Yok artık kesin kararlıyım Allah izin verirse olucamKesinlikle problemleriniz varsa yaptir derim uzun zamandir spor yapiyorum 2 cocuk annesiyim haliyle yasta var bir türlü kurtulamadim en az 8-9 yere resim gönderdim onlar deyerlendirip 2500 € -7500 € kadar cikanlar oldu eyer yurt disinda deyilsen direk görüsmelere git derim 62 kg girdim 3 hafta oldu 58,8 su anda kg cok sorun deyil düzgün görünmesi önemli olan yanliz kalcamin bir tarafi biraz daha sis gibi ama ödem oldugunu düsünüyorum bakalimyazarim gelismeleri
Hayirlisi olsun inşallah her şey istediğin gibi olurYok artık kesin kararlıyım Allah izin verirse olucam
Hayirlisi olsun inşallah her şey istediğin gibi olur
Geçmiş olsun ne kadara yaptırdın acaba?kac lıtre alındı cnm bendn 5 lıtre alındı dıyemı cok odem var ve kılo verdgım gorunmuyo acaba
Geçmiş olsun ne kadara yaptırdın acaba?
Avatardaki foto senmisin?tatlım ben rewend adımı degıstım :)
Anladım canım kusura bakmatatlım ben rewend adımı degıstım :)
bende Berlinden geliyorum :) 3.5 litre alındıEvet almanya ne kadar alındı senden benimde ödemim çok ama incelme gözle görülüyor
Şimdiden geçmiş olsun ne kadara oluyosun?kızlar yarın ameliyata giricem.Basenlerimden liposuction olucam ama çok gerginim: /.Birazcık bilgilendirir misiniz daha önce yaptıranlar: /
Hayırlısıyla olursun inşallah, gerilmeye endişelenmeye sebep yok dicem ama çok doğal amelyat öncesi öyle olabiliyor. Hangi yöntem uygulanacak, klasik, lazer veya vaser ve sadece basenmi? Tek bölge çok zor olaz merak etme. Bana kalırsa en zoru karın ve bel. Bacaklar daha rahat atlatılıyor. Benim tavsiyem, bol bol yürümek. Oturdukça yada yattıkça daha çok hamlıyor bölge, hareket ettikçe açılıyor ve ağrılar azalıyor. Ertesi sabah yine biraz ağrılı kalkılıyor ama yine hareket derken bir hafta on güne çok iyi oluyorsun. Bol su içmelisin hatta ödem atmak için eczaneden haplar alabilirsin.kızlar yarın ameliyata giricem.Basenlerimden liposuction olucam ama çok gerginim: /.Birazcık bilgilendirir misiniz daha önce yaptıranlar: /
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?