Canım kusura bakma seni unuttum anmaya ;-)Benim doktorun da çok iyi ama ilgisiz bi bölümden lipo olduğum için bilemiyorum nasil olur..lazer lipo da diildi ama ben çok memnunum yapilan işlemden..
Benim o bölgeye işlem yapılmadığı halde çok şişmişti ilk zaman. Sen biran önce almaya bak ozaman öyle bi sorun yaşama. Biraz dikkat et canım ama amelyattan sonra benimde bi ara boğazım açıldı, kendimi tanıyamadım, pek iştahlı biri değilim aslında. Ama kesildi sonra geri. Belki sendede bi dönemdir.Ben doktordan ve süreçten cçok bahsetmedgm iiçinhklisin arada kaynadim:)birkaç güne waris corabi alcam..bir ayi geçti hala ödemvar mmaalesef görüştüğüm bayan emboli corabinin ödeme yetmediğini acil varis corabi aalmam gerektiğini aksi halde ödemelerin sertleşip kalabilecegini soyledi korkmadim değil..çokyiorum esmereldam bogazima hakim olamiyorum oodun kopuo eski dizim geri gelecek diye..ama işte ne yardan ne serden..:)
senin tavsiye ettiğin dr var mı? fatih Dağdelen 3,300 Euro dedi, artık Euro üzerinden fiyat söylüyor tl kullandığımız halde :) 9,300 tl yapıyor.
cok teşekkür ederim bilgi için. arzum77 den bilgi alayım ben :)arzum77 Hasan Beyin hastası. O size daha sağlıklı bilgi verebilir. Benim ilgi duyduğum bir doktordu ama beni kaybetti:) ben vaser lipo yaptırdım. Basen ve komple bacaklar. Uyluk germede vardı. Ama lipo hakkında birşeyler söyleyebilmem için henüz çok erken. Son teknoloji vaser ve lazer lipo. Fakat lazer daha az yağlı bölgeler için dedi doktorum. Siz iyice araştırın yinede. Morluk ve şişme klasik lipoya göre daha az deniyordu ben pek fark göremedim ama dalgalanma yapmadığı doğru olabilir. Görücem zamanla ve buradada paylaşıcam düşüncelerimi.
İstanbul'dayım ne yazık ki, aslında sizlerden fikir alınca elemek en doğrusu sanırım. araştırmaya devam umarım sizin gibi şanslı olabilirim. iyi bir dr ve iyi bir operasyon.Şaka olmalı bu fiyat..
Eleyin bu doktoru arkadaşım..İzmirdeyseniz Nejdet şişmanla görüşün, benim sonucum gayet başarılı..Kollar hariç neredeyse tüm vücut oldum sizin ödediğiniz fiyatın yarısını ödedim..
İstanbuldaysanıztboz Jelesec esmeraldam ve @SeraParis in doktorlarını araştırın derim..
Şaka olmalı bu fiyat..
Eleyin bu doktoru arkadaşım..İzmirdeyseniz Nejdet şişmanla görüşün, benim sonucum gayet başarılı..Kollar hariç neredeyse tüm vücut oldum sizin ödediğiniz fiyatın yarısını ödedim..
İstanbuldaysanıztboz Jelesec esmeraldam ve @SeraParis in doktorlarını araştırın derim..
Merhabaarzum77 Hasan Beyin hastası. O size daha sağlıklı bilgi verebilir. Benim ilgi duyduğum bir doktordu ama beni kaybetti:) ben vaser lipo yaptırdım. Basen ve komple bacaklar. Uyluk germede vardı. Ama lipo hakkında birşeyler söyleyebilmem için henüz çok erken. Son teknoloji vaser ve lazer lipo. Fakat lazer daha az yağlı bölgeler için dedi doktorum. Siz iyice araştırın yinede. Morluk ve şişme klasik lipoya göre daha az deniyordu ben pek fark göremedim ama dalgalanma yapmadığı doğru olabilir. Görücem zamanla ve buradada paylaşıcam düşüncelerimi.
sordum bakalım, dr seçimi cok önemli inşallah en doğrusunu bulurum, siz ne zaman olduğunuz lazer lipoyu bende onun için araştırma yapıyorum. lazer lipoyu öneriyorlar klasik yerine. bekleyeceğim düşüncelerinizi.arzum77 Hasan Beyin hastası. O size daha sağlıklı bilgi verebilir. Benim ilgi duyduğum bir doktordu ama beni kaybetti:) ben vaser lipo yaptırdım. Basen ve komple bacaklar. Uyluk germede vardı. Ama lipo hakkında birşeyler söyleyebilmem için henüz çok erken. Son teknoloji vaser ve lazer lipo. Fakat lazer daha az yağlı bölgeler için dedi doktorum. Siz iyice araştırın yinede. Morluk ve şişme klasik lipoya göre daha az deniyordu ben pek fark göremedim ama dalgalanma yapmadığı doğru olabilir. Görücem zamanla ve buradada paylaşıcam düşüncelerimi.
sordum bakalım, dr seçimi cok önemli inşallah en doğrusunu bulurum, siz ne zaman olduğunuz lazer lipoyu bende onun için araştırma yapıyorum. lazer lipoyu öneriyorlar klasik yerine. bekleyeceğim düşüncelerinizi.
çok teşekkür ederim.
sağlıcakla kalın.[/QUOTEinsallah doğru karar verirsiniz ve basarili bir operasyon olur sizin için. Bencede klasik lipo yaptırmayın.Ben ilkin ondan yaptırmıştım çok dalgalanma olmuştu. Kanülün girdigi yer geniş ve hafifce cukur kalmısti bacağımda.şimdiki lipoda oraya yağ enjeksiyonu yapıldı hatta.Benim 16. Günüm vaser lipo yaptırdım canım. Simdiden epey incelme görüyorum. Morluklarımda azaldı. Ama ben uyluk germede olmuştum o beni perisanetti. Dikislerim açıldı enfeksiyondan.hastanede tedavi goruyorum tekrar dikilecek. Genis 2 yaram var ve pansuman yapiliyor. Benimki çok sıkıntılı oldu gercekten.
@SeraParis Siz nereye yaptırdınız, yorumlarınızda hasan fındık yazısını gördüm ama tam anlayamadım, kendisinemi yaptırdınız ayrıca memnun kaldınız mı, veya tavsiye edeceğiniz bir dr varmı.Lipoda bu fiyat cok pahali geldi bana
Çok teşekkür ederim. Üst iç bacağımda biraz gevşeme vardı. Onu aldirmk istedim. Ali mezdeği kasıktan aşağı dikey bir kesi olursa iz kalır dedi ve kasıktan germe yaptı. T şeklinde.henüz çok gevseklik olmadigi icin büyük ihtimalle gerilmeden dolayı açıldı. Vaser lipoda bunu tetiklemis sanırim. Ölü doku hematom vesaire 6. Gün açilmaya baslamisti. Hala açık. Tekrar dikilecek haftaya sanirim ve yeniden iyilesme süreci. İnsallah tekrar atmaz. Benim çok acılı oldu. Ama lipo kolay. Açılacak bir yara yok.çok geçmiş olsun , çok üzüldüm, uyluk germe nedir bilmiyorum, ne yaptırdınız öyle oldu? Ama lazer lipodan memnun kalmanıza sevindim, incelmeyide görüyorsanız eger süper :)
inşallah bir an önce düzelirsiniz.
anladım, çok teşekkür ederim bilgi için. ahh lipoyu olsam hala dr araştırıyorum. sağlıklı günler dilerim.Çok teşekkür ederim. Üst iç bacağımda biraz gevşeme vardı. Onu aldirmk istedim. Ali mezdeği kasıktan aşağı dikey bir kesi olursa iz kalır dedi ve kasıktan germe yaptı. T şeklinde.henüz çok gevseklik olmadigi icin büyük ihtimalle gerilmeden dolayı açıldı. Vaser lipoda bunu tetiklemis sanırim. Ölü doku hematom vesaire 6. Gün açilmaya baslamisti. Hala açık. Tekrar dikilecek haftaya sanirim ve yeniden iyilesme süreci. İnsallah tekrar atmaz. Benim çok acılı oldu. Ama lipo kolay. Açılacak bir yara yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?