Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha ha ha ha yer aç bana da geliyorum oraya benide bir lazer lipolasın

Atla salı günü gel, aynı ameliyathanede çıkarır ikimizi
Bu sefer sedasyonla olucam ama, onun stresi var üstümde..Ya uyanırsam diye..
Uyanırsam basın geneli dedim..

ameliyattan sonra İzmirdeki endülüs meyhaneye gidek bayıldım ben oraya kutlama yapak he gelimmmm

Lazer lipoyu lokal anestezi yapiyorlar diye duydum oyle degilmi canim

Lokal+sedasyonla yapıyorlar..Ama ben panik atak olduğum için ya uyanırsam diye tedirgin olduğumdan ilk operasyonumu genel anesteziyle oldum :)
Uyanmaman gerek aslinda basinda anestezi doktoru olmuyomu bende korkarim ameliatin ortasinda uyanmak ne kotudur ya Ama uyanmazsin insallah

Uyanmaman gerek aslinda basinda anestezi doktoru olmuyomu bende korkarim ameliatin ortasinda uyanmak ne kotudur ya Ama uyanmazsin insallah

Oluyor anestezi uzmanı ama işte beni ikna edemedi ilk operasyonda..Tutturdum genel olcam diye..
Zaten ameliyata girerken beni görenler beni beyin ameliyatına giriyorum sanmıştır..Öyle bi büyüttüm yani

Senmi istedin sedasyonu canim?

Oluyor anestezi uzmanı ama işte beni ikna edemedi ilk operasyonda..Tutturdum genel olcam diye..
Zaten ameliyata girerken beni görenler beni beyin ameliyatına giriyorum sanmıştır..Öyle bi büyüttüm yani
Ay heralde bende senin gibi girerim ameliyata hahahha ay sen cok yasa emi

Arzum 20 günden sonra şişler iniyor daha çok yeni şişliği hiç onemseme bencede karın germe olucaksa tam karın germe olmalı yoksa karnımız kilo almıyor yanlar alıyomuş çok kotu Bi goruntu oluyomuş doktorum demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…