- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.031
- 158
- Konu Sahibi tafi
-
- #3.001
Lazer lipo 2 ay sonrası dr a cektirdiğim fotoları ekledim albüme
_MedceziR_ haber verin banada diyodun fotoları koydum sonunda :) bidahakini 6 ay dolunca koycam dahada incelme olacak dedi dr tekrar foto cekecek
Seni günlerdir takip ediyorum ve basina gelenlerden dolayi cok üzüldüm, Allah acil sifalar versin ve bir an önce iyilesirsin insallahÇok teşekkür ederim. Üst iç bacağımda biraz gevşeme vardı. Onu aldirmk istedim. Ali mezdeği kasıktan aşağı dikey bir kesi olursa iz kalır dedi ve kasıktan germe yaptı. T şeklinde.henüz çok gevseklik olmadigi icin büyük ihtimalle gerilmeden dolayı açıldı. Vaser lipoda bunu tetiklemis sanırim. Ölü doku hematom vesaire 6. Gün açilmaya baslamisti. Hala açık. Tekrar dikilecek haftaya sanirim ve yeniden iyilesme süreci. İnsallah tekrar atmaz. Benim çok acılı oldu. Ama lipo kolay. Açılacak bir yara yok.
_MedceziR_ rüyalardadır şimdi.
Canım nasılsın, nasıl geçti amelyatın? Merak ediyorum seni. Iyi haberlerini bekliyoruz....
ben ist yaşıyorum ve inanın okadar çok doktor varki kafam karıştı :) en doğru seçimi yapmak istiyorum o yüzden acele etmek istemiyorum daha önce burun ameliyatı geçirdim o yüzden narkoz beni korkutuyor sonuçta canınızı bı dr emanet ediyorsunuzMrb hoşgeldiniz. Olabilirsiniz vaser liposakşın yaptırdım bende. Korkulacak bisey yok. Sislik ve morluk dışında sıkıntınız olmaz. Çocuklarınızlada ilgilenirsiniz. Agır bir ameliyat degil ama yumusak doku olduğu için bikac gün ağrılı oluyor. Nerede yaşıyorsunuz?
Kimse yokmu
Vaser lipoşaksın mı oldunuz acabaLemanman korkulacak bişey yok bence. Bende oldum, hatta kombine amelyat meme büyütmeyle birarada. Ertesi gün kendimi çarşıda buldum, yani demek istediğim sıkıntılı bir amelyat değil. Tabiiki ağrı eşiğine bağlıdır ve işlem görülecek bölgelere. Ben sonucumdan çok memnunum. Herzaman yine ve yeniden yaptırırdım.
EvetVaser lipoşaksın mı oldunuz acaba
Benim en çok basen sorunum var otdan kilo veremiyorum senin adınada sevindim Ben artık hergün girerim buraya
Benim simit belirgindi basen çok azdı ama olmuşken orantisiz olmasin diye basenide yaptirdim. Kombine fiyatti benim, fiyata bişey diyemicem ama esteworld ün fiyatları yüksek, kk de daha uyguna yaptiranlar var. Biraz okursan farkedersin. Çok fazla yağ çekilmicekse lazeride düşünebilirsin.Benim en çok basen sorunum var otdan kilo veremiyorum senin adınada sevindim Ben artık hergün girerim burayaYanlış anlamazsan nerelere vaser oldun ve fiyat nedir
benim ıkı tane akrabam orda saç ekimi oldu orayı aramıştım ama fiyat söylemediler beni çağırdılar esteworld gerçekten iyi ama dediğiniz gibi fiyatları yuksek ayrıca hemen bilgileri paylaşıyorlar ben aradığımda bizimkilerin orda neler yaptığını hemen söyledilerBenim simit belirgindi basen çok azdı ama olmuşken orantisiz olmasin diye basenide yaptirdim. Kombine fiyatti benim, fiyata bişey diyemicem ama esteworld ün fiyatları yüksek, kk de daha uyguna yaptiranlar var. Biraz okursan farkedersin. Çok fazla yağ çekilmicekse lazeride düşünebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?