Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim doktorum nejdet şişman..izmirde..lipo konusunda gerçekten başarılı..bir görüşün derim..

Merhaba hanımlar
Ben dün Doç Dr İbrahim Aşkar'a lazer liposuction yaptırdım. Tüm işlemleri yaşadıklarımı yani bu iki günde Olanların tamamını İbrahim Aşkarda lazer lipo yaptıran varmı başlığına yazdım. Ordan okuyabilirsiniz merak ettiğiniz Şeyler varsa.

Senin durumun epey komplexmiş canım,gevşek yerler için lazerlipo tavsiye ederim ama alt bacağa yağ enjeksiyonu yaptıracaksan klasik lipo yaptırman lazım,umarım bu defa istediğin sonucu elde edersin,bende dahaönce lipo olup istediğini elde edememiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum,ben lazerlipoyla kurtuldum ama senin durumun farklı tabi

Teśekkùr ederim. Ameliyat icin Ali Mezdegi'ye karar verdim. Dediginiz gibi lazer liposakśin yapacaklar. Alt bacak estetigini daha sonra protezle yaptiracagim. Çùnkù oda olursa maliyet cok fazla olacak. Ónemli olan yaglarim gitsin ve bacagim gerilsin. Sizin memnun olmaniza sevindim. Umarim benimde bacaklarim incelir. Ve bu son ameliyatim olur.

Son düzenleme:
merhaba kızlar.benim bacaklarımda sorun var.bilekten kalçaya kadar kalın.liposuction düşünüyorum çünkü zayıflamak falan kar etmiyo yapısal olarak böyle.anneme çekmiş.lazer lipo,vaser lipo falan gibi çeşitli seçenekler var burda gördüğüm kadarıyla farkları nedir bunların.bilek,alt bacak,diz içi ve üst bacaklara uygulanması gerek ne kadar tutar acaba.ve ankarada doktor önerisi yapabilirmisiniz.

Kafein_ merhaba. Benimde genetik olarak üst bacaklarim kalındı ve basenlerim

Kafein_ merhaba. Benimde genetik olarak üst bacaklarim kalındı ve basenlerim
Kafein_ merhaba. Benimde genetik olarak üst bacaklarim kalındı ve basenlerim vardı. Normal liposakşın yaptırmıştım. Yağlarım yeterince alınmadığı gibi, dalgalanmada olmuştu. Şimdi önümüzdeki hafta Ali Mezdeği'ye tekrar ameliyat olacağım. Vazer liposakşın yapılacakmış.Fiyat sizin icin yaklasık 6.000 tl civarı olur diye düşünüyorum. Ankara'da güvenip tavsiye edebileceğim bir dr yok malesef. Doktorunuzun bu ameliyati ne kadarçok yaptığı bence çok önemli. Ben de uzun zamandır araştırıyordum. Nihayetinde Ali beye karar verdim. Ben de İstanbul dışında yaşıyorum. İnşallah çok memnun ve mutlu olurum. Düşüncelerimi buradan tekrar paylaşacağım.
Umarım sizde bu konuda uzmanlasmıs, sizin beklentilerinizi karsılayacak bir doktoru tercih edersiniz

çok teşekkür ederim :)

6000 tl bir bacaklarami?? Biraz ucuk geldi bana bu fiyat

Kafein selam.bence tüm bacajlari yaptiricaksan olabildiğince zayiflamis olmalisin yani maximum beş kg fazla ligin olmali bence..kg nu bilmiyorum ama fazla yagli ve genislemisse lipo yaptirsan da seni tatmin etmeyebilir.

İyiyim canim zaten uçuncu günden beri normal gdio herşey..incelme kesinlikle war ama yana cikintim halen var ama atiorum 7cm cikiksa su an 3cm gibi..bide üst bacajlarim kalindi sadece diz olunca onlar hala eskisi gbi durduğu için halen güzel bacaklarim yok:)öncesini cekmemisim çok kiziorum kendime..iki hafta sonra Dr kontrolün var o bi suru çekmişti ondan alip size gösterebilirim..diz üstündeki yağlar ve eski öbekoöbek görüntü su an yok..hala incelirmi bilmiyorum ama umarim devam eder ..ben su an varis corabi kullniorum ama diz ustu olduğu için üst bacaklar firtlio kabansz dolasamiorum..internette va....Teks adli markanin korseleri var bazi sitelerde cçok uygun..simdi onu mu alsam diyorum ama bilemedim bir turlu..bana bi fikir verir misiniz?korselerin maliyeti 300 vs DİEbbahsetmişti doktor o yuzden corabi terch etmistim ama nette çok uygunmus..

Süper neticenden memnunsan değdi demektir.
Variz çorabı çokmu sıkıyor yoksa gevşekmi? Niye onu kullanmamanın sebebi ne ki canım. Ama devam giymen önemli, en azından bir ay, hatta bacakta daha uzun diye biliyorum. Netteki korselerin sıkılığını deneyemediğimiz için biraz zor ama uygunsa sipariş ver ve dene bence. Incelmeler kişiden kişiye farklı oluyor ama altı aya kadar daha incelme olur, daha son neticeye ulaştığını sanmıyorum. Benim incelme durdu diyorum ama şekli güzelleşiyor. Sen yeni fotomu gördünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…