Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Daha çok yeni operasyonunuz karamsar olmak için çok erken. Bi üç ay bekleyin, günden güne farkı göreceksiniz. Dalgalanmalar bu erken dönemlerde oluyor hepimizde oldu benim karın bölgem çok dalgalıydı 2 aya kadar. Zamanla düzeldi, şimdi hiçbir şey kalmadı. İncelme daha da olacak merak etmeyin vücut ödemli şu an, onun için eski haliniz gibi görünüyor. Yürüyüşünüze devam edin, ödemler için ya ananas yiyin ya da ananas suyu için, ödemler gittikçe incelme de daha çok ortaya çıkacak.

TeeKkur ederim!

Kızlarrr oldumm vaser lipo bck bssen bölgesne şimdlk ağrım yok ayağa kaldırmıyolar anesteziden dolayı çok heyecnlıyım tüm snçarı paylşcm sznle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaprak08 geçmiş olsun.

Arkadaşlar, doktorunuz masaj konusunda ne dedi? Ben sorduğumda 'zararı olmaz, istersen yaptır' dedi, yani kesin yaptır demedi. Çok ödem var. İnt.ten bir karışım aldım(tarçın,elma,maydanoz,limon) suyunu içiyorum. Ne kadar zamanda ameliyata girdiğim kiloya dönerim acaba...

Yaprak çok geçmiş olsun

Benim bugun tam 1 ay oldu degisikligi gorebiliyorum. Masaja 2. Haftada basladim 3 defa haftada. Bugunde l0g ye basladim once baslikla amilyat sonra icin onerilen protokolle. 3ay sonra asil sonucu gorecekmisiz bakalim. Suanda hala odem var ve dun korseyi cikardim. Sadece dizimde hissizlik var ama baya fazla doktora gittim. Zamanla hissizligin gececigini soyluyor sinirler zedelendigi icin normalis fakat sayet siniri kopartirsa o zaman hayat boyu bozuk para buyukliginde hissizlik kalirmis insallah ole olmaz.

Kızlar amelyt oldum bacaklarımda dayanamıcak 1 agrım yok sanki fazla spor yapmışım ve hamlamışım gibi bir his.. Ödemim çok heryerim şiş o yüzden anlayamıyorum şuan.. 58 kg ile girdim 61 kgyum şuan ödemden dolayı sanırım.. Yaklsşk 4 lt yağ almış.. Gün gectkçe sonuçları yazıcam sze..

Kechmish olsun. Bende de oyle oldu, ama ben korsemi en son hadde gechirdim. Chunki nefes dahi alamiyordum. Burdaki kizlar zamanla korsenin boshaldigini yaziyorlar.

kusura bakmayın yeni girebildim siteye ben yaptıralı 18 gün oldu korseyi cumartesi kontrole gittiğimde çıkartmamı soyledi doktorum çok endişeliyim eski halimden hiç farkım yok karın bölgem aynen duruyor bel bölgem sert ödemlerden sanırım ama karın bölgesi daha yumuşak ve düz falan da değil çok moralim bozuk bu durumdan düzelecek mi merak ediyorum açıkçası 1,4 lt alındı bel ve karın bölgesinden

Son düzenleme:

Benim 11 gün oldu, bel kısmı beton dökülmüş gibi sert. Bacaklarım da sert. ameliyata 61.5kg girdim. 7.5 lt. almış, yaklaşık 1lt.sini sağıma soluma geri enjekte etmiş. Buna rağmen şu an 67.5kg.ım, her yanım tostoparlak. karnım eskisinden daha bıngıl bıngıl :) Ama bunlar çok normalmiş. 1.5 aydan önce sonuç hakkında fikir sahibi olmak mümkün değilmiş. Hiç moralinizi bozmayın. Doktorum hep 'sabır' diyor :))

Ben doktoru aramaya bile cekiniyorum bir ay sonra duruma bakip arayacagim cok tsk ederim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bende artik 26. gun. amma eskisinden hich farkim yok. karnim yumsaldi, amma oylece duruyor((( mayisa kadar gitmezse, mayisda tekrar kontrole gidicem

bende artik 26. gun. amma eskisinden hich farkim yok. karnim yumsaldi, amma oylece duruyor((( mayisa kadar gitmezse, mayisda tekrar kontrole gidicem

Ciddi misin (( yandim zaten takintiliyim bakalim zaman gosterecek

Ciddi misin (( yandim zaten takintiliyim bakalim zaman gosterecek

Burdaki her kes en az 6 hafta beklemek gerekdiyini soyluyor. Bekleyelim bakalim. Ama ben eksisinden daha kiloluyum simdiye kadar. Halbuki 4 litre yag alindigini soylemisdi doktorum. Nasil alindiysa artik. Bende tumesan usullu klasik lipo. Sizde hangisi?

bana lazer lipo yapıldı çok da anlamıyorum ama:)) doktorumun söylediği o

Size istanbuldan yazıyorum. Başlığı görünce yazmak istedim, Aileden gelen bir kalıntı dan dolayı benim, ablamin, annemin ve ailenin diğer büyük kadınları hep basenlerimizden ve kalçalarımızdan sorun yaşadık. Genel olarak belden yukarısı olarak standar ölçülere sahip olmama rağmen, belden aşağısı sanki özellikle şişirilmiş gibi bir halim vardı. Açıkçası ameliyat olacak kadar hiç bir zaman ne kendime sıkıntı hale getirdim nede bununla ilgili bir problem yaşadım. Ancak sürekli dert etmiyorum, dert değil diye diye aslında dert etmeden de bundan kurtulabileceğimi tamam dert etmeyeyimde belki vücüduma oranla bir popo ve basenle yaşabileceğimi düşünmeye başladım. Araştırmalarımdan size bahsetmeyeceğim çünkü çevrenizdekiler, internet veya bir çok noktadan yapılabilecek işte ameliyatsız, ameliyatlı işlemler var. Ben ailemde olan bir genel cerrah akrabağ'ıma sordum kime yaptırabilirim diye kendiside arkadaşı olan hüseyin güner'i önerdi. Randevu aldım bağdat caddesin'de görüştük kendisiyle. Daha önce hiç araştırma yapmadım çevremdeki herkes bişiler söyledi neyse hüseyin güner muayenesinden sonra bu sıkıntıdan kurtulabileceğimi anlattı. İşlemin liposuction prensibinde fakat lazer ile yapacağını anlattı kısaca işlem slim lipo :) çok uzatmadan annemle beraber 2 defa daha kendisiyle görüştük ve işlemlerini nişantaşı'ndaki merkezinde yaptığını belirtti 2. görüşmemiz ordaydı ve randevuyu ayarladık. Ben ocak ayında operasyon geçirdim. Yaklaşık 1,5 saat sürdü ve genel olarak ameliyat süresi boyunca hafif kendimdeydim:) aşağı odaya indiğimde hüseyin bey geldi ve artık büyük popomdan kurtulduğumu söyledi:) şöyle söylim ameliyat sonrası öyle elinizi sallayarak çıkamıyorsunuz ama ağrı eşiğim düşük olmasına rağmen ağrı olabilece ilk 2-3 gün içerisinde hiç sıkıntı yaşamadım hatta işe de gidebildim. Açıkçası ben doktor hüseyin güner den ve slim lipo dan çok memnun kaldım benden 1 sonra sırasıyla annem ve ablamda aynı operasyonları geçirdi ve nisan ayı başında birde küçük burun estetiği oldum yine doktorum hüseyin günere:)) kendisini çok seviyorum ilgisi, söyledikleri ve yaptıkları kesinlikle bire bir. şu detayıda anlatayım size burun ameliyatından önce bir cihaz da fotoğraf çektik ve bana burnumun nasıl olacağını üç boyutlu ekranda gösterdi bu benim burnumu yaptırmamda büyük bir sebepti:)) kısacası burnumda çok güzel oldu :)) çok teşekkür ederim hüseyin beyyyy:)))

Lianak mrb tesekkürler yazın için .. Ödemin oldu mu peki ? Kaç kg verdin normalde ve ne kadar sürede gitti ?

Avukatgüçlü nasıl 1 diyet yaptın bizede bahsedermisin ?

Canım benim annemin bacaklar popo zayıf ama birtek göbek var. Cok takinti yapiyor bunu. Liposuction yaptirsak diyorum ama korkuyorum da. Sen ne kadar inceldin veya kac kilo gitti? Birde fiyat ne odedin merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…