Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,
Bende Fatih Dağdelene Liposuction yaptıracağım, çok araştırdım, fkat yaptıranlar +veya - yönlerini yazarsa cok sevinirim,
fatih dağdelene bu işlemi yaptıran var mı?
Selamlar

Merhaba,
Bende Fatih Dağdelene Liposuction yaptıracağım, çok araştırdım, fkat yaptıranlar +veya - yönlerini yazarsa cok sevinirim,
fatih dağdelene bu işlemi yaptıran var mı?
Selamlar
Canim ben fatih beyin neticesine gormedim burda ama tboz diye bir arkadasimiz var burda cok guzel sonuclar aldi kendi doktoruyla
Ben baska yerde oldum memmun degil keske tboz un doktoruna gitseydim (

Cevabın için teşekkür ederim,

Bende hasan fındık ve fatih dağdelene gittim ön görüşmeye, bunlara gitmemdeki amacım tv de gördüğüm insanlar ve başarılarını tv lerden duyduğum kişiler yoksa eminim cok daha iyi dr lar var ama bilmiyoruz,
hasan fındık la görüşmemde bel ve göbek bölgesi için görüşmeye gittim, bacaklarımıda işleme katmak istedim ( cok az bir yağlanma var aslında ince yapılı bacaklarım) tamam dedi yaparız ,
Fatih dağdelene gittim bacaklarıma hiç gerek duymadı sakın yaptırma dedi ama bel ve göbek çevrenden olmalısın dedi (bel ve göbekte birazcık yağlanma var :) ) fatih dagdelen'de karar kıldım mart 2 için randevu aldım sonuç ne olur bilmiyorum. ama çok araştırdım, inşallah memnun kalırım , ama tabiki yinede araştırmaya devam ediyorum. yorumlar önemli çünkü.

siz yaptırdınız mı peki?

Canim fatih dagdelen de biri meme ameliyati olmus ve cok pisman yani ne bilim ikinci ameliyat istedi basta hep ilgisiz davrandi :/
Reklamlarda adi geciyor diye iyi bir doktor anlamina gelmez tersine bence
Ben avrupada oldugum icin o hatayi yaptim sende bu hataya dusme bence
Sen fatih dagdelenin lipo sonuclarini gordunmu? Iyi dusun pisman olma sonra hem dalgalanma hem bosuna odiyecegin parayi dusun bu benim tavsiyem canim asagi yukari fiyatlar ayni
Ama bazi doktor la seni reviziyon icin de kabul etmez basindan atar

senin tavsiye ettiğin dr var mı? fatih Dağdelen 3,300 Euro dedi, artık Euro üzerinden fiyat söylüyor tl kullandığımız halde :) 9,300 tl yapıyor.

dediklerinde haklısın aslında bende en iyi olanını bulmak istiyorum.

senin tavsiye ettiğin dr var mı? fatih Dağdelen 3,300 Euro dedi, artık Euro üzerinden fiyat söylüyor tl kullandığımız halde :) 9,300 tl yapıyor.
Merhaba @sahinderya liposuction fiyatımı bu sadece hangi bölgelere tam olarak yapılacak? Ve lipo çeşidi ne klasik lipo mu laZer mi vaser mi? Bunları detaylıca konuştunmu

Merhaba,
3,300 Euro fiyat verdi, 9,300 TL yapıyor. Bel veya göbek kısmıma yapılacak. Klasik Lipo , Lazer yapmıyorlarmış.

Merhaba,
3,300 Euro fiyat verdi, 9,300 TL yapıyor. Bel veya göbek kısmıma yapılacak. Klasik Lipo , Lazer yapmıyorlarmış.
Sana tavsiyem vaZgec sadece bel yada göbek içinmi o para ?? Klasik lipo yerine laZer liposuction ı araştır istersen

Arkadaşlar doktor önerisi olan var mı? yani fotoğrafla belgeleyen memnun kalan,
lütfen yardımcı olalım birbirimize. ben fatih dağdelenden gün aldım ama hepinizin yorumu ve fikri önemli.
memnun olmayan kişiler var ama dr ismi yazılmamış. ünlü dr diye yazılmış sadece.

ben klasik lipo bel ve göbek cevresi için uygulattıracağım, birde lazer varmış hangisi iyi, yaptıran varmı

Sana tavsiyem vaZgec sadece bel yada göbek içinmi o para ?? Klasik lipo yerine laZer liposuction ı araştır istersen
evet sadece onun için o kadar fiyat verdi. yani simit bölgesi varya vücutta yanlardan taşma var biraz birde göbek. banada pahalı geldi ama iyi sonuç olacaksa bi kere gözden çıkarırım diye düşündüm ama iyi sonuctanda emin değilim tabii.

evet sadece bel ve göbek cevresi yani bel kısmındaki simit bölgesi. banada pahalı geldi ama bir kerelik gözden çıkarmıştım iyi sonuç için. ama iyi sonuçta elde edecekmiyim onuda bilmiyorum:S cok zormuş bu dr seçimi

İzmir'de 5.000, en fazla 7.000 verirsiniz gibi geliyor bana. İstanbul'da Özellikle yurt dışındakilere yönelik çalışıyorlar sanki. Estetik turizmi var. Reklamlarla ilgi çekmeyi başarıyorlar.Ücretler daha yüksek. Tecrübeleri çoktur diye tercih ediyoruz. Bu seferde ilgi azlığı oluyor. Kesip,biçip bırakıyorlar. O kadar yoğunlarki ölsek umurlarında değil. Bencede doktor seçimini iyi yapın. Ben hala sürünüyorum hastanede. Daha ne kadar sürüneceğim Allah bilir... Özelde doktor gülüyor konuşuyor.Hemsireler öyle. Ama devlette,üniversitede suratlar bir karış. Hemsirelerin bile bir çoğu rektör gibi. Allah ellerine düşürmesin

allah kolaylık versin sana da, inşallah istediğin sonuca ulaşırsın, bende anlamadım aslında euro olarak niye fiyat veriyor yurtdışından gelsem anlıycam ama türkiyedeyim. türk parası kullanmıyorlar artık :)
araştırmaya devam bakalım:)
sağlıcakla kalın.

Allah hepimize kolaylık versin. İstanbul'daki doktorlardan Hasan Fındık var. Bilinen biri ve isini iyi yapıyor gb duruyor ki burada memnun olan çok hastasıda var. Bana fiyat veremedigi icin görüsemedim ama aklımda kaldı. İsterseniz O'nnunlada görusün. O' da pahalı olabilir gerçide. Ona göre değerlendirirsiniz

Allah hepimize kolaylık versin. İstanbul'daki doktorlardan Hasan Fındık var. Bilinen biri ve isini iyi yapıyor gb duruyor ki burada memnun olan çok hastasıda var. Bana fiyat veremedigi icin görüsemedim ama aklımda kaldı. İsterseniz O'nnunlada görusün. O' da pahalı olabilir gerçide. Ona göre değerlendirirsiniz

Lipo yaptıran varmı hasan beye, onunla görüştüm daha uygun fiyat aldım fakat lazer lipoyu öneriyorlar görüştüğüm 2 doktorda lazer yapmıyor :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…