Kiz senin neyin varda nereyi aldiriyorsun :) fistik gibisin zatenYok artık kesin kararlıyım Allah izin verirse olucam
geçmiş olsun ya o kaşıntılar yüzünden uyuyamadim bi kaç gece ama çok şükür geçti. yürüyüşüm düzeldi ve hic sancım yok artık ve hatta morluklar bile gitti ama ödemler hala duruyorum hala siskoyumSenin çok sorunun yokmuş ben 6lt bıraktımsen memnunmusun bari benim şu aralar çok kaşıntım var onu bi atlatsam
Şişkoyum derken kaç kg girdin şu anda kaç kg sun ben 61 girdim 63-64 çıktım şu anda 58.8 kg gitcektir metaklanmageçmiş olsun ya o kaşıntılar yüzünden uyuyamadim bi kaç gece ama çok şükür geçti. yürüyüşüm düzeldi ve hic sancım yok artık ve hatta morluklar bile gitti ama ödemler hala duruyorum hala siskoyum
Merak etmeŞişkoyum derken kaç kg girdin şu anda kaç kg sun ben 61 girdim 63-64 çıktım şu anda 58.8 kg gitcektir metaklanma
Ayyy canım benim tşk ederim:))canım basenlerim var bide bacaklarım çok kalınKiz senin neyin varda nereyi aldiriyorsun :) fistik gibisin zaten
65 kilo girdim ama hic tartilmadim ameliyattan sonraa...Merak etme
benimle aynı sorunu yaşıyorsun :/Ayyy canım benim tşk ederim:))canım basenlerim var bide bacaklarım çok kalın
ee simdi kac kg bak bakim tahminim 63 olmusundur65 kilo girdim ama hic tartilmadim ameliyattan sonraa...
acele etme verceksinee simdi kac kg bak bakim tahminim 63 olmusundur
arti 3lt 65 kiloda az alinmis yagli bölgen azmiydi acaba benim versem bi 6lt daha gider heraldeee simdi kac kg bak bakim tahminim 63 olmusundur
Sendemi bacak ve basen şimdi inceldilermi?ben
benimle aynı sorunu yaşıyorsun :/
Çok geçmiş olsun, taburcu oldunmu? Dr.a söylemelisin bence ateşinin olduğunu, antibiotik verdilermi?Kızlar ameliyattan dün çıktım.basen iç bacak bel in yanlarını aldırdım.azcık ateşim var ama normal mi
Evet taburcu oldum.antibiyotikte verdi ateşim damardan verdiğ agrıkesiciden sonra çıktı.yani orda hemşire ateşin mi var dedi ölçtü 36 çıktı aMA.yanaklarım kıpkırmızı.bi de agrım var sizinde oldu mu: / ne zamana geçer bu ağrı zor yatıyorum: /Çok geçmiş olsun, taburcu oldunmu? Dr.a söylemelisin bence ateşinin olduğunu, antibiotik verdilermi?
Ağrilarinin olmasi çok normal hatta bir hafta on gün baya kısıtli hareket edebileceksin ama gün içinde hep hafiflicek, geçip gidecek. Ateşli olman normalmi bilmiyorum, burda kimseden okumadim. Ben iki kere oldum ve ateşle karşılaşmadım ama belki vücudun tepkisidir. Yinede danışsan iyi edersin. Sabah öglen akşam ağrı kesicilerle birkaç gün idare edersin sonra gerek bile duymazsin. Geçmiş olsun tekrardan.Evet taburcu oldum.antibiyotikte verdi ateşim damardan verdiğ agrıkesiciden sonra çıktı.yani orda hemşire ateşin mi var dedi ölçtü 36 çıktı aMA.yanaklarım kıpkırmızı.bi de agrım var sizinde oldu mu: / ne zamana geçer bu ağrı zor yatıyorum: /
Çok geçmiş biraz ağrının olması normal ama ateşi ciddiye al sık sık ölç anormal bir yükselişte doktorunla iletişime geçEvet taburcu oldum.antibiyotikte verdi ateşim damardan verdiğ agrıkesiciden sonra çıktı.yani orda hemşire ateşin mi var dedi ölçtü 36 çıktı aMA.yanaklarım kıpkırmızı.bi de agrım var sizinde oldu mu: / ne zamana geçer bu ağrı zor yatıyorum: /
Arti bir iki gün e ağrıların azalcaktir ağrı kesici verdimi doktorun yoksa özellikle iste ağrı kesici arti ödemeleri hızlı atmani sagliyormus doktorum bana söylediğiÇok geçmiş biraz ağrının olması normal ama ateşi ciddiye al sık sık ölç anormal bir yükselişte doktorunla iletişime geç
Mrh, nasılsın kg bir değişim varmıgeçmiş olsun ya o kaşıntılar yüzünden uyuyamadim bi kaç gece ama çok şükür geçti. yürüyüşüm düzeldi ve hic sancım yok artık ve hatta morluklar bile gitti ama ödemler hala duruyorum hala siskoyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?