- 22 Eylül 2014
- 71
- 37
- 23
- Konu Sahibi tafi
-
- #2.521
cok gecmis olsun canim. insan ne hayallerle oluyor ,sonucun kötü olmasi hic hos degil.bende birbucuk ay oldu olali ,sonuctan simdiden memnunum.acaba nerde yaptirdin ?insallah bi caresi vardir.herkese merhaba,
ben 6 ay önce lipo oldum. bacaklarım dalgalı kaldı. velashape masajı ve artı yağlı masaj yaptırmama rağmenpopoya doldurduğu yağlarda abuk bir şekilde eridi. bacaklarımda engebeli duruyor. birçok yerimde de çöküklük oldu. pilateste yapıyorum. tekrardan düzeltme ameliyatı yaptırmak istemiyorum. daha kötü olursa diye korkuyorum. bu deriyi başka düzeltme yolu bilen varsa Allah rızası için yazsın lütfen. çok moralim bozuk
sanada geçmiş olsun canım. ben nişantaşında bir doktora oldum. başta benimde güzeldi. ama sonradan şişler indikçe herhalde gerçek ortaya çıkmaya başladı. dalgalar ve çukurlar dahada belirginleşti.sakın vakumlu masaj yaptırma aklında olsun.cok gecmis olsun canim. insan ne hayallerle oluyor ,sonucun kötü olmasi hic hos degil.bende birbucuk ay oldu olali ,sonuctan simdiden memnunum.acaba nerde yaptirdin ?insallah bi caresi vardir.
Lazer liposaksinmi yaptirmistin sen?sanada geçmiş olsun canım. ben nişantaşında bir doktora oldum. başta benimde güzeldi. ama sonradan şişler indikçe herhalde gerçek ortaya çıkmaya başladı. dalgalar ve çukurlar dahada belirginleşti.sakın vakumlu masaj yaptırma aklında olsun.
shafta618 .!.:Baya zaman oldu özlemişim bu konuyu.Sanırım lipo olayında en tecrübelilerinizden biri benim. Nerdeyse 3 sene olacak. Baya memnunum ufak tefek kusurlar haricinde.
Pardon yeni farkettim sorunu Fatih Dagdelen'e yaptirmistim.Canim gitmek istemedigin o dokhor hangisi?
Basenle yillarca mücadele etmis biri olarak hic düsünme kesinlikle cok iyi sonuc alirsin, bende operasyondan sonra sabit kiloda kalmadim alip verdigim zamanlar oldu fakat eskisi gibi sadece ordan almadim orantili bir sekilde kilo aliyorsun.basen bölgesi için yaptırsam işe yararmı acaba ? tekrar yağlanırsın diyorlar hep
Çökme vs olmadı tatlım dümdüz tam istediğim gibi olduu ama evrim hanım program falan da verdi spor hareketleri vs onları da yaptım yani mutlaka etkisi vardır. bünyeden bünyeye değişir sanırım böyle şeyler ama bir git görüş bence en azından bir öğrenirsin.İz kaldı mı hiç? Ben acıya vs. katlanabilirim eminim ama sonuç mükemmel olsun istiyorum. Çökme vs. oluyormuş ondan çok korkuyorum
Valla başta korkarak oldum.Biraz kiloluydum.Zaten soldaki resimdeki halim ameliyattan önceki halim. Ameliyatta 5 kiloya yakın yağ alındı ama çene altı dahil vücudumun hemen hemen heryerinden. Ameliyattan sonraki 15 gün baya ağrı çektim ve vücudum şişti. Ama zaman içinde vücud inceldi ve gerçek haline kavuştu. Bir kaç kilo verebilmişim ne yazıkki fakat vucud şeklim çok değişti. Kocamla olan ilişkimiz bile değişti. Şimdi uygun bir zamanda karnımda kalan yağları alıp gerdirmek istiyorum. Kusurlarda işte bütün vücuddan azar azar alındığı için bazı yerler yine sarkık kaldı tabi. Ama tabi eski haline göre çok iyi. 3 sene olacak hala aynıyım bir sorun yok kilo falan almadım :)Merhaba haftaya paxartesi lipo olucam tebrubelerinizi paylasir misiniz? Normal mi lazer mi oldunuz? Ufak tefek kusurlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?