Aslinda genel daha rahat uyuyosun ruhun duymuyor kalkinca olmus bitmisCanım zaten lazerlipo lokal+sedasyonla oluyor..Sedasyon hafif anestezi, tam olarak uyumuyorsun yani..ama hatırlamıyorsun da bişey..
Ben korktum illa genel olcam dedim..Adamcağız da napsın genel yaptı..
Kesinlikle genel yaptır bide uyanıcam korkun olmasın bende panik atağımCanım zaten lazerlipo lokal+sedasyonla oluyor..Sedasyon hafif anestezi, tam olarak uyumuyorsun yani..ama hatırlamıyorsun da bişey..
Ben korktum illa genel olcam dedim..Adamcağız da napsın genel yaptı..
Ben istanbul atasehirde ibrahim askar da yaptirdim. Liposaksin biraz agrili oluyor.ödemlerin tamamen gitmesi birbucuk iki ayi buluyorMerhaba
Siz kime yaptırdınız peki. sonrasında çok ağrı sızı oldumu ? ödemler ne kadar sürede geçti.?
Çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim.
Biraz agrili derken yani yerimizden tek basina kalkip oturuyabiliyoruz mu ?Ben istanbul atasehirde ibrahim askar da yaptirdim. Liposaksin biraz agrili oluyor.ödemlerin tamamen gitmesi birbucuk iki ayi buluyor
Canim ben sirt bel basen popo ic ve dis bacak ve karin dan bir gün ara ile iki seferde lipo oldum.alinan bölge cok fazla idi ve baya zorlandim ama kendi basima kalkip oturabildim.dururken agri olmuyor ama kimildarken bere acisi gibi oluyor.Biraz agrili derken yani yerimizden tek basina kalkip oturuyabiliyoruz mu ?
Gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insallahCanim ben sirt bel basen popo ic ve dis bacak ve karin dan bir gün ara ile iki seferde lipo oldum.alinan bölge cok fazla idi ve baya zorlandim ama kendi basima kalkip oturabildim.dururken agri olmuyor ama kimildarken bere acisi gibi oluyor.
Canim alinacak yag oranina bagli.benim bihayli fazla oldugu icin iki seferde oldu.gecti gitti üstüne karin germe ve meme kücültmede yaptirfim.19. günüm.Gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insallah
Iki seferde cekilmis banada mi oyle yapacaklar acaba benim karnim bel basen ve belki gidi :)
Canim benimde dogumdan sonra cok kilom kaldi.boy 1.64 kilo 95 di.doktorum zayifla gel demedi.liposaksinla 15 kilo gitti.üstüne karin germe ve meme kücültmede oldum.4 kiloda öyle gitti simdilik.henüz 19.gündeyim.46 bedenden 42 ye düstüm.cooook mutluyum.insallah almam yine.Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Boyum 1.60 kilom 80 Vücut yapım armut yani tüm kilom neredeyse kalça, basen ve popoda toplanmış durumda 44 beden giyiyorum ama alt şişman olunca ordan oturuyor ve bel kısımları hep bol O yüzden hep kemer bağlıyorum.Zayıfkende üst hep 38 alt 40 bedendi.Doğumdan sonra şişmanlayınca iyice böyle oldu.Şuan diyet yapıyorum.69-70 kilo oluncada basen kalça ve popodan lazer lipoliz olayayım diyorum.Sizce uygun olur mu? Yoksa illa iyice zayıflayıp öyle mi olmak lazım? Benim gibi durumda olup ameliyat olan ve başarılı sonuçlar alan var mı?
Bi seferdemi 15 kilo yağ aldılar.Canim benimde dogumdan sonra cok kilom kaldi.boy 1.64 kilo 95 di.doktorum zayifla gel demedi.liposaksinla 15 kilo gitti.üstüne karin germe ve meme kücültmede oldum.4 kiloda öyle gitti simdilik.henüz 19.gündeyim.46 bedenden 42 ye düstüm.cooook mutluyum.insallah almam yine.
Germe de olmusun bilmiyordumCanim alinacak yag oranina bagli.benim bihayli fazla oldugu icin iki seferde oldu.gecti gitti üstüne karin germe ve meme kücültmede yaptirfim.19. günüm.
hayir iki seferde toplam 12-13 kilo aldilar .iki ay icinde birszda fikkat ederek 15 kilo olduBi seferdemi 15 kilo yağ aldılar.
C ChAneL81 biliyosun bende yok yok :) gıdıdanda oldu lazer lipo ve korse var şuanda yatıyorum korseyi takabildiğim kadar takcam doktor tak ki yapışsın bi an önce dedi gün sayısı veermedi ama ilk 3-5 gün kesintisiz takmak lazım benceGidi lipo yapan varmi merak ettim morarma oluyormu korse oluyormu kac gun takiliyo eger varsa
Bilginiz varsa banada soyleyin lutfen
Ay sende gidi dami oldun merak ettim nasil olmus bi degisme varmi canim ?
Ay sende gidi dami oldun merak ettim nasil olmus bi degisme varmi canim ?
Gidi icin korse komiktir ya ben nasil gezerim o korseyle:))
Bana sadece gidi ya 2000€ dediler tuaf degilmi canim ?
Yuh tabiki hyr okadar para olamaz yani benim kombinede arada kaynadı kol da yoktu oda amelyata girerken karar verildi yani ben bölge bölge para vermedim zaten gezcek halde olmuosyn evde takarsın doktor dışarda çıkarırsın demişti kötü bi görünümü var bi değişme evt var gbi ama şu ödemlerden anlayamıorum kiAy sende gidi dami oldun merak ettim nasil olmus bi degisme varmi canim ?
Gidi icin korse komiktir ya ben nasil gezerim o korseyle:))
Bana sadece gidi ya 2000€ dediler tuaf degilmi canim ?
Bende sasirdim dedim eminmisiniz dedim evet dedi neyse geldiginizde konusuruz dediO ne yahu? benim doktorum 2.5 bin liraya yapıyor gıdıyı..6000 bin lira nedir..yuh artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?