daha çok gencim abla olmam:))))) o kadar estetik ameliyatı oldum 24.den yeni gün aldım dermişimne demek helal osun hiç fark etmez o bu şu diye bildiğim varsa yardım ederim tecrübemi yazarım bende tek geçerim bende
başarılı bir ameliyat diliyorum size
Aslında benimde yaptırdıgımda baya kilom vardı 72 kiloydum boyum 155 yani demekki bende yapmayı uygun gördü görmeseydi yapmazdı... Demi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar dün lazer lipo oldum Nejdet bey çok iyi bir Dr bana çok moral verdi tam bayılmamama rağmen acı hissetmedim Tuncay bey zaten insanın acı çekmesine izin vermiyor kent hast ekip çok şeker bana gelince 3 lt yağ alındı alınan yağları gördüm şuan yatıyorum çok ağrım yok sezaryanla dogum yapmak gibi ilk gün biraz wc falan tek başıma gidemedim ama inanın hani bazıları yazmış ya işte lipo oldum çarşıya gittim alışveriş yaptım falan yalan yani hani çokkk acı var diyende yalan söyler şuan yatıyorum dolaşıyorum hafif ağrım var diyeyim ben çok mutlu oldum Nejdet Bey'den ama daha iki gün biraz geçsin neticelerinide mutlaka yazıcam size önemli olan sonuç bence.. Bu arada bende çok ödem olmadı medcezir yazmıştı ya ayaklarıma kadar indi diye öyle olmadı bende işallah Temmuz'a kadar sıkıntımın büyük bir kısmı azalır dua edin lütfen banaEki Görüntüle 1123288
gunes cnm ne kadar odedin benimde bir kac aya ic bacak ve kalca lipo olcak 6500 tl istediler normalmi bu fiyat merak ettim :)
Fazla..Pazarlık yapın mutlaka..
Tabii ki..Nejdet bey kontrol ediyor epey..kişinin deri yapısı, kilosu boyu, ne gibi sonuçlar alınacağını..Her şeyi kontrol ettikten sonra uygun görürse alıyor..
Ama sen de sınırdan dönmüşsün sanki :)
Ne sınırı 22 kilo fazlam var boyuma göre ama yinede umutluyum:)
gunes cnm ne kadar odedin benimde bir kac aya ic bacak ve kalca lipo olcak 6500 tl istediler normalmi bu fiyat merak ettim :)
Med maşşalahın var valla bende çok araştırırım ama sen bendende öndesin Dr bana şuan lenf yapıyor hissizlik sol dizimin orda az kaldı bugün spor bile yaptım gayet iyiyim ama hala kot pantolon alamadım 3 haftamı bitirdim bi incelme var ama sonuc için birinci ayın bitmesini bekliyorum 40 giyiyordum hale 40giyiyorum ödemim fazla yok diz üstlerimde morluklar var hergün krem sürüyorum yavaş yavaş yeşile döndüler LPG demedi bana Dr um işallah öncesi ve sonrası fotomu koyucam sonucu hep beraber görürüz:) işallah sonuc yüz güldürür yoksa eşim beni ağlatacak hergün bakıyor. kredi çekmek için adamı resmen didimm....
Herkese merhaba, besin basen sorunum var herseyi denedim gitmiyor popomda uzun ve buyuk gozukuyor. Gecen hafta gogus diklestirme ve buyutme ameliyati oldum. Doktorum basenlerindeki yagi aliriz gogus kadar sikintili olmaz dedi. Farkli gorusler var ben zaman gecince cokme yada dalgalanma konusunu merak ediyorum. Bu konuda sikayetci olanlar var. Teknik ve dr la alakali olabilir mi? Yonlendirmelerinizi bekliyorum
.Öncelıkle gecmış olsun..ben gögus dıklestırme amelıyatınızın detaylarını merak edıyorum..pazartesı gunu aynı amelıyatı olucam da...agrı sızı ne durumda ? Ödem ve morluklar vs ? Paylasırsanız cok sevınırım...
Sevgı ve selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?