Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrh ,evet kollar uzun deyil ama ho$ oldu neyse tsk ederim sizede gecmis olsun evet fark ediyor ben ve esim beraber yaptirdik onda jinekomasti ve göbek simit 4 lt onun agrilari o kadar olmadi benim en fazla bacak ve dizlerim sorun sorun derken operasyondan hemen sonra kalktim yürüdüm komik ama bir kac gün sonra agrilarim oldu dayanilmayacak gibi deyil ben zaten cok sorunlu bir diz ameliyati gecirdigim6 ay yatakta kaldim uzun icin uzun hikaye lipo bana cok masum geldi keke kolarida yaptirsaydim diyorm neyse gögüsle beraer in$

Yok artık kesin kararlıyım Allah izin verirse olucam

Evet almanya ne kadar alındı senden benimde ödemim çok ama incelme gözle görülüyor

Tedirgin olma geçecektir ben olmadan önce çok araştırdım tabiki kişi ye göre değişiyor ama üç aydan önce çok büyük mucizeler bekleme bence biraz dikkat et zamana bırak her şey iyi olacaktır endişelenmeyin

B Babu negüzel eşinle beraber yaptırmışsın, birbirinizin sürecinde karşılıklı anlalayarak bilerek atlatmak harika bişeydir. Yine aynı dr.da mı olmayı düşünüyorsun?

evet cok faydali oldu biz az görülen bir sey ama ben o konuda $ansliyim ikimizde ayni seyleri yasayip hisediyoruz anliyoruz
ayrica diyer operasyonlarimida bir asksilik cikmassa gene ayni dr düsünüyorum bana güven veriyor

Senin çok sorunun yokmuş ben 6lt bıraktım sen memnunmusun bari benim şu aralar çok kaşıntım var onu bi atlatsam

Geçmiş olsun şimdi den endiselenme bir uyanacaksin fazlaliklarindan kurtulmuş olarak bir iki gün sıvı olarak girilen yerler akıyor ödemelerinde olacak alınan miktara göre toparlanman buna bağlı olur çok basit dersem yalan olur ama mesala kiyaslarsam kendi adıma dış çektirmek daha sancılı diyorum

Benim için yani hareket lerin ilk günler yatıp kalkarken zor olur ama bir kaç güne onlarda geçer pozitif düşün her şey güzel geçmesi dileğiyle Allah yardımcı n olsun

kızlar yarın ameliyata giricem.Basenlerimden liposuction olucam ama çok gerginim: /.Birazcık bilgilendirir misiniz daha önce yaptıranlar: /
Hayırlısıyla olursun inşallah, gerilmeye endişelenmeye sebep yok dicem ama çok doğal amelyat öncesi öyle olabiliyor. Hangi yöntem uygulanacak, klasik, lazer veya vaser ve sadece basenmi? Tek bölge çok zor olaz merak etme. Bana kalırsa en zoru karın ve bel. Bacaklar daha rahat atlatılıyor. Benim tavsiyem, bol bol yürümek. Oturdukça yada yattıkça daha çok hamlıyor bölge, hareket ettikçe açılıyor ve ağrılar azalıyor. Ertesi sabah yine biraz ağrılı kalkılıyor ama yine hareket derken bir hafta on güne çok iyi oluyorsun. Bol su içmelisin hatta ödem atmak için eczaneden haplar alabilirsin.

B Babu kaşıntıya sana tavsiyem, zeytin yağı sür, çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…