Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla cizimlere basladigi zaman surati da cizin burayi da cizin dedim bende :)) yapmisken bir kere olsun dedim tamam belki sonra acisi daha cok oluyor ama en azindan bir kerede olup bitiyor:) gerci ben karnimdan memmun degilim sizin gibi degil cildim biliyosunuz dogum yapanlarin cildi sarkiyor
Bende para biriktirip germe dusunuyorum
Nejdet beye germe olan oldumu burda ?
canim bi bildigi vardir cekmiyorsa bak benim doktor da cekmemis istedigim kadar ..
Reciziyon yaparim ama bir kerede cekmem riske atmam diyordur belki kendi kendine haklilarda
Bende tugba gibi bir sonuc bekliyordum ama herkesin yapisi farkli bak senin bacaklarin kasliymis mesela bizde yagli saniyoruz oramizi buramizi belkide kasttir ha ne dersin ben belime dokundugum zaman artik kemik geliyor yani ne yapsam daha fazla incelemem yapimiz genis anacigim napalim :) bunla yetinelim allah a sukur yinede

Ben dr ada dememiştm bacakları da al falan diye kendi nereyi begenmediyse girmiş ben amelyattan cıktıgımda algılayamıyodum neremde ne var nerem acıyo diye delircektim ablam diyodu şurdada dikiş var buradada var öyle öyle bildim heryerden cekmiş :)) ama önceliği para olsaydı anlaştıgımız gibi karın bel simit basen yapardı kolum gıdıgım sırtım bacagım dize kadar iç dize varana kadar kendi kendine cizdi boyadı cekti :))

Canim yeni album ekledim karnim diye bak da hak ver bana hatta nejdet beye goster germelikmi bu diye zamani varsa tabi
Sporla duzelecek gibi degil canim resmen deri gobegimdeki hatta tboz a video yolladim tam anlasin diye oda hak verdi bana

Tuğba dediğin tboz mu?
Hç söyleme onu kıskanıyorum, sporcu gibi çıktı hatun

Yok benim bacaklarda kalmadı artık hakikaten..Apış arasında hafif bir bombelik var, onu da halletcek bu operasyonda
Eski voleybolcuyum ben de, ondan sanırım bu kas yapısı. 13 sene oynadım çünkü..
Bel desen hiç sorma zaten, dediğim gibi kemikleri törpületmemiz lazım cher gibi

Ayrıca benden 4 cekilebildi diye herkesten de 4 lt cekebilir değil bence onların bi bildiği vardır belkide benden cok cekti diye zor iyileşiyorum ben :)) hala kas agrısımı desem yada güneş yanıgı olurda vücut gerilir ya yırtılcak gibi öyle bi acı hissediorm vücudumda özellikle aynı pozisyonda uzun süre kalırsam hareket ettiiimde kaslarım yavaş gibi hala

Kesinlikle önceliği para olsaydı yapmazdı. 4 litre fazla bi miktar..Diyorum ya keşke benden de o kadar çekseydi. Ama yapmadı, iki kerede alırım tek seferde almam dedi..Off valla bıktım he.

Canim yeni album ekledim karnim diye bak da hak ver bana hatta nejdet beye goster germelikmi bu diye zamani varsa tabi
Sporla duzelecek gibi degil canim resmen deri gobegimdeki hatta tboz a video yolladim tam anlasin diye oda hak verdi bana

Göstereyim canım, perşembe günü gidicem..Eğer deri fazlalığı varsa zaten yapar büyük ihtimal..Ama deri değil de hani yağ veya şişlik gibi bişeyse farklı bişeyler önerebilir..

Eee demek ondan kaslisin sen volley ball u cok severdim ben okulda hep o sporu yapardim 13 sene dile kolay artik oynamiyomusun ?

O bende de var canım..Dizlerim hala ağrıyor..Daha iyileşme dönemindeyiz, ben de bünye olarak zor iyileşiyorum sanırım..Bide belki bacak olduğu için.

Tamam canim tesekkur ettim bakalim ne dicek merak ettim simdiden
Seninde son olur guzel olur insallah bu sefer ama belinde kesin guzel netice alirsin karin danda olabilir cunku sen de dogum yapmadin bide sportif vucudun var masallah

Tamam canim tesekkur ettim bakalim ne dicek merak ettim simdiden
Seninde son olur guzel olur insallah bu sefer ama belinde kesin guzel netice alirsin karin danda olabilir cunku sen de dogum yapmadin bide sportif vucudun var masallah

Napalım biz de manken gibi ince olmayıverelim dimi :)
İnşallah canım, hepimizin sonuçları güzel olsun..

Denizcim de inşallah atlatır şu sıkıntılı süreci..
tboz da daha fazla foto ekleyip kıskandırmasın bizi

Bu arada foto ekleyince bana da haber edin yav..Ben girmiyorum albümlere..Alışkanlık edinmemişim..Görmüyorum fotolarınızı.

tamam canim ben seni bilgilendirrim foto eklemeyi dusunmuyorum artik yani simdilik bir fark goremedigim icin ..

Insallah deniz de iyi olur aramiza bir manken daha katilir
Ben yattim kizlar iyi geceler optumm

:) ben 1-2 haftaya foto cekimi için gitcem dr a ondan alırım heralde öncesi sonrası bide onunkileri eklerim sonra ekleyemem foto cekcek kimse yok :))

:) ben 1-2 haftaya foto cekimi için gitcem dr a ondan alırım heralde öncesi sonrası bide onunkileri eklerim sonra ekleyemem foto cekcek kimse yok :))

Bakmıcam senin fotolara

:) Bana da haber verin, albümlere girmek aklıma gelmiyor her gün..

Ben çekerim senin fotonu bekle ;-)

Canım ya, çok üzülüyorum yazdıklarına ve yaşadıklarına. Sen biran önce git hastaneye, tedavini ol.

Yerinde olsam bu kötü halinden bol bol foto yapar koyarım. Senin dr.un bence durumunun ciddeyetini anlamamış. Tekrar son fotolarını yolla ve ciddiyeti izah et. Böyle ilgisizlik olmaz ve olamaz. Nekadar yoğun olursa olsun bi insan. Hiçmi iki dakika zaman bulamıyor. Hayret ettim açıkcası.

Bizde yurtdışındanız, kontrole gidemiyoruz ama dr.umuz Allah var üstümüzde hem C ChAneL81 hem bana sürekli yazdıklarımıza cevap veriyor. Hiçte ihmal etmedi. Hatta geçen soruma 3-4 saat gecikmeli cevapladı ve cümlesine "kusura bakmayın, amelyattaydım..." diye başladı. Zaten bukadar ilgilenmeseydi çoktaaaan biletimi alıp gelmiştim yine Istanbula ve kapısına dayanmıştım.

Denizcim, acil şifalar diliyorum, Allah yardımcın olsun, dua ediyorum senin için. Biran önce sağlığına kavuşursun inşallah. Bizide bilgilendir, merak ettirme ;-)

Bende bir suru foto cekerdim delil olarak ne olur ne olmaz belli olmaz bazi doktorlarin isi sonradan inkar bile edebilirler

Çok tesekkùr ederim canim. Bu gùn 2 doktorla górùstùm. Ikiside benzer śeyler sóylediler. Açilma devam edecek gibi górunuyor. Iltihap kuruyacakmis iyilesmeye baslayinca tekrar dikis atilacakmis. Çùnkù dikidlerim bildiginiz ayrildi. Diger bacagimdada acilma basladi. Pansuman yapip antibiyotikle destekleyerek izlemekten baska carem yok. Bu ameliyatin en buyuk riski buymus zaten. Bacaklarim vaser lipo ile islem gordugunden iyilesmek daha zormus. Ayni zamanda germe yapilan bölgenin yururken, oturup kalkarken zorlanmasida buyuk sıkıntıymıs. Genital bölgeye yakınlıgıda diger sıkıntı. Kasıktan dize bir dikis olsa bu komplikasyonlar olmazmis pek. En kötüsüde oraların tekrar dikilecek olması. 2-3 ay çok sıkıntılı bir sürec yasayacakmısım. Resim koyuyorum midesi kaldıran bakabilir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…