- 22 Eylül 2014
- 71
- 37
- 23
- Konu Sahibi tafi
-
- #2.501
Nekadar zaman oldu yaptıralı?agrıların nekadar sürdü?Canım ben basen bölgeme yaptırdım,iyi bir diyet de yaptım tabi aynı zamanda,5 kilo verdim,normalde de veriyordum bu kiloyu ama basenlerim gitmiyordu,şimdi direk basenimden vermiş gibi oldum
Yaklaşık 2 ay oldu,benim pek ağrım olmadı,burda okuyunca ağrısı olanları şaşırıyorum hatta,bilmiyorum benim tek basen bölgem olduğu içinmi ama ,1 hafta hafif bir hissizlik gibi bişey oldu sadeceNekadar zaman oldu yaptıralı?agrıların nekadar sürdü?
Bende lazerlipo oldum ve hiç ağrım olmadı,arkadaşın neresine yaptırdı canım?2 hafta sonra liposuction icin istanbul'a gidiyorum hala doktor konusunda kararsizim aklimda iki doktor var.
Daha önce normal klasik yöntemle liposuction yaptirmistim sonuctan memnun kaldim hic agrim olmadi simdi niye yaptiriyorsun memnunsan derseniz problemim ayak bilegi ve diz iclerim ilk yaptirdigimda oralari es gecmistim.
Ayni doktora gitmeyi düsünmememin sebebi yaptigi is iyiydi fakat cok ilgisiz ve kendisine ameliyattan sonra hic ulasamamis olmam sorularimla basbasa kaldim operasyondan sonra maalesef.
Ben yine klasik yöntem düsünüyorum sebebine gelince yaklasik 2 ay önce cok yakin bir arkadasimin lazer lipo yaptirip cektigi ve bitmek bilmeyen agrilari ki kendisi benim ilk yaptirdigim lipomda yanimdaydi seni gördüm gayet rahattin öyle olacak zannettim dedi.
Simdi sonuctan memnun fakat o agrilari bilseydim göze almazdim böyle bir operasyonu diyor.
Burada doktor ismi verebiliyormuyuz bilmiyorum fakat ben Dr. Teoman Dogan ve Dr. Hasan Findik arasinda kararsiz kaldim.
Sizden ricam eger bu isimlere liposuction yaptiran varsa memnun kaldilarmi, tecrübesi olan paylasirsa cok sevinirim kafam cok karisik bu konuda.
Kalca ve göbek bölgesinden oldu ,ama zaten cok zayif kendisi cok az bir bölgeye yapildi.Bende lazerlipo oldum ve hiç ağrım olmadı,arkadaşın neresine yaptırdı canım?
Ilginç gerçekten,kişinin ağrı eşiğiyle de ilgili olabilir,ama yinede çok abartılı ağrı olması bana garip geliyor,iki doktor arasında Teoman Doğan daha güven veriyor sanki,kendisine bir ameliyat olmadım ama birkaç sene önce onunla da görüşmüştüm lipo için.Kalca ve göbek bölgesinden oldu ,ama zaten cok zayif kendisi cok az bir bölgeye yapildi.
Cok tesekkür ederim tavsiyen icin , ayni gün ikisiyle de görüsüp karar verecegim umarim dogru tercihte bulunurum.Ilginç gerçekten,kişinin ağrı eşiğiyle de ilgili olabilir,ama yinede çok abartılı ağrı olması bana garip geliyor,iki doktor arasında Teoman Doğan daha güven veriyor sanki,kendisine bir ameliyat olmadım ama birkaç sene önce onunla da görüşmüştüm lipo için.
Ben olalida birbucuk ay olacak.agri olarak degilde spor yaparsinda heryerin cürümüs gibi acirya, iste öyle oldu bende.halada hassas ve ugusukluklsr var.gerci benim karin sirt basen bacak ici kommple var.ilk hafta oturup kalkmakta,yatmakta baya jorluk cektim.Yaklaşık 2 ay oldu,benim pek ağrım olmadı,burda okuyunca ağrısı olanları şaşırıyorum hatta,bilmiyorum benim tek basen bölgem olduğu içinmi ama ,1 hafta hafif bir hissizlik gibi bişey oldu sadece
Canim gitmek istemedigin o dokhor hangisi?2 hafta sonra liposuction icin istanbul'a gidiyorum hala doktor konusunda kararsizim aklimda iki doktor var.
Daha önce normal klasik yöntemle liposuction yaptirmistim sonuctan memnun kaldim hic agrim olmadi simdi niye yaptiriyorsun memnunsan derseniz problemim ayak bilegi ve diz iclerim ilk yaptirdigimda oralari es gecmistim.
Ayni doktora gitmeyi düsünmememin sebebi yaptigi is iyiydi fakat cok ilgisiz ve kendisine ameliyattan sonra hic ulasamamis olmam sorularimla basbasa kaldim operasyondan sonra maalesef.
Ben yine klasik yöntem düsünüyorum sebebine gelince yaklasik 2 ay önce cok yakin bir arkadasimin lazer lipo yaptirip cektigi ve bitmek bilmeyen agrilari ki kendisi benim ilk yaptirdigim lipomda yanimdaydi seni gördüm gayet rahattin öyle olacak zannettim dedi.
Simdi sonuctan memnun fakat o agrilari bilseydim göze almazdim böyle bir operasyonu diyor.
Burada doktor ismi verebiliyormuyuz bilmiyorum fakat ben Dr. Teoman Dogan ve Dr. Hasan Findik arasinda kararsiz kaldim.
Sizden ricam eger bu isimlere liposuction yaptiran varsa memnun kaldilarmi, tecrübesi olan paylasirsa cok sevinirim kafam cok karisik bu konuda.
Canım lazerlipoliz ve slimlipo bu konudaki kararsızlığına birebir gelecek. istersen liposakşını unut lazerlipolizi araştır. yanlız sana uyarım "sakın ameliyathane dışında" kliniğinde yapanlara gitme. bu işem öyle dendiği gibi ameliyat olmayan bir yöntem değil. bayağı da ameliyat. en önemli özelliği ise cildi sıkılaştırdığından o bahsedilen dalgalanma ve çökükler kesinlikle olmuyor. lazerlipoliz yaz googledan ara zaten yapan plastik cerrahlar az. öptüm kolay gelsin aşkım.merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
Canım ben yaklaşık 2 ay önce yaptırdım ve inanılmaz işe yarıyor,ben lazerlipo yaptırdım ve kesinlikle tavsiye ederim,lazerlipo yapmayan darlar hep klasik lipoya yönlendirmeye çalışıyorlar,asla düşünme bile,ben 3 sene önce olmuştum klasik lipo,dalga,çukur ne varsa oldu,lazerlipo hem onları düzeltti,hemde 2 ayda 15 cm inceldim basen bölgemdenbasen bölgesi için yaptırsam işe yararmı acaba ? tekrar yağlanırsın diyorlar hep
Hemde nasıl küçülüyor.aynaya bakınca kendime inanamıyorum.ama ben lazer lipo oldumKozlar 8 kasimd klasik lipo olucam bazen simit bölgesi olacak.Dr lazeri sordum tavsiye etmiyorum dedi . b unun daha saglukli olduğunu söyledi. Ben basrnlerimden kurtulmak istiyorum gerçekten küçülme oluyor mu?
Tabiki yarar canım,tahminindende fazla .tekrar yaglanmaya gelince yeme icmeye dikkat....basen bölgesi için yaptırsam işe yararmı acaba ? tekrar yağlanırsın diyorlar hep
Canım kişiye göre değişir belki ama genelde oluyorHerkese merhaba klasik lipo yaptiran herkeste mutlaka dalgalanma cukurluk oluyor mu?????????????????
Canım kişiye göre değişir belki ama genelde oluyor
Önceki mesajlarımda yazmıştım canım,Alper Tuncel'e lazerlipo oldum ben.siz kime oldunuz. doktorunuzu öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?