Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kac kılosun pekı tatlım kac kılo grdın
59/60 kiloyla girsim ve bir kac hafta 63 kiliyla gezdim sonra geri kiloma dondum 60 kiloya yani
Bu aralar dikkatsizliktzn geri kilo aldim ama

vallah şoktayimmm ve tabiki senin adına cok sevdim. ya ama bide cok tedirginim benim nerdeyse üç hafta olcak ve hala aynı işte 2 cm sadece
Yok canim 1. herkes farkli bi süreç yaşiyor ve 2. bu ölçüler benim vaser lipodan sonraki ölçümlerimdi. Lazerden sonra bende daha bi değişiklik ölçmedim ama bi en azindan üç ay ile altı ay beklemek gerekiyormuş. Bence gözle görünen değişiklik var bende ama mezura aldatiyor bu konuda bende. Beklicez cnm biraz sabırla.

aynen dediğin gibi sabırla bekliycez...

kızlar ben profilinize giriyorum fotoğraflarınıza bakmaya ama bi türlü bulamıyorum. Ameliyat öncesi ve sonrası olanlar bi şekilde bana fotoğraflari gösterebilir mi cok merak ediyorum

Mrh, bende yeni yim burda 3 hafta oldu lazer liposakşın olalı baya zorlandim çok morluklar ve ödemler oldu morluklar geçti ama ödemler devam ediyor kaşıntı yi sormayın geceleri uyutmuyor bol bol kremleniyorum ama nafile bildiğiniz bir ilaç yada krem ismi verebilir misiniz.

Geçmiş olsun nerde ne kadara oldun acaba?

Neuwest te bilmiyorum fiyat ve söylemem ne derece doğru bölgeye göre hesap çıkarıyor lar daha uygun olanda vardı yurt dışı dan geldiğimiz için fiyat lari şişirende ben orayı seçtim inş iyi de yaptığımı düşünüyorum doktor rum çok sıcak geldi şimdiye kadar bilmediğim bir sorunum çıkmadı şükür

Bende göbek sırt iç dış bacak diz de vardı iyi gibi görünüyor inş iyi de olur

Canım çok geçmiş olsun kesinlikle güzel olmuştur bende yaptırmayı düşünüyorum onun için fiyat sordum..

Kesinlikle problemleriniz varsa yaptir derim uzun zamandir spor yapiyorum 2 cocuk annesiyim haliyle yasta var bir türlü kurtulamadim en az 8-9 yere resim gönderdim onlar deyerlendirip 2500 € -7500 € kadar cikanlar oldu eyer yurt disinda deyilsen direk görüsmelere git derim 62 kg girdim 3 hafta oldu 58,8 su anda kg cok sorun deyil düzgün görünmesi önemli olan yanliz kalcamin bir tarafi biraz daha sis gibi ama ödem oldugunu düsünüyorum bakalimyazarim gelismeleri

Benden 6 litre alindi operasyon sonrasi 63-64 kg dum 3 hafta sonrasi simdi 58,8 cok hala cok ödemim var kasintim cok sana tavsiyem cok su ic ben haftanin üc günü yarim saat yürüme banti 15-20 dakka bisiklet kullaniyorum 2 haftadir belki o yüzden ödem olmasina ragmen kilo gitmistir gecmis olsun.

dıyet yapıomusunn

yok yapmiyorum aslinda cok istahli birisi deyilim tatliyla aramda yoktur ama canim ne isterse kisitlamam
mesela dünn soylemesi ayip iki tabak nohutlu bulgur pilavi yedim reklamlarda gördüm üsenmedim yaptim

ayrica kisa kol ve gögüste düsünüyorum
türkçe harf değişikliği hemen cümleye farklı anlam vermiş çok hoş

Bu arada geçmiş olsun B Babu maşallah 6 litre dile kolay. Toparlanman nasıl oldu? Yani çok sancılımıydı?

Benim iki kerede 3 litre toplam çekildi, ilki 5 ay oldu, memeyle birarada yaptirdim. Çok kolay değildi ama çokta zor değildi. Acaba sanci yönünden 1 litre yada 6 litre farkediyormu onu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…