Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim tel sapirti yazanadim bi turlu..çorap artik daha az sıkıyo ama sürekli çekmem gerekio yukardan kivrilio et içine..en büyük sorun da diz üstüme kadar sonrasi etler firrtlio yukardan yani bi dar kot giydiğimde o sinir belli oluo korsenin bitim yeri yani..korseler lipo korsesi olarak geçip we belli bi korsenin yeri hepsinde aynidir kalitesi de öyle gibi geliyor ama niye daha ucuz diye dusunmuo da diil insan..senin fotolara az önce bakktim tek kelimeyle super olmuş boyle gozykcegini bilseydim üstleri de yaptirirdimm valla:)sonuç mukemmel..ilk ay da boyle görünüyor muydu?

Şimdi anladim senin sorununu. O bendede oluyordu, hatta ödemli günlerde çok belli oluyordu korse bitiminde. Ödemler bittiğinde rahatladim ve zaten bir ay bitiminde çıkarttim korseyi. Bence bi dene nettekilerden. Özellikle korse tiplilerden seç yada şu straplez tipli çoraplar varya, türkçem yetmiyor, adini bilmiyorum, 5-7 cm silikon lastikli oluyor sonu tam genitale kadar geliyor. Ondan dene istersen.
Benim bir aylık halimde aynıydı fotolarda ama ellediğim zaman sanki artık sıklaşmaya başlıyor. Birde birkaç gündür dışbacaklarımda bir kaşıntı var, öldürüyor beni. Ama iyileşmeye başladı diyorum cildim herhalde.

Canim birde dikkat et o kıvırımlar iz yapmasin, korseyi giyinme sebebimizin biri güzel şekil vermek, o izler kalma ihtimali yada deforme yapabilir. Sen biran önce daha yüksek korse yada çorap al.

Aynen ödemler indikçe bolarmaya basladi yrn bi bakicam burdakki medikallere olmazsa netten sipariş edicem..yemek yerken hiç bu kadar vicdan azabi cekmemistim:)

Kafein selam.bence tüm bacajlari yaptiricaksan olabildiğince zayiflamis olmalisin yani maximum beş kg fazla ligin olmali bence..kg nu bilmiyorum ama fazla yagli ve genislemisse lipo yaptirsan da seni tatmin etmeyebilir.

boyum 1.65 kilom 57ydi en son.şuan 59a çıkmış olabilirim ama hemen diyete giricem.boyuma göre normal kilom 56.kilolu sayılmam yani.ben liposuction için uygun görüyorum kendimi.fazla bi kilom yok çünkü

Gayet iyisini benceee bilmedgm için ole yazmistim k bkma..inşallah istediğin gibi olurrr..

Benim sadece diz çevresi..keşke üstleri de yaptirsaymisim diye düşünmedim değil..:)halen kalin ama daha duzgunn sayilir..:)

Benim sadece diz çevresi..keşke üstleri de yaptirsaymisim diye düşünmedim değil..:)halen kalin ama daha duzgunn sayilir..:)

diz çevresini özellikle istiyorum bende.iç bölgesinden rahatsızım.ama bileklerimde kalın altlarda kalın üstlerde kalın.komple olması gerek yani.fotoğrafınız varsa görebilirmiyim

O zaman oyuntu verip aldgi yağları gerekli yerlere doldurur..yani şekillendirme de önemli sanirim senin için..ben de dumdz olmak istiodum ama bu sefer de kalınlıklarinddan nefret etmeye basladim:)

Arkadaşlar Ali Beye ameliyat oldum bu gün. 2,5 saat önce kendime geldim.Biraz baş dönmesi var ama tansiyonum düşük o yüzden. Yanık gibi tarif edebileceğim bir acı var bacaklarımda. Birazda zonklar gibi. Korse giydirmisler ameliyattan hemen sonra ama incelmeyi farkedebiliyorum. Doktorumda çok uğraşmış ameliyatta. 4 saat sürdü. Ben 2 saat yeterli olur sanıyordum. Umarım güzel olmuştur. Doktorumda, asistanıda çok ilgililer. Hastane personeli, hemsirelerde öyle. İyi ki burayı tercih etmişim :)

Çok geçmiş olsun canım..senin hangi bölgeler di?ödem vardir düşün odemli haliyle bile incelemeyi fark edebiliyosan ileride çok çok daha memnun kalicaksin..

Çok geçmiş olsun Avrupali
Umarım sorunsuz süreç geçirirsin. Bundan sonra hareket ve bol su içmelisin. Ama hatırladığım kadarıyla tecrüben vardı bu konuda. Şifalar diliyorum.

Çok geçmiş olsun canım..senin hangi bölgeler di?ödem vardir düşün odemli haliyle bile incelemeyi fark edebiliyosan ileride çok çok daha memnun kalicaksin..
Çok teşekkür ederim. Benim arka bacağimda dalgalanmalar çoktu. Üst bacak komple islem gördü :) diz içlerimde önceden alınamayan yaglar, kople ic bacak yüzeyi, arka bacak, basenlerde önceden kalanlar liposakşın yapıldı. Birde Uyluk bölgeme T şeklinde germe yapıldı. Ağrım yok şu anda ve çok mutluyum. Keşke param yetseydide alt bacagada silikon uygulansaydi ama başka zamana artık. Bende göğüste yok ama onu yaptirmayi pek düsunmuyorum. Olsaydı şöyle güzel bir şeklimiz

Çok geçmiş olsun Avrupali
Umarım sorunsuz süreç geçirirsin. Bundan sonra hareket ve bol su içmelisin. Ama hatırladığım kadarıyla tecrüben vardı bu konuda. Şifalar diliyorum.
Çok Tesekkùr ederim esmeraldam :) umarım... Eskiden karambole yapmıştım herşeyi. Şimdi daha bilinçliyim. Dilerim güzel olur herşey :)

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…