- 30 Ağustos 2015
- 21
- 25
- 8
- 40
- Konu Sahibi tafi
-
- #3.581
Ben kilo aldım mı direk basen ve bacak alıyo başka bir yerimde bişe yok ordakı yağ hücrelerim daha fazla olduğu için direk ordan alıyorum dedi doktor ve liposuction ile bunun ortadan kalkacağını söylediBen de kum saati belim cok ince basen olunca mirelim sıfır oluyo kilo alinca ya göğüsden yada alt bolgeden aliyorum kurtulmak istiyorum valla ya
Ben 22 yasindayim basenlerden bacaklardan yaptirmak istiyorum vucuduma gore kalinlar . Ilerleyen yaşlarda çökme falan olursa diye tedirginim sonucta evlenicem ileride cokme deforme olurmu bu islemlerde diye asiri korkuyorum hemde anlatamam ama mecbur yaptiricam kalin bacaklarda etek giymek hos olmuyo kadinlar bilirArkadaşlar. Ben 1,5 ay önce liposakşın yaptırdım. Karın, basen bacak ve diz bölgemden. 4 lt. yağ alındı. 2,5 lt. karnımdan gerisi diğer yerlerden. Çok fazla motive olduğum için ben de rejimle 6 kg verdim ve toplam 10 kg. oldu. 54 yaşındayım ve gençler kadar uygun değilim bu ameliyata. Ama şu anda daha 1,5 ay olmasına rağmen çok mutluyum. Bu, bir kilo verme ameliyatı değil ama çok fazla motive ediyor. Çünkü sporla ve diyetle eritemediğiniz yerler gidiyor. Daha şişlerim olmasına rağmen epey ince görünüyorum ki, 75 kilodan 65 kiloya düştüm. Boyum 1.66. 2 beden inceldim. 46 dan 42 ye düştüm ki bir beden daha inceleceğimi düşünüyorum. Cilt yapımdan dolayı, yaşıma rağmen dalgalanma olmadı ama karnımda hafif gevşeme var. Ancak daha genç ve sıkı vücutlarda bu da olmaz dedi doktorum. Bu gevşeme beni rahatsız etmiyor ve hatta gittikçe de toparlanıyor. Bacaklarımdan çok memnunum. Özellikle diz bölgemden. Ameliyat sonrası vücudun 3 ayda şekilleneceği söylenmesine rağmen ben şimdiden şeklen iyiyim ama gıdama çok dikkat ediyorum. Karbonhidratlı ve şekerli şeyler yemiyorum ya da sadece tadıyorum çok canım çekerse. Doktorunuz çok önemli. Tecrübeli olmalı. Buna dikkat edin. Ama sonuçta bu ameliyatın başarısı hastaya da bağlı. O nedenle beklentilerinizi ve sonuçlarını çok iyi açıklamalı doktorunuz. Mesela bana kasnak gibi bir karın bekleme dedi. Evet kasnak gibi olmadı ama yine de beklediğimden çok iyi durumdayım.
Son olarak ilk 1 haftanın zor ve sıkıntılı olduğunu bilin. İlk 3 gün günde en az 4 lt. su içilecek. Bu çok önemli. Korse 1 ay geceli gündüzlü kullanılacak. Sadece banyo yaparken çıkacak. 2. ay geceleri çıkabilir ama gündüzleri takmak gerekiyor. İlk günler şişlik çok olduğundan korse sıkıntı veriyor. Ama 15 günden sonra sıkıntı azalıyor. Daha sonra da bol suya devam (2-2,5 lt. kadar günde). 15 günden önce de işe başlamayı hayal etmeyin. Ancak ben geniş bir bölgeden oldum. Bölgeler küçük ve azsa, ameliyat sonrası daha çabuk toparlanma olabilir ve belki de yaşa bağlı olarak. Sorularınız olursa cevaplarım ama kaça mal olduğunu söylemem. Bu değişir çünkü. Saygılarımla herkese :)
Yok zaten ucuza kaccagimi sanmam ama iki seneye anca yaptrcam galiba iyisine yaptirmak icin suan takmış durumdayim bilgi almak istedim sorun olmazsa kac yasinda yaptirdiniz acabaAncak tecrübeli doktor lütfen.. İşin ucuzuna kaçarken sağlığınızdan olmayın. Ama pahalı doktor iyidir diye bir şey de yok.
Teşekkür ederim şimdi daha da netleşti herşey hangi hastanede oldunuz dr ismi önerebilir misinArkadaşlar. Ben 1,5 ay önce liposakşın yaptırdım. Karın, basen bacak ve diz bölgemden. 4 lt. yağ alındı. 2,5 lt. karnımdan gerisi diğer yerlerden. Çok fazla motive olduğum için ben de rejimle 6 kg verdim ve toplam 10 kg. oldu. 54 yaşındayım ve gençler kadar uygun değilim bu ameliyata. Ama şu anda daha 1,5 ay olmasına rağmen çok mutluyum. Bu, bir kilo verme ameliyatı değil ama çok fazla motive ediyor. Çünkü sporla ve diyetle eritemediğiniz yerler gidiyor. Daha şişlerim olmasına rağmen epey ince görünüyorum ki, 75 kilodan 65 kiloya düştüm. Boyum 1.66. 2 beden inceldim. 46 dan 42 ye düştüm ki bir beden daha inceleceğimi düşünüyorum. Cilt yapımdan dolayı, yaşıma rağmen dalgalanma olmadı ama karnımda hafif gevşeme var. Ancak daha genç ve sıkı vücutlarda bu da olmaz dedi doktorum. Bu gevşeme beni rahatsız etmiyor ve hatta gittikçe de toparlanıyor. Bacaklarımdan çok memnunum. Özellikle diz bölgemden. Ameliyat sonrası vücudun 3 ayda şekilleneceği söylenmesine rağmen ben şimdiden şeklen iyiyim ama gıdama çok dikkat ediyorum. Karbonhidratlı ve şekerli şeyler yemiyorum ya da sadece tadıyorum çok canım çekerse. Doktorunuz çok önemli. Tecrübeli olmalı. Buna dikkat edin. Ama sonuçta bu ameliyatın başarısı hastaya da bağlı. O nedenle beklentilerinizi ve sonuçlarını çok iyi açıklamalı doktorunuz. Mesela bana kasnak gibi bir karın bekleme dedi. Evet kasnak gibi olmadı ama yine de beklediğimden çok iyi durumdayım.
Son olarak ilk 1 haftanın zor ve sıkıntılı olduğunu bilin. İlk 3 gün günde en az 4 lt. su içilecek. Bu çok önemli. Korse 1 ay geceli gündüzlü kullanılacak. Sadece banyo yaparken çıkacak. 2. ay geceleri çıkabilir ama gündüzleri takmak gerekiyor. İlk günler şişlik çok olduğundan korse sıkıntı veriyor. Ama 15 günden sonra sıkıntı azalıyor. Daha sonra da bol suya devam (2-2,5 lt. kadar günde). 15 günden önce de işe başlamayı hayal etmeyin. Ancak ben geniş bir bölgeden oldum. Bölgeler küçük ve azsa, ameliyat sonrası daha çabuk toparlanma olabilir ve belki de yaşa bağlı olarak. Sorularınız olursa cevaplarım ama kaça mal olduğunu söylemem. Bu değişir çünkü. Saygılarımla herkese :)
Canim öncellike geçmiş olsun şimdi durumun nedir nasıl geçti ya bende bacak ve basen istiyorum da...kızlar yarın ameliyata giricem.Basenlerimden liposuction olucam ama çok gerginim: /.Birazcık bilgilendirir misiniz daha önce yaptıranlar: /
Bende aynı durumdayım canım bu ayın sonunda slimlipo olmayı planlıyırum ama biraz sa korkuyorum sonrasından,sen karar verdin mi yaptırmaya?Ben kilo aldım mı direk basen ve bacak alıyo başka bir yerimde bişe yok ordakı yağ hücrelerim daha fazla olduğu için direk ordan alıyorum dedi doktor ve liposuction ile bunun ortadan kalkacağını söyledi
arkadaslaarrr merhaba, 1 aylık arastram sonucu 3 gun once bel karın ve yan sımıtlerden klasık lipo ıle alınan 1.8 litre oranında kı yaglarımın 1 lıtresı popoma enjekte edıldı..bu amelıyat yurt dısında cok populer brazılıan butt lıft dıye gecıyo.yurt dısında okumadıgım portal forum ve makale kalmadı ve sonunda amelıyatı ldum cunku yıllardr kum saatı goruntusu hayalı ıle yanıp tutusuyodum:) ılk 2 gun cook agrım oldu bugun 3. gunum hala evdeyım ve bıraz duygusalım popom gayet guzel gorunuyo korse var ama belımde ıncelmıs:)) odem de var tabı
Ben kesinlikle yaptırıcam canım sonrası için bir fikrim yok artık başa gelen çekilir yeterki işe yarasınBende aynı durumdayım canım bu ayın sonunda slimlipo olmayı planlıyırum ama biraz sa korkuyorum sonrasından,sen karar verdin mi yaptırmaya?
ins istedigin gibi geçer gorusme canım ama aklında olan tüm soruları sormalisin ilerde bi sorun olur mu diye ben de olucam ama bana daha var teoman dogan ile gorusucem o zaman bacak ve basenler icinMerhaba 2 haftadir tum yazilanlari okudum benimde bacaklarimda sorun var cok kalinlar vucuduma gore 2 drla da gorustum fakat bacak altindan lazer lipo olmayi cokk onermiyo dr lar sonuc alinamiyormus cok fazla acaba olan arkadaslar var mi ? cunku benim bacaklarim bilekler normal olmasina ragmen kalcama kadar kalin ve butun yaglar direkt orada birikmis durumda bir de tboz un dr unu aradim muayene ucreti istedi sasirdim acikcasi kimse talep etmiyor normalde ilk muayenede..Bu haftasonu da 2 dr la gorusucem gecen hafta Alper Tuncel ve estheticadan bir dr la gorustum Alper Tuncel i cok sevdim bakalim bu hafta da Hasan Findik ve Esteworldden bir dr la gorusecegim cookk heyecanli :)
Cok heycanlı dimi yaa bende yaptırcam 1aya kalmaz aynı sorun bende de var sonuçları yazarsan sevinirim en azından bilgimiz olurMerhaba 2 haftadir tum yazilanlari okudum benimde bacaklarimda sorun var cok kalinlar vucuduma gore 2 drla da gorustum fakat bacak altindan lazer lipo olmayi cokk onermiyo dr lar sonuc alinamiyormus cok fazla acaba olan arkadaslar var mi ? cunku benim bacaklarim bilekler normal olmasina ragmen kalcama kadar kalin ve butun yaglar direkt orada birikmis durumda bir de tboz un dr unu aradim muayene ucreti istedi sasirdim acikcasi kimse talep etmiyor normalde ilk muayenede..Bu haftasonu da 2 dr la gorusucem gecen hafta Alper Tuncel ve estheticadan bir dr la gorustum Alper Tuncel i cok sevdim bakalim bu hafta da Hasan Findik ve Esteworldden bir dr la gorusecegim cookk heyecanli :)
Tabiiki yazarim arayistayim su anda bi bulsam hemen olcam :)) ama alt bacaga da lazer lipo yaptiran biri varsa deneyimlerini yazarsa cok sevinirim alt bacakta odem fazla oluyormus sanirim cok sisiyormus bacaklar ayak fln ayakkabi giyemezsin dedi dr 1-2 hafta mutlaka kisiden kisiye degisir ama ne biliyim guzel seyler okumak moral oluyo kotu seyleri de gordukce bilincleniyor onsan ve dr lara en azindan ne soracagini biliyorsun .. biz esimle gittik Allahtan Dr cok tatli bi insandi da soru sormamiza gerek kalmadan herseyi anlatti yoksa ben sadece fiyat ogrenip cikacaktim :))))Cok heycanlı dimi yaa bende yaptırcam 1aya kalmaz aynı sorun bende de var sonuçları yazarsan sevinirim en azından bilgimiz olur
Aynen canım katılıyorum Hakkımızda hayırlısı olsun irtibatı koparmayalımTabiiki yazarim arayistayim su anda bi bulsam hemen olcam :)) ama alt bacaga da lazer lipo yaptiran biri varsa deneyimlerini yazarsa cok sevinirim alt bacakta odem fazla oluyormus sanirim cok sisiyormus bacaklar ayak fln ayakkabi giyemezsin dedi dr 1-2 hafta mutlaka kisiden kisiye degisir ama ne biliyim guzel seyler okumak moral oluyo kotu seyleri de gordukce bilincleniyor onsan ve dr lara en azindan ne soracagini biliyorsun .. biz esimle gittik Allahtan Dr cok tatli bi insandi da soru sormamiza gerek kalmadan herseyi anlatti yoksa ben sadece fiyat ogrenip cikacaktim :))))
Tamam canim bugun 1 de Hasan Findik 2.30 da da esteworld Altunizade de Bi dr la var bitince yazarim nasil olduklariniAynen canım katılıyorum Hakkımızda hayırlısı olsun irtibatı koparmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?