- Konu Sahibi tafi
-
- #2.461
memnun musun son halindengunes cnm ne kadar odedin benimde bir kac aya ic bacak ve kalca lipo olcak 6500 tl istediler normalmi bu fiyat merak ettim :)
merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
ben lipo liz oldum, yag yakımım devam ediyor, doksan gün boyunca idrar ile atılacagını soyledı doktorum, cukurlasma yasamadım,fazla kesı izide yok.su içip spor yapmamı soyledı doktor.psikolojinizin hazır olması gerekiyor böyle operasyonlara. uyuşma hissi vardı o bölgelerde oda kayboluyor yavaş yavaş. istanbuldayım ben düşünürseniz lipolizle yağ yakımını tavsiye ederim.
Ben 1 buçuk ay önce Femme Plast İbrahim Aşkar'a kalçamdaki çukurların doldurulması için lipo oldum.Karnımdan alıp kalçama enjekte ettiler.Bel bölgemde çok az yağ oldugu halde iyleşme süreci diğer tüm operasyonlardan zor bence.(burun,göz kapagı ve göz altı,meme büyütme,)bu amelyatları oldum daha önce ama hiçbiri lipo kadar zor geçmedi....şuan pek bi sorunum yok ama delikler uzaktanda belli oluyor.bence azmedip kilo vermek en iyisi.ama siz bilirsiniz.
Bu arada burun ve göz amelyatlarımdan çok memnunum.Aynı yere oldum.
Lazer lipoliz mi bahsettiğiniz lipo liz. Kime oldunuz. Bende istiyorum bacak içi ve basenden
Agrılarım azaldı ıyıce.. Korseye de alıştım gıbı ama kendımde hıc bı fark yokmus gıbı hıssedıyorum nıyeyse
Herkesin soyledıgı o ödemde olusmadı bende
Zaman gecmesı gerekıo anlaşılan ..mutsuzum
kizlar bugun tam 2. haftamdayim valla simdiki durumumdan bile memnunumyanlar hic yok yalniz bu sertlikler ne zaman gecer odem degilde sert sert etim bu nedendir ebrucum ben coklu lipoya 8000 verdim este world etiler de oldum
Annem DOÇ.DR İBRAHİM AŞKAR'da AMELİYAT OLDU ÇOK MEMNUN VE ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALDI SİZE ÖNERİRİM MUAYENELERİ ÜCRETSİZ İSTERSENİZ GİDİP GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ... SONUÇLARI RESIMLE GOSTERIYORLAR
ameliyat olalı 6.haftam bugun kontrolum vardı doktorum fotograf cekip eskisiyle kıyasladı gerçekten çok mutlu oldum cunku eskiye oranla baya bi fark var diyetimi de surduruyorum bol bol su içiyorum kepek ekmek yiyorum ve hareket yapyorum bekledim sabırla ve sonucunu görüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?