagı kayıyormus goruntu olarak hoş olmuyormus,doktorum sen artık sıkılaşcaksın dedı bende bacak içlerine yonelık egzersızlerımı yapmaya basladım bakalım ıstedıgım gıbı ıncelmezse ılerde dogumdan sonra her tarafımı aldıracam ne derlerse desınler,sen nerelerıne yaptırdın canım bacaklarım ınceldı demıssın hemen nasıl fark oldu daha sıslıkler benımde yenı ındı sayılır bıraz daha var sankı 2-3 ay mıs zaten tam oturması ben bandajlarımı 2 gun sonra cıkardım ve dus aldım korseyıde 1 ay hıc cıkarmadım,sende gelısmelerını yazarsan sevınırım sen kıme yaptırdın ıstanbulda oldun galıba.
adaşım forumdaki nickini unutmustum yazamadım sanaa..msnde kuramadım sandalyeye oturamıyorum :))))))Daliahcım geçmiş olsun canım benim çok merak ettim seni iyi olmana da çok sevindim. İnşallah bundan sonra azıcık da dietle istediğinden de iyi bir sonuca ulaşırsın opuyorumnanaktan
Sevdes, ben de Ankara'dayım ve bu çarşamba yani 2 Eylülde, Doç.Dr. Serdar ÖZTÜRK'E liposuction ameliyatımı yaptırıyorum. Üst bacak, basenler ve diz içlerim, bacak içlerim komple... Nebil Beyle anlaşmıştım önce ancak Serdar Beyden aldığım güven, kendinen inanç ve güleryüzlülüğü sebebiyle Serdar Beye yaptıracağım ameliyatımı. Çooook heyecanlıyım. Sen kime oldun ???
Forumda gerçekten kimse bilgi paylaşmıyor hep duyuma dayalı, yaptıran kimse yazmıyor ben mutlaka sonuçları yazacağım.
adaşım forumdaki nickini unutmustum yazamadım sanaa..msnde kuramadım sandalyeye oturamıyorum :))))))
sımdı bıle cok memnunum,gozle gorunuyor ınan su anda bıle..darısı basına.biraz ayaklanayım hele tam gaz sana dokecegım ceteresini
Heyecanla bekliyorum çarşambaya kadar mutlaka paylaşman gerek deneyimlerini kaydirigubbakcemile5
Zira çaktırmasam da bende de heyecan başladı yavaş yavaş... Hareketli bir hafta olacak bekliyorum şimdilik...
kızlar tüm yazılanları okuyamadım... arkadaşım basen bölgesine liposuction yaptırmak istiyor...
istanbulda murat pençe diye bir doktorla görüşmüş... bilgisi olan var mı ; bir de fiyatlar ne civarda...
teşekkür ederim...
Bu akşam saat 18.00'da basen, üst bacak, diz içleri ve bacak içlerimden liposuction ameliyatımı oluyorum... Gelişmeleri sizlere yazarım, bana şans dileyin. Kulaktan dolma bilgilere tamah etmeyin, bir karar verdiyseniz üzerine gidin derim... Sevgiler kızlar :)
Bu akşam saat 18.00'da basen, üst bacak, diz içleri ve bacak içlerimden liposuction ameliyatımı oluyorum... Gelişmeleri sizlere yazarım, bana şans dileyin. Kulaktan dolma bilgilere tamah etmeyin, bir karar verdiyseniz üzerine gidin derim... Sevgiler kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?