- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi tafi
-
- #3.481
dusunuyorumda cnm bıraz ınsın sıslerım sen ne zaman amelıyat oldunCanim sen resim eklmeyi dusunyomusun? Benimde kilom degismedi ameliyattan sonra
5 ay oldu canim ben bir haftalikken resim eklemistim ve degisim vardidusunuyorumda cnm bıraz ınsın sıslerım sen ne zaman amelıyat oldun
kac kılosun pekı tatlım kac kılo grdın5 ay oldu canim ben bir haftalikken resim eklemistim ve degisim vardi
59/60 kiloyla girsim ve bir kac hafta 63 kiliyla gezdim sonra geri kiloma dondum 60 kiloya yanikac kılosun pekı tatlım kac kılo grdın
Yok canim 1. herkes farkli bi süreç yaşiyor ve 2. bu ölçüler benim vaser lipodan sonraki ölçümlerimdi. Lazerden sonra bende daha bi değişiklik ölçmedim ama bi en azindan üç ay ile altı ay beklemek gerekiyormuş. Bence gözle görünen değişiklik var bende ama mezura aldatiyor bu konuda bende. Beklicez cnm biraz sabırla.vallah şoktayimmm ve tabiki senin adına cok sevdim. ya ama bide cok tedirginim benim nerdeyse üç hafta olcak ve hala aynı işte 2 cm sadece
Yok canim 1. herkes farkli bi süreç yaşiyor ve 2. bu ölçüler benim vaser lipodan sonraki ölçümlerimdi. Lazerden sonra bende daha bi değişiklik ölçmedim ama bi en azindan üç ay ile altı ay beklemek gerekiyormuş. Bence gözle görünen değişiklik var bende ama mezura aldatiyor bu konuda bende. Beklicez cnm biraz sabırla.
Geçmiş olsun nerde ne kadara oldun acaba?Mrh, bende yeni yim burda 3 hafta oldu lazer liposakşın olalı baya zorlandim çok morluklar ve ödemler oldu morluklar geçti ama ödemler devam ediyor kaşıntı yi sormayın geceleri uyutmuyor bol bol kremleniyorum ama nafile bildiğiniz bir ilaç yada krem ismi verebilir misiniz.
kac lıtre alındı cnm bendn 5 lıtre alındı dıyemı cok odem var ve kılo verdgım gorunmuyo acabaay ki$a olcak klavyem de türkce deyil
dıyet yapıomusunnBenden 6 litre alindi operasyon sonrasi 63-64 kg dum 3 hafta sonrasi simdi 58,8 cok hala cok ödemim var kasintim cok sana tavsiyem cok su ic ben haftanin üc günü yarim saat yürüme banti 15-20 dakka bisiklet kullaniyorum 2 haftadir belki o yüzden ödem olmasina ragmen kilo gitmistir gecmis olsun.
ayrica kisa kol ve gögüste düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?