slm, evet 5 inci hafta itibariyle korseleri attik iyiki havalar serinken yaptirmisim cekilmezdi valla bende baya incelme var artik göbü$ cikmadan dar ti$orlerimi giyiyorum fakatttMerhaba kızlar, bir gelişmesi olan var mı?
çatlaklar moral bozucudur kesin ama zamanla düzelir diye düşünüyorum yani germe şart değil herhaldeslm, evet 5 inci hafta itibariyle korseleri attik iyiki havalar serinken yaptirmisim cekilmezdi valla bende baya incelme var artik göbü$ cikmadan dar ti$orlerimi giyiyorum fakatttkarnimdaki catlaklarla hic mutlu deyilim alt tarafa dogru cirkin bi sarkma var doktorum daha düzelcek diyor bekliyorum ama pek zannetmiyorum ok 20 yasinda bir gec kiz deyilim ama o sekildede moralim bozuluyor belki bir karin germe düsüne bilirim sen nasil oldun?
Tsk,multive oldum senin nasil durumun zannederim sen gencsin sende daha olumlu oluyordur memnunmusun son halinden,be
çatlaklar moral bozucudur kesin ama zamanla düzelir diye düşünüyorum yani germe şart değil herhalde
iyi günler baya olmuş yazalı umarım görürsünüz. bende yaptırmayı düşünüyrm hamilelikle 69 cm e cıktı bacaklarım hem incelmesi hemde sıkılaşması lazım .ilkinde incelmiş sizin 2. de sıkılaştırma çalıştı dediniz germe ameliyatımı oldunuz yoksa liposuctionla nasıl sıkılaştırdı. bacaklarm baya deforme olmus durumda sarkık. şuanki durmunuz nedir memnunmusunuz.foto eklerim demişsiniz ama bulamadımTsk ederim. Ilk lipodan yani dışbacaklarda incelme çok oldu. Ölçüm 59 cm den 52 cm düşmüştü. Ikinci lipomda yani iç bacaklardan çok çekilmedi, daha çok sıkılaştırma çalıştı dr. Ölçüm 52 cm de kaldı ama görüntü biraz değişti yinede. Biraz daha zaman geçsin yeni foto yapıp yüklerim.
Sen ölçmüşmüydün, ne durumda şu an?
Ya arkadaş herkes yazmiş çizmiş
Şu kadar inceldım bu kadar agrım oldu - yok şiştim yok kaşındım vs vs vs vs vs vs
Ara ara sorulan fiyat konusu es geçilmiş
Bu kadar zormu fiyat vermek ?????????
her kaça yaptırdınızsa yazın şuraya fikir sahıbı olalım
verdıgınız paralar bizim cebimize girmeyecek sonuçta !!!!!!!!!!!!!
Meccezire kaliliyorum üslübunuz cok yanlis $öyle düsünün doktordan doktora fiyat deyisiyor ben yazmistim benden 2400€ isteyende oldu 7000 € hatta üzeri bölgeler ayni yurt disida deyilseniz direk adreslere gidip fiyat alin yok yurt disindaysaniz resimlerinizi cekin burda ismi gecen veya bu islemi yapan doktorlara gönderin durumunuza göre size saglikli fiyat vercektir burda insanlar memnun kalip kalmadigini ameliyat sonrasi hangi sürecleri gecirebilceklerinden dahasi verdiginiz paranin deyip deymediginden bahsediyorlar ben ameliyatimi olmadan aylarca takip ettim cokta yararli oldu tamam paranizi veriyorsunuz ama bence sonrasi da cok önemli.Ya arkadaş herkes yazmiş çizmiş
Şu kadar inceldım bu kadar agrım oldu - yok şiştim yok kaşındım vs vs vs vs vs vs
Ara ara sorulan fiyat konusu es geçilmiş
Bu kadar zormu fiyat vermek ?????????
her kaça yaptırdınızsa yazın şuraya fikir sahıbı olalım
verdıgınız paralar bizim cebimize girmeyecek sonuçta !!!!!!!!!!!!!
Kusura bakma arkadasim benim türkce i$te ismini yanli$ yazmi$im ayrica kilavyene saglikBu ne biçim üsluptur? Buradaki paylaşımlardan yardım alıyor insanlar, ona göre karar verip yaptırıyor, süreçlerini buraya yazıp yine yardımlaşıyorlar..Biraz haddinizi bilin.
Fiyatı buradaki insanlardan değil doktorlardan alacaksınız.
Her doktorun farklı bir fiyatlandırma usulü var, hepimizin yaptırdığı bölgeler farklı..
Hadi sabit fiyat olsa, kimse size fiyat verme mecburiyetinde değil.
Arkadaslar ben 1 sene once mete aksu ya yaptirdim. Her tarafimi mahvetti.. Bacak iclerime cukurlar olusturdu. Popomu dusurdu. Seluliti olmayan bana selulit yaratti.
Ustune bu senede duzeltme ve selulit icin Vaser yaptigini soyledi. Allahim yapmaz olsaydi. Dahada berbat etti. Her tarafim selulit ve delik desik iz oldu. Bir de goz alt ve ust kapak ameliyati yapmisti gecen sene bir gozum kucuk bir gozum daha buyuk. Goz dr larina gittim dikis hatasi dediler! Bir de asimetrik biri. Saga yaptigi seyi sola farkli yapiyor. Dudak dolgusu yapti sol ust dudagim daha kalkik. Yamuk yumuk yapti her tarafimi. Sakin aman ne iyi dr deyip kanmayin. Gecen sene neler yasadigimi Mete Aksu burun estetigi sayfasina yazmistim fakat hepsini silmisler! Mete aksu da ameliyat sonrasi hic ilgilenmiyor. Bana kontrol randevusu bile verdirtmedi! Hep ameliyat dedirtti. Ben cat kapi gittim ordaydi! Bir de gittim diye bana demedigi hakaret kalmadi! Aglatarak cikartti beni ofisinden! Ben boyle terbiyesizlik gormedim! Duzgun girip yamuk cikartan o bir de bende yaptigi yanlis ameliyatlari soyleyince cok sinirlendi yediremedi! Bilincli hastalari hic sevmiyorlar. Benden size tavsiye sakın benim gibi bilmediginiz ve tecrubesiz dr lara kendinizi birakmayin! Cok pismanim! Yazilar neden silinmis bilmiyorum. Ama isteyene canli halimi bile gosterebilirim. Benim vucudum cok kotu oldu bari siz daha dikkatli olun..
Arkadaslar ben 1 sene once mete aksu ya yaptirdim. Her tarafimi mahvetti.. Bacak iclerime cukurlar olusturdu. Popomu dusurdu. Seluliti olmayan bana selulit yaratti.
Ustune bu senede duzeltme ve selulit icin Vaser yaptigini soyledi. Allahim yapmaz olsaydi. Dahada berbat etti. Her tarafim selulit ve delik desik iz oldu. Bir de goz alt ve ust kapak ameliyati yapmisti gecen sene bir gozum kucuk bir gozum daha buyuk. Goz dr larina gittim dikis hatasi dediler! Bir de asimetrik biri. Saga yaptigi seyi sola farkli yapiyor. Dudak dolgusu yapti sol ust dudagim daha kalkik. Yamuk yumuk yapti her tarafimi. Sakin aman ne iyi dr deyip kanmayin. Gecen sene neler yasadigimi Mete Aksu burun estetigi sayfasina yazmistim fakat hepsini silmisler! Mete aksu da ameliyat sonrasi hic ilgilenmiyor. Bana kontrol randevusu bile verdirtmedi! Hep ameliyat dedirtti. Ben cat kapi gittim ordaydi! Bir de gittim diye bana demedigi hakaret kalmadi! Aglatarak cikartti beni ofisinden! Ben boyle terbiyesizlik gormedim! Duzgun girip yamuk cikartan o bir de bende yaptigi yanlis ameliyatlari soyleyince cok sinirlendi yediremedi! Bilincli hastalari hic sevmiyorlar. Benden size tavsiye sakın benim gibi bilmediginiz ve tecrubesiz dr lara kendinizi birakmayin! Cok pismanim! Yazilar neden silinmis bilmiyorum. Ama isteyene canli halimi bile gosterebilirim. Benim vucudum cok kotu oldu bari siz daha dikkatli olun..
Bu kadar sıkıntı yaşamanıza rağmen neden aynı adama defalarca her yerinizi yaptırdığınızı merak ettim. Aynı anda her yerinizi yaptırmadınız herhalde..
Canim ilk ameliyatta yaptirdim herseyi. Hatta sonrasinda bile iyi niyetine inandim hep. Ama ben iyi davrandikca o degisti!zezoli Ah be arkadsşim ilk hangi ameliyat oldunuz bilmiyorum ama sonucu bekleyipte kötü oldugunu gordukten sonra keske diger operasyonlari yaptirmasaydiniz.... Tekrar tekrar guvenip işlem yaptirmişsiniz, cok yazik olmuş, album yaparsaniz ya da ozelden gonderirseniz resimlerinizi gormek isterim. Cok gecmiş olsun.
Canim en son ofisinde yaptigi terbiyesizlikten sonra onun yuzunu dahi gormek istemiyorum. Ugrasmaya degmez. Dahada moralimi bozamayacagim. Allahindan bulsun. Sadece insanlar bilinclensin diye yazdim.Gecmis olsun..Dava acın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?