Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lazer lipo 2 ay sonrası dr a cektirdiğim fotoları ekledim albüme

_MedceziR_ haber verin banada diyodun fotoları koydum sonunda :) bidahakini 6 ay dolunca koycam dahada incelme olacak dedi dr tekrar foto cekecek
_MedceziR_ rüyalardadır şimdi.
Canım nasılsın, nasıl geçti amelyatın? Merak ediyorum seni. Iyi haberlerini bekliyoruz....

Seni günlerdir takip ediyorum ve basina gelenlerden dolayi cok üzüldüm, Allah acil sifalar versin ve bir an önce iyilesirsin insallah

@denizderya1 ben klasik Lipo oldum mini karin germe ile beraber, Doktorum Sükrü Yazar ama daha tam iki hafta oldu pek bilgi veremeyecegim onun icin ama gözle görülür incelme simdiden var. Ben arastirirken sunu ögrendim, önemli olan teknik degil doktor, Liposaktion birnevi heykeltirascilik

Son düzenleme:
Merhaba ben yeni üye oldum arkadaşlar 25 yaşındayım 168 boy 65 kılom var 2 çocuk annesıyım bu yüzden fazla kılolarım basen ve simitte toplandı vaser lipo olmak istiyorum ama korkuyorum

Çocuklarımda küçük bu arada onlarla da ilgilenmem lazım bilgi amaçlı üye oldum umarım yardımcı olursunuz

Mrb hoşgeldiniz. Olabilirsiniz vaser liposakşın yaptırdım bende. Korkulacak bisey yok. Sislik ve morluk dışında sıkıntınız olmaz. Çocuklarınızlada ilgilenirsiniz. Agır bir ameliyat degil ama yumusak doku olduğu için bikac gün ağrılı oluyor. Nerede yaşıyorsunuz?

B
ben ist yaşıyorum ve inanın okadar çok doktor varki kafam karıştı :) en doğru seçimi yapmak istiyorum o yüzden acele etmek istemiyorum daha önce burun ameliyatı geçirdim o yüzden narkoz beni korkutuyor sonuçta canınızı bı dr emanet ediyorsunuz

Lemanman korkulacak bişey yok bence. Bende oldum, hatta kombine amelyat meme büyütmeyle birarada. Ertesi gün kendimi çarşıda buldum, yani demek istediğim sıkıntılı bir amelyat değil. Tabiiki ağrı eşiğine bağlıdır ve işlem görülecek bölgelere. Ben sonucumdan çok memnunum. Herzaman yine ve yeniden yaptırırdım.

Lipodan ve narkozdan korkmayin..ben ne odadan cikisimi hatirliyorum ne de odaya tekrar dönüşümü..agri fln da minimum düzeyde..olduktan sonra anliycaksiniz ne kadar abartmisim diye..tabiki bunyeden bünyeye fark var ama olup bittikten sonra bu muydu yani dedim.çok rahat bi operasyon bence..küçük bi bölgedeoldu aama geniş bi bölgede de olsaydi ayni rahatlikta olurdu gibime geliyor..

Çok iç rahatlatıcı Ben de burun ameliyatına titreyerek girmiştim ama sonuçtan mutlu olmuştum şu an para biriktiriyorum ancak Eylül gibi olabılırım burasında fikirlerimizi paylaşmak ve birbirimize yardımcı olmak çok güzel

Vaser lipoşaksın mı oldunuz acaba

Benim en çok basen sorunum var otdan kilo veremiyorum senin adınada sevindim Ben artık hergün girerim burayaYanlış anlamazsan nerelere vaser oldun ve fiyat nedir
Benim simit belirgindi basen çok azdı ama olmuşken orantisiz olmasin diye basenide yaptirdim. Kombine fiyatti benim, fiyata bişey diyemicem ama esteworld ün fiyatları yüksek, kk de daha uyguna yaptiranlar var. Biraz okursan farkedersin. Çok fazla yağ çekilmicekse lazeride düşünebilirsin.

Be
benim ıkı tane akrabam orda saç ekimi oldu orayı aramıştım ama fiyat söylemediler beni çağırdılar esteworld gerçekten iyi ama dediğiniz gibi fiyatları yuksek ayrıca hemen bilgileri paylaşıyorlar ben aradığımda bizimkilerin orda neler yaptığını hemen söyledilerBen kimsenin bilmesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…