Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buyuk gun geldı çattı..sabah 8 gıbı meme dıklestırme amelıyatı ve lipo ıcın hastanede olucam ve ınanılmaz gerıldım uyuyamıyorum..lutfen dua edin .. Allah hepımızın yardımcısı olsun..gelışmelerı paylasıcam..

Bekes nasilsin gecmis olsun

Çok tesekkur ederım subike..
Dun sabah 10 gıbı gırdım ameliyata 4'te cıkmısım..dun çok agrım oldu nıyeyse bugun daha ıyıyım..eve geldım..korse cok ezıyetli hele bu havalarda..en guzeli kışın yada serin havalarda yaptırmak bu ameliyatları..allah herkese yardım etsin..
Sen nasılsın?

Cok gecmis olsun. Ben cok iyiyim sadece goguslerimin sekillenmesini bekliyorum agrim kalmadi artik. Lipisuction hangi bolgeye yaptirdin bende dr gorustum basen gobek ve simit bolgesi icin. Ama ilerde cokmelerden ve daha fazla kilo almasindan korkuyorum. Ayrica agrili mi? 3 gun sonra ise gidebilir miyim?

Senin adına çok sevındım..
Ben bel karın ve bırazda sırtımla kollarıma yaptırdım..ama sutyen kenarlarından tasan yerlerı amelıyTla aldı doktorum..yoksa sadece lipo olsa bu kadar zorlamazdı..işe gıtme meselene bısey dıyemem cunku her bunye farklı ama sankı bes gun gereklı dıyorum ben..ayrıca daha once basen büve popoma lıpo yaptırmıstım ve hıc cokmem olmadı..
Ama sonbaharın sonuna yada kışa ertele eger boyle ve planın varsa..korse bu mevsımde kabus
Gelısmelerı yaz mutlaka..
Sevgıler

selam subike ben de hazıranın 9unda gogus buyutme ve liposuction operasyonları gecirdim.ben acıkcası gogus buyutmeden korkarken agrı anlamında liposuction beni zorladı bacaklarım baya gergindi dikişlerde rahatsız etti gerildikce.acıkcası katlanılmıcak bir agrı degil ama.ben kabin memur oldugum icin surekli ayaktayım ve inanilmaz ödem oluyor bacaklarımda.sen masabası calısıyorsan cok ciddi sıkıntı yasamazsın.11 gun oldu ameliyat kilomdan 4 kilo fazlayım benim baya moralimi bozdu.tabiki senin bunyen farklı tepki verebilir.velhasıl uzattım baya 3.gun masabası işse rahatlıkla gidersin ama sureklı ayaktaysan zor subikecim.Sana lipo ile ilgili guzel seyler soylemek isterdim ama henuz bende olumlu bısey yokama gogusler 10 numara sıkıntısız maşallah:)

Zeyzey34 gecmis olsun ben bankaciyim ama yinede kosusturmaca devam benim goguslerim buyuk oldu ben boyle istememistim diklestirmeyle buyutme yaptilar. Benim kabusum basen gitmiyor bir turlu iki cocuktan sonra bel ve karinda var. Tek sirun ilerde cokme yada dalgalanma... Dr ilerde kucuk lezyonlar olabilir dedi

Bekes nasil oldun ?????

benim basenlerde değişimler basladı ben cok umutsuzdum ama sasırttı beni bu liposuction olayı:)

Agri kismi cok sikintili zaten.... Zamana birak biraz umutsuz olma

Gercekten mi? Su cokme ya da dalgalwnma konusu korkutuyor beni. Senin adina cok sevindimmmmmmm...

Subikecim korseyi cıkarınca yag alınan yerlerdeki bosluklar hissediliyor dalgalanma biraz var ama sonucta vucudun da kendini toplamak icin biraz zamana ihtiyaci var sanırım bişeyin icini bosaltınca yeniden sekil alması icin beklemek gerekiyor bende cok ustunde durmuorum o yuzden henuz 20gun oldu :)zamanla toparlayacaktır dıye umut ediyorum:)gogusler hala o numara

Canim bilmiyorum sonucta fazla kilom yok ama kararsizim. Goguslerim malesef hsyal ettigim gibi degil sutyensiz duramiyorum assada ama dolgun. Ben dik kucuk ve diri istemistim ama olmadi

Canim bilmiyorum sonucta fazla kilom yok ama kararsizim. Goguslerim malesef hsyal ettigim gibi degil sutyensiz duramiyorum assada ama dolgun. Ben dik kucuk ve diri istemistim ama olmadi

ya subikecim gogusler bana da sankı asagıda duruyo gıbı gelıyor ama annem ve bı kac arkadasım sana oyle gelıyor dıyorlar.bır de doktorum bana sutyen hıc taktırmadı gogsumun uzerıne sadece korse gıbı bı bandaj takıyorum.1ay dolacak bu sekılde dedı sutyensız.ben de ısrarla ustune bandaj takınca sankı sarkıcak gıbı gelıo dedim fakat Akın Bey merak etme sarkmaz dedi güldü.acıkcası belkı de bıze mı oyle geliyor acaba diye dusunmeye basladım senın yazdıgını gorunce

Merhaba ben de bu hafta Güner uysalla lazer lipoliz görüşmeye gıdecegım.sen memnun musun doktoru onerır mısın.burda doktorlar ılgılı yapılan bazı yorumlar ve dıger doktorlarla arasındaki fiyat aklımı karıştırıyor. Bu konuda bana yardımcı olursan cok sevınırım.

Senemay benim kuZenim yaptırdı forumlarada yazdım biraz önce inanılmaz memnun iyileşme sürecide çok iyi hastanede hiç yatmadı aynı gün çıktı ertesi gün işine gitti ama izmirde yaptırdı ve doktoru inanılmaz güven verici istersen görüşebilirsin inş istediğin gibi olur doktorumuz nejdet şişman sonsuz tesekkürler güvenirliğine ilgisine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende sizin gibi meme. Dikleştirme ve aynı anda karın- basen- bel liposuction planlıyorum. Acaba iki ameliyat ayno anda zor mu olur? Cok agrı oldu mu? Ne kadar zaman da iyileştiniz? Sonuçlar nasıl degdi mi? Sevgiler

Ameliyatla ilgili sürecleri yazdım ama göremiyorum yazdıklarımı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kizlar bende slimlipo yaptirmak istiyorum ama cok korkuyorum, izmirde tanidiginz bir doktor varmi bu isi iyi yapan? 71 kiloyum senelerdir diet yapiyorum ama basenler ve popom bi türlü kücülmüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…