Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım zaten lazerlipo lokal+sedasyonla oluyor..Sedasyon hafif anestezi, tam olarak uyumuyorsun yani..ama hatırlamıyorsun da bişey..
Ben korktum illa genel olcam dedim..Adamcağız da napsın genel yaptı..
Aslinda genel daha rahat uyuyosun ruhun duymuyor kalkinca olmus bitmis
Bende yazin oglumu sunnet ettirecektim kucuk cocuklari da genel anestezi yapariz dedi daha rahat oluyor demisti bende korktum daha bir bucuk yasinda diye Artik seneye kaldi

Canım zaten lazerlipo lokal+sedasyonla oluyor..Sedasyon hafif anestezi, tam olarak uyumuyorsun yani..ama hatırlamıyorsun da bişey..
Ben korktum illa genel olcam dedim..Adamcağız da napsın genel yaptı..
Kesinlikle genel yaptır bide uyanıcam korkun olmasın bende panik atağım

Merhaba ben 9 ekimde karin bolgeme mini germe ve vaser lipo yaptirdim yaklasik 1.5 ay korse taktim karnim dümdüz olmasada bayagi gitmisti simdi sanki tekrar şisiyor dr ödemlerin tamamen atilması 6 ayı bulur diyor karnin dumduz olacak diyor birde yag alinan bolgeden yani karindan bir daha kilo alinmiyormus kilo alimina dikkat et kol basene gider dedi... Şimdi vaser lipo yaptiran arkadaşlar benim gobek inecek mi acaba tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Boyum 1.60 kilom 80 Vücut yapım armut yani tüm kilom neredeyse kalça, basen ve popoda toplanmış durumda 44 beden giyiyorum ama alt şişman olunca ordan oturuyor ve bel kısımları hep bol O yüzden hep kemer bağlıyorum.Zayıfkende üst hep 38 alt 40 bedendi.Doğumdan sonra şişmanlayınca iyice böyle oldu.Şuan diyet yapıyorum.69-70 kilo oluncada basen kalça ve popodan lazer lipoliz olayayım diyorum.Sizce uygun olur mu? Yoksa illa iyice zayıflayıp öyle mi olmak lazım? Benim gibi durumda olup ameliyat olan ve başarılı sonuçlar alan var mı?

Merhaba
Siz kime yaptırdınız peki. sonrasında çok ağrı sızı oldumu ? ödemler ne kadar sürede geçti.?
Çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim.
Ben istanbul atasehirde ibrahim askar da yaptirdim. Liposaksin biraz agrili oluyor.ödemlerin tamamen gitmesi birbucuk iki ayi buluyor

Ben istanbul atasehirde ibrahim askar da yaptirdim. Liposaksin biraz agrili oluyor.ödemlerin tamamen gitmesi birbucuk iki ayi buluyor
Biraz agrili derken yani yerimizden tek basina kalkip oturuyabiliyoruz mu ?

Biraz agrili derken yani yerimizden tek basina kalkip oturuyabiliyoruz mu ?
Canim ben sirt bel basen popo ic ve dis bacak ve karin dan bir gün ara ile iki seferde lipo oldum.alinan bölge cok fazla idi ve baya zorlandim ama kendi basima kalkip oturabildim.dururken agri olmuyor ama kimildarken bere acisi gibi oluyor.

Canim ben sirt bel basen popo ic ve dis bacak ve karin dan bir gün ara ile iki seferde lipo oldum.alinan bölge cok fazla idi ve baya zorlandim ama kendi basima kalkip oturabildim.dururken agri olmuyor ama kimildarken bere acisi gibi oluyor.
Gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insallah
Iki seferde cekilmis banada mi oyle yapacaklar acaba benim karnim bel basen ve belki gidi :)

Gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insallah
Iki seferde cekilmis banada mi oyle yapacaklar acaba benim karnim bel basen ve belki gidi :)
Canim alinacak yag oranina bagli.benim bihayli fazla oldugu icin iki seferde oldu.gecti gitti üstüne karin germe ve meme kücültmede yaptirfim.19. günüm.

Canim benimde dogumdan sonra cok kilom kaldi.boy 1.64 kilo 95 di.doktorum zayifla gel demedi.liposaksinla 15 kilo gitti.üstüne karin germe ve meme kücültmede oldum.4 kiloda öyle gitti simdilik.henüz 19.gündeyim.46 bedenden 42 ye düstüm.cooook mutluyum.insallah almam yine.

Bi seferdemi 15 kilo yağ aldılar.

Canim alinacak yag oranina bagli.benim bihayli fazla oldugu icin iki seferde oldu.gecti gitti üstüne karin germe ve meme kücültmede yaptirfim.19. günüm.
Germe de olmusun bilmiyordum
Doktoruma sordum ben iki kerede yapmiyorum bir kere islem yaparim dedi tabi senin gibi cok yag cekmiyor sanirim

Gidi lipo yapan varmi merak ettim morarma oluyormu korse oluyormu kac gun takiliyo eger varsa
Bilginiz varsa banada soyleyin lutfen

Gidi lipo yapan varmi merak ettim morarma oluyormu korse oluyormu kac gun takiliyo eger varsa
Bilginiz varsa banada soyleyin lutfen
C ChAneL81 biliyosun bende yok yok :) gıdıdanda oldu lazer lipo ve korse var şuanda yatıyorum korseyi takabildiğim kadar takcam doktor tak ki yapışsın bi an önce dedi gün sayısı veermedi ama ilk 3-5 gün kesintisiz takmak lazım bence

C ChAneL81 morarma olmadı bu arada şiş ve sert hala
Ay sende gidi dami oldun merak ettim nasil olmus bi degisme varmi canim ?
Gidi icin korse komiktir ya ben nasil gezerim o korseyle:))
Bana sadece gidi ya 2000€ dediler tuaf degilmi canim ?

Ay sende gidi dami oldun merak ettim nasil olmus bi degisme varmi canim ?
Gidi icin korse komiktir ya ben nasil gezerim o korseyle:))
Bana sadece gidi ya 2000€ dediler tuaf degilmi canim ?
Yuh tabiki hyr okadar para olamaz yani benim kombinede arada kaynadı kol da yoktu oda amelyata girerken karar verildi yani ben bölge bölge para vermedim zaten gezcek halde olmuosyn evde takarsın doktor dışarda çıkarırsın demişti kötü bi görünümü var bi değişme evt var gbi ama şu ödemlerden anlayamıorum ki

O ne yahu? benim doktorum 2.5 bin liraya yapıyor gıdıyı..6000 bin lira nedir..yuh artık.
Bende sasirdim dedim eminmisiniz dedim evet dedi neyse geldiginizde konusuruz dedi
Bende dedim ya her bolgede icin bir ucret ekleniyor ben gidi germe istemedimki sizden bir anormallik var ama bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…