Liposuction yaptran var m arkadalar?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzum77 Hasan Beyin hastası. O size daha sağlıklı bilgi verebilir. Benim ilgi duyduğum bir doktordu ama beni kaybetti:) ben vaser lipo yaptırdım. Basen ve komple bacaklar. Uyluk germede vardı. Ama lipo hakkında birşeyler söyleyebilmem için henüz çok erken. Son teknoloji vaser ve lazer lipo. Fakat lazer daha az yağlı bölgeler için dedi doktorum. Siz iyice araştırın yinede. Morluk ve şişme klasik lipoya göre daha az deniyordu ben pek fark göremedim ama dalgalanma yapmadığı doğru olabilir. Görücem zamanla ve buradada paylaşıcam düşüncelerimi.
 
Lipo için çok fazla fiyat verilmiş bence..bi ton doktor var iyi arastirin derim.boşuna kaziklanmayin derim arkadaşlar..
 
@sahinderya araştırmalar içindesin. Bizde geçtik bu yollardan. Sana kısaca yazayım. Fatih beyle bende görüştüm ama sadece klasik lipo yapiyorum diyince eledim. Lazer ve vaser liponun sıklaştırma avantajı var diye bu iki tekniği seçtim. Hasan beylede görüştüm ama asistani düzgün açıklama yapmadığı için yani bastıra bastıra lazermi vasermi kullanılacak diye sorduğumda lipoliz liposuction denildi ve tekniklere takilmayin bukadar dediler. Nasil takilmam? Bilmek istiyorum, hakkım! Onuda eledim. Sonunda bambaşka biyerde oldum. Vaser yapıldı ve çok memnunum. Önerirmiyim bu tekniği evet ama kesinlikle benim gittigim yerde ol demem. Sonra sen memnun kalmazsan bende mutsuz olurum.

tboz lazer oldu, sonucu çok güzel, _MedceziR_ de lazer oldu ve dr.u çok iyi biri. Fotolarını gördüğüm bunlar. Nuriyebal lazer oldu ve çok memnun. Bu üyelerinde dr.larını araştır istersen, birde Ercan Karacaoğlu hastalarını çok okudum, memnun olanları çok. Içine sinen dr.u bul ve onda ol. Eğer karnın çok gevşekse çok iyi netice almayabilirsin, bilinçli ol. Simit ve bel en güzel netice alınan bölgelerdir. Hakkında hayırlısı.
 
Benim doktorun da çok iyi ama ilgisiz bi bölümden lipo olduğum için bilemiyorum nasil olur..lazer lipo da diildi ama ben çok memnunum yapilan işlemden..
 
Benim doktorun da çok iyi ama ilgisiz bi bölümden lipo olduğum için bilemiyorum nasil olur..lazer lipo da diildi ama ben çok memnunum yapilan işlemden..
Canım kusura bakma seni unuttum anmaya ;-)
Buarada nasılsın? Incelmeler nasıl gidiyor? Takip edemedim, yeni korse alabildinmi?
 
Ben doktordan ve süreçten cçok bahsetmedgm iiçinhklisin arada kaynadim:)birkaç güne waris corabi alcam..bir ayi geçti hala ödemvar mmaalesef görüştüğüm bayan emboli corabinin ödeme yetmediğini acil varis corabi aalmam gerektiğini aksi halde ödemelerin sertleşip kalabilecegini soyledi korkmadim değil..çokyiorum esmereldam bogazima hakim olamiyorum oodun kopuo eski dizim geri gelecek diye..ama işte ne yardan ne serden..:)
 
Benim o bölgeye işlem yapılmadığı halde çok şişmişti ilk zaman. Sen biran önce almaya bak ozaman öyle bi sorun yaşama. Biraz dikkat et canım ama amelyattan sonra benimde bi ara boğazım açıldı, kendimi tanıyamadım, pek iştahlı biri değilim aslında. Ama kesildi sonra geri. Belki sendede bi dönemdir.
 
İnşallah cnm kesicem inşallah..kaliteli olanindan almami şiddetle tavsiye etti bi 350tl de çoraba vericem..olmadi halen kalbin olan bacaklarim için korse niyetli giyerim artik:)
 
senin tavsiye ettiğin dr var mı? fatih Dağdelen 3,300 Euro dedi, artık Euro üzerinden fiyat söylüyor tl kullandığımız halde :) 9,300 tl yapıyor.

Şaka olmalı bu fiyat..
Eleyin bu doktoru arkadaşım..İzmirdeyseniz Nejdet şişmanla görüşün, benim sonucum gayet başarılı..Kollar hariç neredeyse tüm vücut oldum sizin ödediğiniz fiyatın yarısını ödedim..

İstanbuldaysanız tboz Jelesec esmeraldam ve @SeraParis in doktorlarını araştırın derim..
 
cok teşekkür ederim bilgi için. arzum77 den bilgi alayım ben :)
 
İstanbul'dayım ne yazık ki, aslında sizlerden fikir alınca elemek en doğrusu sanırım. araştırmaya devam umarım sizin gibi şanslı olabilirim. iyi bir dr ve iyi bir operasyon.
sağlıcakla kalın
 
tboz cok yardımcı oldu sağolsun, onun doktoru ilede görüşeceğim, çok başarılı sonuçlar elde etmiş.darısı başıma
 
Merhaba arzum77 Avrupali hasan fındık'a ameliyat olduğunuzu söyledi, hasan fındık a lipo yaptırdınız mı bel ve göbek bölgesi için, lazer mi yapıyor, memnun kaldınız mı? fikir verirseniz çok sevinicem.
Sağlıcakla kalın
 
sordum bakalım, dr seçimi cok önemli inşallah en doğrusunu bulurum, siz ne zaman olduğunuz lazer lipoyu bende onun için araştırma yapıyorum. lazer lipoyu öneriyorlar klasik yerine. bekleyeceğim düşüncelerinizi.
çok teşekkür ederim.
sağlıcakla kalın.
 
 
çok geçmiş olsun , çok üzüldüm, uyluk germe nedir bilmiyorum, ne yaptırdınız öyle oldu? Ama lazer lipodan memnun kalmanıza sevindim, incelmeyide görüyorsanız eger süper :)
inşallah bir an önce düzelirsiniz.
 
Lazer lipo 2 ay sonrası dr a cektirdiğim fotoları ekledim albüme

_MedceziR_ haber verin banada diyodun fotoları koydum sonunda :) bidahakini 6 ay dolunca koycam dahada incelme olacak dedi dr tekrar foto cekecek
 
Çok teşekkür ederim. Üst iç bacağımda biraz gevşeme vardı. Onu aldirmk istedim. Ali mezdeği kasıktan aşağı dikey bir kesi olursa iz kalır dedi ve kasıktan germe yaptı. T şeklinde.henüz çok gevseklik olmadigi icin büyük ihtimalle gerilmeden dolayı açıldı. Vaser lipoda bunu tetiklemis sanırim. Ölü doku hematom vesaire 6. Gün açilmaya baslamisti. Hala açık. Tekrar dikilecek haftaya sanirim ve yeniden iyilesme süreci. İnsallah tekrar atmaz. Benim çok acılı oldu. Ama lipo kolay. Açılacak bir yara yok.
 
anladım, çok teşekkür ederim bilgi için. ahh lipoyu olsam hala dr araştırıyorum. sağlıklı günler dilerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…