Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha çok gencim abla olmam:))))) o kadar estetik ameliyatı oldum 24.den yeni gün aldım dermişim ne demek helal osun hiç fark etmez o bu şu diye bildiğim varsa yardım ederim tecrübemi yazarımbende tek geçerim bende

Amaaan jelom, küçük kardeşimle aynı yaşsın bilmemmi :))) ben ameliyat konusunda kıdemlisin diye dediydim.. (Nasıl toparladım ama )

Aslında benimde yaptırdıgımda baya kilom vardı 72 kiloydum boyum 155 yani demekki bende yapmayı uygun gördü görmeseydi yapmazdı... Demi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında benimde yaptırdıgımda baya kilom vardı 72 kiloydum boyum 155 yani demekki bende yapmayı uygun gördü görmeseydi yapmazdı... Demi

Tabii ki..Nejdet bey kontrol ediyor epey..kişinin deri yapısı, kilosu boyu, ne gibi sonuçlar alınacağını..Her şeyi kontrol ettikten sonra uygun görürse alıyor..
Ama sen de sınırdan dönmüşsün sanki :)

gunes cnm ne kadar odedin benimde bir kac aya ic bacak ve kalca lipo olcak 6500 tl istediler normalmi bu fiyat merak ettim :)

Merhabalar ben 17 yasindayim bacaklarim cok kalin. Kac yasinda yapiolar ve bacaklarindan yag aldiran oldumu? Sonuc?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ne sınırı 22 kilo fazlam var boyuma göre ama yinede umutluyum:)

gunes cnm ne kadar odedin benimde bir kac aya ic bacak ve kalca lipo olcak 6500 tl istediler normalmi bu fiyat merak ettim :)

Ben fiyatla ilgili bişey söylemicem ama çok insin gerçi pazarlıkta yapılmıyo ama başka Dr görüşebilirsin...

Med maşşalahın var valla bende çok araştırırım ama sen bendende öndesin Dr bana şuan lenf yapıyor hissizlik sol dizimin orda az kaldı bugün spor bile yaptım gayet iyiyim ama hala kot pantolon alamadım 3 haftamı bitirdim bi incelme var ama sonuc için birinci ayın bitmesini bekliyorum 40 giyiyordum hale 40giyiyorum ödemim fazla yok diz üstlerimde morluklar var hergün krem sürüyorum yavaş yavaş yeşile döndüler LPG demedi bana Dr um işallah öncesi ve sonrası fotomu koyucam sonucu hep beraber görürüz:) işallah sonuc yüz güldürür yoksa eşim beni ağlatacak hergün bakıyor. kredi çekmek için adamı resmen didimm....

lenf cihazı geçenlerde ben içindeyken bozulmuştu Yaptırmışlardır sanırım..
Lpgye dayanamazsın zaten şuan, bana başladı, ama 2. seansta bıraktım acıdan..Ki benim 4 ayı geçti..Farklı bir programda yapacaklar..

net sonuç için 1. ay çok erken..en az 3 ayını bitirmiş olman lazım.

Herkese merhaba, besin basen sorunum var herseyi denedim gitmiyor popomda uzun ve buyuk gozukuyor. Gecen hafta gogus diklestirme ve buyutme ameliyati oldum. Doktorum basenlerindeki yagi aliriz gogus kadar sikintili olmaz dedi. Farkli gorusler var ben zaman gecince cokme yada dalgalanma konusunu merak ediyorum. Bu konuda sikayetci olanlar var. Teknik ve dr la alakali olabilir mi? Yonlendirmelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben dr Mete Aksuya yaptırdım. Ama hiç memnun değilim. 2 farklı doktorada gösterdim yanlış lipo yapılmış dediler. Ameliyat öncesi halim şu anki lipolu halimden çok daha güzeldi. Zaten pek bir fazlalığımda yoktu. Sadece düzeltme olacaktı güya ama dahada berbat etti. Aşağı doğru sarkık bir popo yaptı! Tek bacağım daha kalın. Kendime bakamaz oldum. Derim çok güzelken şu an heryerim dalgalı Tam yaz zamanı çok moralim bozuk! Çok pişmanım. Sakın yaptırmayın. Yada çok güvendiğiniz referansı iyi bir doktora yaptırın..

Öncelıkle gecmış olsun..ben gögus dıklestırme amelıyatınızın detaylarını merak edıyorum..pazartesı gunu aynı amelıyatı olucam da...agrı sızı ne durumda ? Ödem ve morluklar vs ? Paylasırsanız cok sevınırım...
Sevgı ve selamlar

.

Kusura bakma anca girebildim ben gayet iyi atlattim ertesi gunu kendim giyindim sislikler yeni iniyor onemli olan kendini tanimak benim istedigim olmadi cunku yapim musait degil ben bunu yeni anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…