Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh canım ya gerek görmüyorlar ki. Beter olmadan bakmak uğraşmak istemiyorlar belliki. Son halimi resim göndererek birseyler söylemesini umduğum sevgili doktorum bile aramadı. Sabah arayıp yanımda oldugunu söyledi hakkını yemeyeyimde. Tek söyledikleri pansuman yapmam ve istirahat edip zorlamamam. Otururken bile o bacak kısmı geriliyor. Çok zor birbölge. Birde wc olayı var ki. Dün metroda kadının biri bomba ihbarı varmış çok korkuyorum dedi. Kardeşime kimse bu halimi bilmeden, ugrasmadan temizinden ölsem ne iyi dedim. Çok zor günler beni bekliyor çünkü. O yara iyilesse bile o kadar ölen dokunun yeri bos kalacak yaklastırma dikisi atılabilecekmis sadece. Ve tekrar enfekte olma riskim var. Ben ne yaptım kendi elimle ayağımla gittim ya. Kendimi affedemiyorum.

Avrupali gittiğin hastaneler gerek görmüyorsa nejdet bey gerek görüyorsa o hastaneye yatışını yapsın _MedceziR_ konuştun mu sen nejdet beyle o yatıramaz mı ne olursa olsun hastane bakımı daha başka olur imkanın varsa bi şekilde yatarak tedavi olmanın yolunu bul

O da hastanede kalması taraftarı..kendisi talep edebilir dedi..yatırcagı hastane ozel hastane..ameliyatlarını gerceklestirdigi yer..ozel oldugu ve maddi imkanını bilmedigim icin kendisi talep ederse ancak yatırabilirim dedi..

Oyle dusunme..yuklenme kendine bu kadar..sen nerden bileceksin? Bilmesi gereken doktorun olacak o sahıs..iyilestikten sonra bu konuda gerekeni yap sen..

Fazlasıyla yanındaymıs evet..gorduk hepimiz. Kendi hasyasıyla baska doktor daha fazla ilgilendi.

Yatırması konusunda bir talebim olmadı. Bu gün yine konustum kendisiyle. Dün iyilesme olmazsa yatırabileceğini söylemisti ara beni gerekeni yaparım demişti sagolsun. Fakat özel hastane bütçemi aşabilir. Olmazsa yarın tekrar konuşurum. Benim doktorum Ali Mezdeğide yatmam gerektiği konusunda birsey söylemedi. Pansuman yap dedi. sabahtan aradı konuştuk moral verdi. Arayınca, ilgisinden cesaret alarak evden çıkmadan çektiğim resimleri gönderdim. Msj yazdım. Akşam tekrar çektiğim buradada paylaştığım o koca yarali resimleri gönderdim. Geri dönmedi. Demekki önemli bişey yok. Belkide biz çok abartıyoruz ha?

İyiki varsın canım ya hic tanımıyorum ama benim icin çok endiselendin ve elinden geleni yaptin. Rabbim güzel gönlüne göre versin herşeyi. Nejdet beyi hic tanımadığın birisi için araman beni çok duygulandırdı.Sana çok tesekkur ederim. Bu sakat durumdan nasıl kurtulurum, neler yasarım hiç bilmiyorum. Düşününce inanılmaz derecede mutsuz oluyorum. Acımı paylastıginiz icinde müteşekkirim. Gerçekten iyiki buraya üye olmuş ve sizinle buluşmusum diyorum.

Canım benim ne demek ya..hepimiz insanız ve emin ol herkes cok uzuldu..kim olsa aynını yapardı..hemencik kurtulacaksın bu durumdan merak etme..samsuna gittiginde yatısını ihmal etme olur mu? Daha cabuk toparlayacaksın.

Canım benim ne demek ya..hepimiz insanız ve emin ol herkes cok uzuldu..kim olsa aynını yapardı..hemencik kurtulacaksın bu durumdan merak etme..samsuna gittiginde yatısını ihmal etme olur mu? Daha cabuk toparlayacaksın.
İnşallah canım... Sağol... Elimden geleni yapıyorum.

Denizcim çok geçmiş olsun dilerim yakin zamanda iyileşirsin canim..ne zor günler atlatiyoruz bi bakiyoruz üzerinden aylar yıllar geçmiş..seninki dea atlatilcak inşallah..moralini yuksek tutmaya calis..kendine de bu kadar yüklenme..biz kadınlar aklimiza takilan biseyi ypmafan duramayiz biliyorsun.bu yıl yaptirmasaydin başka bi zaman yaptiricaktin.yada sonucunu göremeden aklinda kalicakti cesaret edemeyişin..biraz zaman sknti illa olucak ama moralini yuksek tut canim birkaç aya hepsi bitmiş olucak inşallah..

Çok tesekkür ederim canım... İnşallah...

deniz hanim cok gecmis olsun bende yakinda vazer lipo olcam kizlar korktum simdi baska enfeksiyon olan varmi

Yaklaşık 4,5 ay önce ben de Evrim Uçkunkaya'ya lazer lipo yaptırdım. Bu işin çok dikkatlice yapılması gerektiğini herkese hatırlatmak istiyorum kızlar. Nolur nolur nolur kilo verme amacıyla bu yola girmeyin. İnatçı bölgeler için şahane işe yarıyor, Evrim hanım da bana ancak böyle izin verdi zaten. İlk görüşmeye gittiğimde bana "şu anda çok kilolusunuz, biraz zayıfladıktan sonra hala o bölge incelmediyse yaparız" demişti, nitekim azaldı ama gitmedi. Operasyonu yaptırdım ve çok mutluyum :) Kısa bir süre şişlik oluyor, ağrı olmuyor ama hissizlik oldu bende biraz, şimdi hepsi geçti, dediğim gibi doktorunuzla konuşun onun sözünden çıkmayın, o zaman sorun yaşamazsınız :)

Ardiana slm..ben de tam bi ay önce lipo yaptrdim ama wmboli corabi kullndgm için sanirim odemlerim geçmedi..doktorun asistanı varis corabi kkullanabilecegimi soyledi yonlendirdigi bayan da her varis corabinin kullanilamayacagini iyi bi markadan bahsetti ve maalesef ffiyati 350tl civari..napsam bilemitorm daha uygun bi fiyata mi alsam yoksa bbahsettiği çoraptanmi aalsam. Hala ödem var debayan emboli corabinin hhastane deyken giydrildigini bi ise yaramadgini söyledi.korse veya çoraplar illaki kaliteli yuksek fiyata mi alinmali yoksa daha uygun bi corapla ödemi geçirebilir miyim bilmiyorum..

Canım önemli olan sıkması sanırım. Deri altına ödem birikmesin diye. Ben yaradan dolayi korseyi 1 hafta sonra giyemedim şu an bacaklarım kaya gb. Bazı yerler daha yumusak ama genelinde çok fazla ödem artışı var. Bence dısardan uzun bir korse alabilirsen oda işini görür.Spor malzemesi satan yerlerde taytlar var dapdar onlarda ise yarar bence. Dün bana sargı bezi aldırdılar bacaklarımın alt tarafını onunla sardılar.

Öyle mi dersin..ya o kadar para verdik sknti çektik diye yanlis bsey de ypmk istemiyor insan..ama doktorla birlikte calisiyolar ddolaysıyla belli markaları satmak istemeleri de olağan..o zaman yine çok ucuz olmayan ama fiyat olarak uçmayan bi varis corabi işimi görebilir..umarim sen de yaninda iyilesirsin..Nasil oldu yyaraların iyilesme var mi?

Aynen canım. Amacı belli çünkü o korselerin.giymezsen deri yapısmadığından, altına sıvı biriktiğinden iyileşme gecikiyormuş. Birkaç doktorda ayni seyi söyledi.benim yaralar birazdaha büyüdü. Ama büyüme yavaşladı sanki.Eray Copcu beyin kültür sonucunu aldım mikrop üremiyor ama sanırım gergin bir bölge olduğu için dikisler attı. Patolojide daha gelmedi. İlaçlara tedaviye aynen devam canım.

Anladim canim inşallah bir an oönce herşey duzelir.amaclari belli tabi de arada bu kadar fiyat farki olunca dusunduruyo ister istemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…