Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam canim bugun 1 de Hasan Findik 2.30 da da esteworld Altunizade de Bi dr la var bitince yazarim nasil olduklarini
Merhaba esteworld lazer lipo kullanmiyor bilginiz olsun vaser lipo yapiyor ve ben memmun kalmadim esteworlddan
Altunizadede zaten kamran bey ve hakan gence var
Hakan beyin zaten hastalari hep burun icin geliyor

Tamam canim bugun 1 de Hasan Findik 2.30 da da esteworld Altunizade de Bi dr la var bitince yazarim nasil olduklarini
Hasan fındık cok ıyı bir doktor diyolar SİTESİNDE yorumları okudum sen bi görüş de bakim ben izmitten gelicem bakalım

Merhaba esteworld lazer lipo kullanmiyor bilginiz olsun vaser lipo yapiyor ve ben memmun kalmadim esteworlddan
Kizdim zaten 14.30 diye randevu aliyorum bilgi msji da gectiler 14.30 diye randevu saatimi 3 e kaydirmislar hem de bilgim disinda :s Mustafa Karaca diye bir dr a verdiler randevuyu ne kadar cok dr la gorusursem o kadar netlesirim diye hepsine gidiyorum bende :))

Hasan fındık cok ıyı bir doktor diyolar SİTESİNDE yorumları okudum sen bi görüş de bakim ben izmitten gelicem bakalım
Hasan Findikla gorustum Esteworld de sira bekliyorum su an :) Hasan Findik cok olumlu geldi bana dr diliyle konusmuyor neyse onu anlatiyor fiyati da ben daha yuksek bekliyodum ama ortalama bi fiyat verdi

Belki eklemislerdir lazeri de gorusiyim cikinca haber vericem

Hasan Findikla gorustum Esteworld de sira bekliyorum su an :) Hasan Findik cok olumlu geldi bana dr diliyle konusmuyor neyse onu anlatiyor fiyati da ben daha yuksek bekliyodum ama ortalama bi fiyat verdi
Hasan fındık lazer lipo yapıyor muymuş peki ?

Belki eklemislerdir lazeri de gorusiyim cikinca haber vericem
Esteworld de vaser varmış sadece dediğin gibi fiyatı aslında diğer yerlere göre daha uygun ama bana dedi ki çok fazla alamam bacaklarından özellikle ön kısmından deri düşmesi olur dedi :S Diğer dr lar hiç ööle bişey söylemediler :S aklımı karıştırdı ama sanki istediğim gibi yapacakmış izlenimi uyandırmadı bende...

Yani boşver banada öyle geldi

Arkadaslar Hasan Findik be Alper Tumcel arasinda kaldim var mi ikisinden biriyle deneyimi olan bacak bolgesi icin ?

Vaser lipodan memnun kalmama nedeniniz neydi acaba okuyorum farklari bircok dr vaser daha iyi yazmis ama deneyim cok daha onemli neden fayda goremediniz acaba ??

Vaser lipodan memnun kalmama nedeniniz neydi acaba okuyorum farklari bircok dr vaser daha iyi yazmis ama deneyim cok daha onemli neden fayda goremediniz acaba ??
Benim gordugum kisilerde iyi sonuc alan hep lazer lipo da aldi ben memmun kalmadim cok yag cekiyor diye vaser yaptirdim ala ala benden iki litre bile yag alamadi hem sikislastirici ozelligi bence yalan hic sikilasmadi aldigi yerler
Diger konuda cevap alamadim burda soruyorum size esmeraldam baska yerde konu acmis okumussunuz yazmistiniz bu hangi forumda yazildi merak ettim dogrusu!
Bu arada hasan beyi de iyi arastirin hangi teknikle lipo yaptigini iyice ogrenin

Son düzenleme:

ben 5. sene önce oldum Hasan beye klasik lipo hatta o zaman sorduğum da lazer yada diğerlerini safsata onlar demişti klasik geçerli tek yöntem demişti o zamanlar yapmıyordu şimdi belki değişmiştir serom:)))

ben 5. sene önce oldum Hasan beye klasik lipo hatta o zaman sorduğum da lazer yada diğerlerini safsata onlar demişti klasik geçerli tek yöntem demişti o zamanlar yapmıyordu şimdi belki değişmiştir serom:)))
Belkide bilemiyorum canim hani bide soocuttede dalgalanma oldugu icin boyle yazdim

Lazer lipo icin konustuk Hasan Beyle hatta simdi sitesinde de lazer lipo bolumu var

Hasan Bey den memnun kaldiniz mi ? operasyon sonrasi ilgisi vs nasil ? ben en cok odasindaki sertifikalari gorunce vaav dedim :) biraz ukala bi tavri var sanki ama bu durus fazla bilgiden kaynaklaniyorsa sıkıntı degil zaten sevdigim bi yani da halk dilinde anlatiyo boyle boyle olur diye anlayabilecegim gibi anlatti Alper Bey bayaa dr dilinde konusuyodu cunku bicok seyi tam algilayamamistim ama onun da yaklasimi cok guzeldi cok kararsizim cunku fiyatlari da cok yakin o digerinden daha iyidir diyemiyorum gorusmeler sonucunda ama esthetica ve esteworld u sevmedim fiyatlar daha uygun olmasina ragmen ..

tabiiki hic kimse tavsiye etmek istemez bunu anliyorum cunku biri memnun kalir baska biri kalmaz ama ameliyat sonrasi yaklasimi ilgisi sureci takibi ve sonucta el becerisi isi bu duzgun sekil verebiliyor mu eger mumkunse biraz bahsederseniz cok sevinirim ..

Dr. Alpaslan Topcu: Kotukaltı terleme, terbezlerine lazer işlemi, karın ve iç bacak lazer lipo
esmeraldam in konu basligi buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…