Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar merhaba..ben bi süredir Yoktum forumda ama yillardir bacak lipo yaptirma arayisindaydim.nihayet parayi ayarladim ve feci bi şekilde bitsin istiyorum artik bu takinti.dizlerim çok kalin.hani o ic yanlar war ya beş alti cnm içe doğru gidio sekilsz carpik bi goruntu .arti üstündeki yyağlar we şişlikler de cabasi. sorum şu..dizlerinden yağ alduran arkadaşlar memnunlarmi?özellikle iç taraf cikintisi azalan varmi?nolur yardim edin

bu konuda en iyisi Dr. Naci Çelik..100 tl'yi gözden çıkarıp kafandaki tüm sorulara cevap alabilirsin.Naci Bey,kendi adını kirletmemek adına,gerçekleri söylüyor.Ve vücudu uygun olmadığı için,liposuctionda çok hastayı geri çevirebiliyor.bizzat şahit oldum.

canım benim bacaklarımda aynen oyle. alt bacak baldırlarım inanılmaz şişman.. Ercan karacaogluna ameliyat oluyorum ocakta ...

Ben de ahmet karacalari düşünüyorum son iki aydır..superdry tekniğiyle yapuomus sanirim.naci çeliğin de iyi olduğunu biliyorum bakalim İstanbul gittiğimde birkaç doktorla görüşmek istiyorum.ben sadece dize takigim we gerçekten o yağ sislikleri gecen de yan cikiklari alinmiş mutlu biri varmi merak ediyorum.internetteki sitelerde çok basarili görseller var ama hemen hemen hepsi yabancı siteler..işe yarıcak mı asıl merak ettiğim o

Canim ercan bey sana ne dedi halledilebilirmitmiş?yada hastalarından benzer sorunla gelenlerin ameliyat sonrası fotolarini falan gösterdi mi?bi de tüm bacak mi olacak?çok soru sordum ama:)

Canim ercan bey sana ne dedi halledilebilirmitmiş?yada hastalarından benzer sorunla gelenlerin ameliyat sonrası fotolarini falan gösterdi mi?bi de tüm bacak mi olacak?çok soru sordum ama:)
yok canım benim kollarım tumescent tekniği ile yapıldı .. o yuzden senin ki nasıl superdry ile yapılacak anlamadım. Senelerdir araştırıyorum ve sonunda kollarımı yaptıracak doktoru buldum ve yaptırdım. Sonra Belçika'ya gidip bu konuda uzman bir doktor ile bacaklarım icin görüştüm. Tekniği lazer lipolizdi onunda. Cok Uçuk bir rakam söyledi. Ve benden 5500 euro istedi iki bacak icin. Bende cok Pahalı buldum ve türkiyede neden Olmasın diyerek Dr İbrahim Askar, Güner Uysal, Teoman Doğan ile konuştum. Tam karar verdim derken Ercan Karacaoglundanda bir destek alayım dedim. Telefonda sorunum hakkında konuştuk gayet iyi Açıkladı bana durumumu. Öncesi ve sonrası fotoğraflarından yolladı bana ve bende ikna oldum. Memorial hastanesinde olmasıds bir ayrıcalık.

Merhaba canim bende ayni sikintidayim alt bacaklarim çok ince ve eğri hangi Dr onerirsin ve kalici olması adina hangi operasyonu onerirsin

Herkese merhaba, uzun süredir forumda değildim. Liposaction yaptırmayı düşünyorum ve şu ara doktorlarla görüşme aşamasındayım. Slim lipo için aldığım fiyatlar çok uçuk...O yüzden vazgeçtim. Liposuction ile yağ hücrelerinin tamamen öldüğünü biliyorum, slim lipo ile hücreler zayıflatılıyor sanırım, (Yanlış biliyorsam uyarın) :)
Yeni ameliyat olan veya doktor önerisi olan varsa paylaşsın lütfen,sevgiler.

Kizlarr beni görenler kilo almissin diyor 17 gün oldu ameliyat olali
geçmiş olsun. şimdi nasılsınız. ödemler indimi biraz. fark etmeye başladımı. kime oldunuz. memnunmusunuz.
çok şey sordum ama bende istiyorum doktor araştırıyorum da.

Naz eğer doktor bulabilirken nolur benle de paylaş önceden param yoktu kske tek sorun doktor bulmak olsa diyordum.simdi parayi toparladim ama doktor konusunda bi turlu netlesemiyorum..:/ :) sen lazer lipo mu istiyorsun?hangi bölgelere?

arkadaşlar işaretlediğim bölüme liposuction yapılıyormu yada yaptıran varmı.benim bu bölgelerde resmen kat oluştu .ne kadar spor yapsam zayıflasamda gitmiyor.o kadar inatçılar ki..

Naz eğer doktor bulabilirken nolur benle de paylaş önceden param yoktu kske tek sorun doktor bulmak olsa diyordum.simdi parayi toparladim ama doktor konusunda bi turlu netlesemiyorum..:/ :) sen lazer lipo mu istiyorsun?hangi bölgelere?
ben lazer lipo istiyorum. bir doktora göründüm. lazaer lipo önermedi. klasik yapıcam dedi ama burda bana arkadaşlar sakın klasik yaptırma lazer ol diye tavsiyede bulundular. onları dinliycem :)

Serkan Sayılkan.Bu isim benim tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.Göbiş için gittim Lazer Lipo dedi,sırt ve basende çalışalım dedi.Oldum üç ay geçti harika bir sırt ve basen ancak Göbiş orda duruyor...Revizyon dedi,para almadı ya bir alakasızlık,bir ilgisizlik.
İçerden iki yerinden germiş bide.Şimdi bir yıl geçti,iğrenç biçimsiz engebeli ve bi de üstüne sarkmış bi göbişim oldu.Germeden olmaz dedi.Arkadaşım en baştan söyleseydin,hiç o acıları da çekmeseydim,paramda heba olmasaydı.Yazıklar olsun diyorum,başka da bir şey demiyorum.Serkan Sayılkan mı öleceğimi bilsem gitmem...

Serkan Sayılkan.Bu isim benim tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.Göbiş için gittim Lazer Lipo dedi,sırt ve basende çalışalım dedi.Oldum üç ay geçti harika bir sırt ve basen ancak Göbiş orda duruyor...Revizyon dedi,para almadı ya bir alakasızlık,bir ilgisizlik.
İçerden iki yerinden germiş bide.Şimdi bir yıl geçti,iğrenç biçimsiz engebeli ve bi de üstüne sarkmış bi göbişim oldu.Germeden olmaz dedi.Arkadaşım en baştan söyleseydin,hiç o acıları da çekmeseydim,paramda heba olmasaydı.Yazıklar olsun diyorum,başka da bir şey demiyorum.Serkan Sayılkan mı öleceğimi bilsem gitmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…