Klasik lipoya olabiliyor canım,benimde olmuştu ve fazla incelmede olmamıştı,lazerlipo oldum 2,5 ay önce ne dalgalanma kaldı nede fazlalık,senin ne kadar oldu ameliyat olalı?Dalgalanma yuzunden ikinci ameliyatini olan var mi? Ve duzelme oldu mu? Cevap yazarsaniz sevinirim.. Benim her gecen gun bacaklarim dahada kotu olmaya basladi. Cok mutsuzum
Geçmiş olsun canım daha çok yeni,ben sadece basen bölgeme lazerlipo yaptırdım,hiç ağrım olmadı desem yeridir,sadece biraz uyuşukluk vardı ilk gün o geçince hafif bir yanma oldu ama o da uzun sürmediBugün 4.gün oturup kalkmak zor. Ne zaman yan yatilabiliyor geceleri uyuyamiyorum
Geçmiş olsun canım daha çok yeni,ben sadece basen bölgeme lazerlipo yaptırdım,hiç ağrım olmadı desem yeridir,sadece biraz uyuşukluk vardı ilk gün o geçince hafif bir yanma oldu ama o da uzun sürmedi
Geçmiş olsun canım daha çok yeni,ben sadece basen bölgeme lazerlipo yaptırdım,hiç ağrım olmadı desem yeridir,sadece biraz uyuşukluk vardı ilk gün o geçince hafif bir yanma oldu ama o da uzun sürmedi
Canım inşallah olmaz öyle bir sorun,korseni çıkarma şu an çok şişersin,ben ilk günler düştü bile çıkarmamıştım,ikinci bir korsen vardı,dıştan sonra hemen değiştiriyordum,ödem atmak için maydanoz suyu tavsiye ederim,bana çok iyi gelmiştiTesekkur ederim klasik lipo oldum siskinlik var aci da yanma seklinde biraz zor ama basenlerimi gormeyince degecegini dusunuyorum... Sadece korseyi cikarinca nasil olacak cok merak ediyorum dr cokme ve dalgalanmalarin teknik hatalarindan kaynaklandigi soyledi simdiye kadar hastalarinda karsilasmamis. Cok arastirdim sonuclari gorucez
Canım kaşıntı korse ile ilgili değil .Hepimizde bu kaşıntı oldu .Bir süre sonra geçecektir .Korseni çıkarma .Ben 2 ay takmıştımKizlarrrr korsenin kasintisindan dolayı sorun yaşayan oldu mu ben duramiyorum
Bu çok fazla görünen birşey değil ki nerden duydun yağların başka yerde toplandığınımerhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
Geçmiş olsun canımKizlarrrr korsenin kasintisindan dolayı sorun yaşayan oldu mu ben duramiyorum
Allah kolaylık versin, sanırım ameliyat sonrası süreç pek kolay değil. Şimdi umarım daha iyisinizdir.Kizlarrrr korsenin kasintisindan dolayı sorun yaşayan oldu mu ben duramiyorum
Daha değişir merak etme. Ödemleri atınca ortaya çıkar anca. Sabret canim. Kaç litre çekilmişti?Herkese merhaba benim icin zor bir surec devam ediyor kalcanin ust kismindan da yag alindi acayip sisti morardi gece yatamiyorumkasinti icin dr ilac verdi iyi geldi olculerimde degisiklik yok
Daha değişir merak etme. Ödemleri atınca ortaya çıkar anca. Sabret canim. Kaç litre çekilmişti?
Daha değişir merak etme. Ödemleri atınca ortaya çıkar anca. Sabret canim. Kaç litre çekilmişti?
Daha 10 gün kadar oldu sanırım. Ödem vücuda göre, kimisi hızlı atar kimisi süreci uzun oluyor. Sabırlı ol, bol bol ödem atan şeyler iç, maydanoz suyu, çaylar, eczaneden haplar olabilir veya ananas ye. Ödemleri attıktan sonra anca belirlenir. Iki ay önce arkadaşım oldu, anca neticeleri belli oluyor.gercekten degisir mi? Sanki odem yok boyleymis gibi3 lt yag alindi...
Daha 10 gün kadar oldu sanırım. Ödem vücuda göre, kimisi hızlı atar kimisi süreci uzun oluyor. Sabırlı ol, bol bol ödem atan şeyler iç, maydanoz suyu, çaylar, eczaneden haplar olabilir veya ananas ye. Ödemleri attıktan sonra anca belirlenir. Iki ay önce arkadaşım oldu, anca neticeleri belli oluyor.
10 gün bişey beklemek için çok erken canım,tabiki kişiye göre çok değişiyor iyileşme süresi ve sonuç ama ilk ay böyle ödemle mücadeleyle geçiyor genellikle,o da drun işlem sırasında verdiği serumla ilgili sanırım,3 litre yağ almak için 3 litre serum veriyor o bölgeye belki,öyle okunca da vücut onu atıncaya kadar şiş görünüyorsun,hepsi geçecek canının sıkma:)gercekten degisir mi? Sanki odem yok boyleymis gibi3 lt yag alindi...
Az önce arkadaşıma sordum, hala dövülmüşüm gibi morluk/sarılık var diyor. Derimin altıda taş gibi diyor. Sanırım daha bir aya ihtiyacım var dedi, yani daha bekle sabret sonuçlar daha gelecek.Daha 10 gün kadar oldu sanırım. Ödem vücuda göre, kimisi hızlı atabirkimisi süreci uzun oluyor. Sabırlı ol, bol bol ödem atan şeyler iç, maydanoz suyu, çaylar, eczaneden haplar olabilir veya ananas ye. Ödemleri attıktan sonra anca belirlenir. Iki ay önce arkadaşım oldu, anca neticeleri belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?