Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin çok sorunun yokmuş ben 6lt bıraktım sen memnunmusun bari benim şu aralar çok kaşıntım var onu bi atlatsam
geçmiş olsun ya o kaşıntılar yüzünden uyuyamadim bi kaç gece ama çok şükür geçti. yürüyüşüm düzeldi ve hic sancım yok artık ve hatta morluklar bile gitti ama ödemler hala duruyorum hala siskoyum

Şişkoyum derken kaç kg girdin şu anda kaç kg sun ben 61 girdim 63-64 çıktım şu anda 58.8 kg gitcektir metaklanma

Çok geçmiş olsun, taburcu oldunmu? Dr.a söylemelisin bence ateşinin olduğunu, antibiotik verdilermi?
Evet taburcu oldum.antibiyotikte verdi ateşim damardan verdiğ agrıkesiciden sonra çıktı.yani orda hemşire ateşin mi var dedi ölçtü 36 çıktı aMA.yanaklarım kıpkırmızı.bi de agrım var sizinde oldu mu: / ne zamana geçer bu ağrı zor yatıyorum: /

Ağrilarinin olmasi çok normal hatta bir hafta on gün baya kısıtli hareket edebileceksin ama gün içinde hep hafiflicek, geçip gidecek. Ateşli olman normalmi bilmiyorum, burda kimseden okumadim. Ben iki kere oldum ve ateşle karşılaşmadım ama belki vücudun tepkisidir. Yinede danışsan iyi edersin. Sabah öglen akşam ağrı kesicilerle birkaç gün idare edersin sonra gerek bile duymazsin. Geçmiş olsun tekrardan.

Çok geçmiş biraz ağrının olması normal ama ateşi ciddiye al sık sık ölç anormal bir yükselişte doktorunla iletişime geç

Çok geçmiş biraz ağrının olması normal ama ateşi ciddiye al sık sık ölç anormal bir yükselişte doktorunla iletişime geç
Arti bir iki gün e ağrıların azalcaktir ağrı kesici verdimi doktorun yoksa özellikle iste ağrı kesici arti ödemeleri hızlı atmani sagliyormus doktorum bana söylediği

Arkadaşlar Dr İlker Manavgat'a Vaser lipo olam varmı lütfen yardımcı olun memnun kaldınızmı çok merak ediyorum bir ay sonrasına Olacağım gibi ama çok Karışık kafam!!!

Mrh, nasılsın kg bir değişim varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…