Sen nerelerdesin nasılsın herşey yolunda mı herhangi bi sorun yok dimi iyisindir umarım seni görünce bian nostalji yaşadım gibi ya bayadır yoktun hoşgeldinMerhaba. Benimde bacaklarım çok kalındı vücuduma göre. Halada öyle aslında. 2009'da Klasik lipo yaptırmıştım doğru düzgün olmamıştı. Sağ basenim ve iç bacağımın uyluk kısmında çıkıntı gb yağ kalmıştı. Diz içlerim tam alınmamıştı yarısı duruyordu yağların. Sonra diz içleri ve uyluğuma tekrar lipo yapıldı hala istediğim gb olmamıştı.bu yıl Ocak sonunda uyluk germeyle birlikte tekrar lipo yaptırdım. Bu kez vaser lipo yapıldı. Sağ diz çevrem soldan 1 cm kalın. Hala iç bacaklarım yağlı. Ameliyattan önce almayız demedi doktorum ama sonrasında gevşeklik olur diye çok az yağ aldık dediler. Yani hala orada yağlar var. Hasan beyin yaptığı bir ameliyatın sonucunu tvde görmüştüm diz içi dümdüz olmuştu. Benimki malesef öyle değil, ki üç kez operason geçirdim. Birde vaser lipodan sonra yanık gb sızım oldu. Dokununca bile sızlıyordu. Ağrı kesici bile yetmedi onun acısını dindirmeye. Bende sıkılaştırdığını düşünmüyorum vaser liponun. KK da gördüğüm kadarıyla Hasan beyin başarısı yüksek. Sonuçlarını çok beğendim buradaki arkadaşların. Tbozun doktoruda başarılı bence.
Gördüm evet kalın ama abarttıgın kadar değil bide iç dizlerinde bi asimetri var sanırım basen yok ne güzel ya bende vardı baya yalnız bacak özellikle alt bacak agır bi operasyon olacak bence hazır mısın buna bide neden kolu aynı anda yapamıolartboz bak ekledim fotolari baaakk benim kocaman bacaklarimaa ( kot kapatiyo tabi canim ama inan kot bile giyemiyorum
Yasadiklarini okumustum cok uzulmustum cok gecmis olsun artik iyisin umarim ? Cok tesekkur ederim bilgi icin inan oyle yardimci oluyor kiMerhaba. Benimde bacaklarım çok kalındı vücuduma göre. Halada öyle aslında. 2009'da Klasik lipo yaptırmıştım doğru düzgün olmamıştı. Sağ basenim ve iç bacağımın uyluk kısmında çıkıntı gb yağ kalmıştı. Diz içlerim tam alınmamıştı yarısı duruyordu yağların. Sonra diz içleri ve uyluğuma tekrar lipo yapıldı hala istediğim gb olmamıştı.bu yıl Ocak sonunda uyluk germeyle birlikte tekrar lipo yaptırdım. Bu kez vaser lipo yapıldı. Sağ diz çevrem soldan 1 cm kalın. Hala iç bacaklarım yağlı. Ameliyattan önce almayız demedi doktorum ama sonrasında gevşeklik olur diye çok az yağ aldık dediler. Yani hala orada yağlar var. Hasan beyin yaptığı bir ameliyatın sonucunu tvde görmüştüm diz içi dümdüz olmuştu. Benimki malesef öyle değil, ki üç kez operason geçirdim. Birde vaser lipodan sonra yanık gb sızım oldu. Dokununca bile sızlıyordu. Ağrı kesici bile yetmedi onun acısını dindirmeye. Bende sıkılaştırdığını düşünmüyorum vaser liponun. KK da gördüğüm kadarıyla Hasan beyin başarısı yüksek. Sonuçlarını çok beğendim buradaki arkadaşların. Tbozun doktoruda başarılı bence.
yaa dizlerim fln vicik vicik yagli ve sporla fln hiicc yok edemedim onlari bacak uzun surcekmis ya kollar da olunca daha uzun olurmus anestezi altindasin hayati tehlike yaatmasini hicbirimiz istemeyiz dedi ama ben girerken diycem eger hersey yolunda giderse kollarimdan da alirmisiniz lutfen diyeGördüm evet kalın ama abarttıgın kadar değil bide iç dizlerinde bi asimetri var sanırım basen yok ne güzel ya bende vardı baya yalnız bacak özellikle alt bacak agır bi operasyon olacak bence hazır mısın buna bide neden kolu aynı anda yapamıolar
Yaa ben kaç operasyon oldum aynı anda biliyo musun :)) 8 saat sürdü benim amelyatım genital , selülit, full lipo alt bacak hariç, ve meme bunların hepsini aynı anda oldum benyaa dizlerim fln vicik vicik yagli ve sporla fln hiicc yok edemedim onlari bacak uzun surcekmis ya kollar da olunca daha uzun olurmus anestezi altindasin hayati tehlike yaatmasini hicbirimiz istemeyiz dedi ama ben girerken diycem eger hersey yolunda giderse kollarimdan da alirmisiniz lutfen diye
sence ne kadar surer en azindan yurumem ? korkuyorum ama cok hazirim :)yaa dizlerim fln vicik vicik yagli ve sporla fln hiicc yok edemedim onlari bacak uzun surcekmis ya kollar da olunca daha uzun olurmus anestezi altindasin hayati tehlike yaatmasini hicbirimiz istemeyiz dedi ama ben girerken diycem eger hersey yolunda giderse kollarimdan da alirmisiniz lutfen diye
sen alt bacak da yaptirmismiydin fotolarina baktim bileklerin bile incelmiiisss supeeerrrsen
sence ne kadar surer en azindan yurumem ? korkuyorum ama cok hazirim :)
Hoşbulduk diyeyim canım. Yaramazlık yok çok sükür. İyiyim arada giriyorum kkya. Takip ediyorum sizi. Memnunsun değil mi yeni operasyondan. Maşallah çok güzel oldu memişler :) öyle çok büyükte durmadı.Sen nerelerdesin nasılsın herşey yolunda mı herhangi bi sorun yok dimi iyisindir umarım seni görünce bian nostalji yaşadım gibi ya bayadır yoktun hoşgeldin
Teşekkür ederim iyiyim. Dilerim sende tek operasyonla istediğin görüntüye kavuşursun. Doktorun özverisi çok önemli. Kimisi sanki fazla uğraşmadan baştan savma yapıyor. Bacak çok önemli. Acele karar verme bence.Yasadiklarini okumustum cok uzulmustum cok gecmis olsun artik iyisin umarim ? Cok tesekkur ederim bilgi icin inan oyle yardimci oluyor ki
Cok memnunum cok seviyorum kendilerini hepinizin desteğiyle girdim cıktım süper memelerle :))Hoşbulduk diyeyim canım. Yaramazlık yok çok sükür. İyiyim arada giriyorum kkya. Takip ediyorum sizi. Memnunsun değil mi yeni operasyondan. Maşallah çok güzel oldu memişler :) öyle çok büyükte durmadı.
8 saat mi vaavv :)) harika olmussun cok begendim ama alt bacaklarinda incelmis gorunuyo bende dedim alt bacakta olduysa kendi sorunumu yasamis birini buldum :))Yaa ben kaç operasyon oldum aynı anda biliyo musun :)) 8 saat sürdü benim amelyatım genital , selülit, full lipo alt bacak hariç, ve meme bunların hepsini aynı anda oldum ben
Alt bacak yok yaptırmadm ben demekki oralarda hissetti incelelim biraz dediler :)) alt bacak zormuş diye duydum birkaç gün yürünemiyormuş sanırım birinden duymuştum emin değilim ama yalan yanlış bilgi olmasın ama olursan mutlaka süreçlerini detaylı paylaş çünkü alt bacak olan görmedim burdasen alt bacak da yaptirmismiydin fotolarina baktim bileklerin bile incelmiiisss supeeerrr
insallah yaa cok tesekkur ederimm evet cok onemli henuz 4 dr la gorustum ama iyi kotu bi fikir sahibi oluyo insan bikac tane daha dr la gorusup kararimi vermek istiyorum su ana kadar karar kildigim sanirim Hasan Findik esim de ayni fikirde umarim dogru karar veriyoruzdur ..Teşekkür ederim iyiyim. Dilerim sende tek operasyonla istediğin görüntüye kavuşursun. Doktorun özverisi çok önemli. Kimisi sanki fazla uğraşmadan baştan savma yapıyor. Bacak çok önemli. Acele karar verme bence.
Alt bacak yok ama iç dize varana kadar girdiği için alt bacagın inceliği ortaya cıkmış olabilir8 saat mi vaavv :)) harika olmussun cok begendim ama alt bacaklarinda incelmis gorunuyo bende dedim alt bacakta olduysa kendi sorunumu yasamis birini buldum :))
evet yaa ust taraf incelince kiskandilarsa demek :)) mutlaka paylasicam gercekten alt bacak ile ilgili bilgi bulmada ciddi bi sorun var acaba tek alt bacak sorunu olan ben miyim :))) evet birkac gun yurumekte zorlaniliyormus ama o zorlugu yasiycam zaten bir kerede olsun bitsin istiyorum keske biri ciksa ve sureci anlatsa drlardan ogrendigim kadariyla odem oluyormus ama surekli bacaklarini yukarda tutup yatman veya oturman gerekiyormus odem gecene kadar ayakkabi numaran buyuyebilir dedi Allahtan numarasini bulamadigim icin 37 olan ayaklarima 39 numara alip hiicc giymedigim bi dunya ayakkabim var :))Alt bacak yok yaptırmadm ben demekki oralarda hissetti incelelim biraz dediler :)) alt bacak zormuş diye duydum birkaç gün yürünemiyormuş sanırım birinden duymuştum emin değilim ama yalan yanlış bilgi olmasın ama olursan mutlaka süreçlerini detaylı paylaş çünkü alt bacak olan görmedim burda
amiinn insallah cok cok tesekkur ederiimm :)Alt bacak yok ama iç dize varana kadar girdiği için alt bacagın inceliği ortaya cıkmış olabiliren kısa sürede dogru karar verip amelyatını olup iyi sonuclar almanı dilerim
Yok zaten ucuza kaccagimi sanmam ama iki seneye anca yaptrcam galiba iyisine yaptirmak icin suan takmış durumdayim bilgi almak istedim sorun olmazsa kac yasinda yaptirdiniz acaba
Yok zaten ucuza kaccagimi sanmam ama iki seneye anca yaptrcam galiba iyisine yaptirmak icin suan takmış durumdayim bilgi almak istedim sorun olmazsa kac yasinda yaptirdiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?