- Konu Sahibi tafi
-
- #2.301
Cuma günü lipo ve karın gerdirme ameliyatı oldum.korsede geziyorum.karnımdaki bombelik yok ama bacaklar aynen duruyorödem ise nasıl atıcam.dikişlerim iyi,bacaklarımda morluklar var.belimde kaşınmaya başladı.boşuna mı oldum düşünmeye başladım.3,5 ysğ alındı
Canım karın,basen,iç ve yanlar,diz altı yapmıcam demişti oradan bile almış.bir de karın gerdirme var.parça çıkarıldı.56 kilolik tombikmişim.izmirde yaptırdım.daha önce gögüs ve burnumu yaptırdığım dr.um yaptı.3000 tl.bana.4-5 civarı yapıyormuş bu şekilde.
Klasik lipo oldum canım.bu gün 6.günüm bir tek göbek ve yan simitler yok.geri kalan hepsi fazlasıyla yerinde.ilk defa kot geyindim ama zorlanıyorum.dr.um 1 hafta olmadan banyoya izin vermedi.
Yaprak08, nasılsın? Son durumun nedir?
Şişler indi mi?
Sevgiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Medcezir nolur bişey söle ya napçm bn 1 ay olck ne tartıda nede görünürde bsey var(
Medcezircim nasıl erken 3 gün sonra tam 1 ay olcak ne incelme var nede tartı 4 kg az.. Bu hfta içi dra gtcem bakalım ne dcek ne önerirsinn ltfen yrdm et?
Tatlım çok tşk ederm.. Morluklar gecti ödem devam edıyomudur sence? O zmn bn dyete başlıyımm 58 ile grdm 57 yim şuan .. Sağlıklı beslnmeye calışıorm.. Morluklar gecene kdr yürüyüş yapma dedi bnde yapmıorum o yüzden 14 nde baslıcam nasipse bklmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?