Tesekur ederim canim sen ve esmeralda olmasa kimse cevap yazmiyacak lipo hakkinda
Demek hasan beyden memmun kalmayanda varmis hmm tamam canim
Insallah iyi birini bulurum yaptirmak icin su an aklimda esteworld var nasil bilmiyorum ?
Salı günü canım benim 2. operasyon..4 gün kaldı :)
medom fıstığım arıyım mı yine doktorunu sevdim ben onu ya sesindenhımmm hadi hayırlısı ben beğenmiştim sonucunu şimdi çok daha seksü olacak bacaklar inş
Ercan beye mail attim donecek bana geri aradi resim istedi gonderdim aklimda su an hakan gence var birde kamaran efendigogluLipo için doktor araştırmasını iyi yap derim..Ercan bey vardı o epey başarılı lipoda..Soyadını hatırlayamıyorum..
Evet,Jelomun ilk doktoru Hasan Fındıktı. Bacaktan lipo olmuştu,memnun kalmamıştı çökmeler olmuştu sanırım bacakta..Revizyon olduğu doktoru ise Ercan Karacaoğlu idi.Çok şükür memnun şimdi..Darısı başına @_MedceziR_ .. Çok mutlu olacağın sonuçlar olur bu sefer inşallah
Canimm guldum dedin ya bir bacak kalin gezdimİnşallah arzumcum..Hafızam pek iyi değildir ama aklımda kalmış :)
Benim bacakta çökme ya da göçme yok şükür ama sol bacak daha kalın kaldı, yazın bi bacak kalın gezdim
O düzeltilecek şimdi..cm olarak biraz daha inceltilecek..Bakalım hayırlısı..
Çok teşekkür ederim, ayrıca cesaret edebilsem memiş te taktırıcam ama cesaretim yok ona :)
İnşallah arzumcum..Hafızam pek iyi değildir ama aklımda kalmış :)
Benim bacakta çökme ya da göçme yok şükür ama sol bacak daha kalın kaldı, yazın bi bacak kalın gezdim
Çok teşekkür ederim, ayrıca cesaret edebilsem memiş te taktırıcam ama cesaretim yok ona :)
Evet,Jelomun ilk doktoru Hasan Fındıktı. Bacaktan lipo olmuştu,memnun kalmamıştı çökmeler olmuştu sanırım bacakta..Revizyon olduğu doktoru ise Ercan Karacaoğlu idi.Çok şükür memnun şimdi..Darısı başına @_MedceziR_ .. Çok mutlu olacağın sonuçlar olur bu sefer inşallah
[Q
UOTE="_MedceziR_, post: 38158778, member: 457585"]İnşallah jelom..Kuzum senin hasan fındık mıydı ilk doktorun? Düzeltmeyi yapan da ercan neydi?
Bi yazıver arkadaş araştırma yapıyormuş.
Canimm guldum dedin ya bir bacak kalin gezdiminsallah duzelir bacak zor ya
Memeyi de cesaretini topla canim korkulacak bisey yok gercekten bak ben bile korkmuyorum hayatimda ameliyat olmadim dogumlari soylemiyorum gulerek dogurdum yani
Jelesec ile birbirimizi iyi tanırız İyi kötü dostluğumuz var çok şükür Eski üyeler olarak tanırız yani
Olsun,geç olsun güç olmasın.İnşallah bu sefer herşey iyi olur,doktor kimmiş neymiş önemi yokSen zaten araştırmıştırsın,içine sinen bir doktoru seçmişsinidir..
Meme bambaşka yaa...Valla kadını en mutlu eden ameliyat bence
İnşallah arzumcum..Hafızam pek iyi değildir ama aklımda kalmış :)
canım sende çökme göçme olmazdı zaten lazer lipo idi benimki klasik lipo idi ilk baştaki çökme ve sarkma ondan oldu; yerim senin kalın bacağını faceden görüyom fıstık gibisin
Evet canım..Deri esnemesi olduğu için fazla miktar lipo yapılamıyor, doktorum beni uyarmıştı aslında.Fazla alırsam deri yığılma yapar iyice olmaz demişti.Yani her şeyin iyisi var sonuçta onu tercih etmek en mantıklısı ama ben biliyorsun Tam karın germeyi hiiçç düşünmemiştim düşünemiyordum..Büyükmü düşünmüşüm başıma geldi ama iyikide gelmiş valla.Benim için doğrusu en iyisi karın germe imiş! Sürecim henüz çok erken ama yinede mutluyumsağol arzum;senlede o dönem çok yazışmıştık hatta sende karından lio olmuştun pek memnun kalmamıştın şimdi germe oldun bak daha iyi sonuç alırsın kesin dümdüz karın olucak
Valla jelom çıkıntılar gitti ama benim hayalimdeki bacaklar incecik olduğu için gözüme hala varil gibi görünüyo
İçlerden alınacak gene..Sol bacak komple elden geçecek..Simitlerden alınmıştı, oralar gitti ama yine aldırıcam daha da incelsin..Hazır yatıyorum tekrar sağlam bi operasyon olsun
aferin doktoruna efendi adam bak sözünde durdu yine alıyor ameliyata kız çöp bacak kalma sonra
Doktorun ne iyimis canim ya ne guzel sozunun arkasinda duruyor sanslisin ama istanbulda degilsin degilmi?Ay keşke kalsam
Öyle valla hiç ikiletmedi bile. Sınırsız hakkın var diyo, o da anladı benim bacaktan 5 tane daha bacak çıkacağını
Ay keşke kalsam
Öyle valla hiç ikiletmedi bile. Sınırsız hakkın var diyo, o da anladı benim bacaktan 5 tane daha bacak çıkacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?