Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben sadece daha dolgun dursun istiyorum. Doğumdan önceki gibi o zaman kusursuzdular şimdi öyle hissetmiyorum. Normalde de mükemmeliyetçiyim biraz onunla ilgili sanırım.çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için "Deniz Er

Ben sadece daha dolgun dursun istiyorum. Doğumdan önceki gibi o zaman kusursuzdular şimdi öyle hissetmiyorum. Normalde de mükemmeliyetçiyim biraz onunla ilgili sanırım.Bence de doktorun görüşlerini önemsemek çok önemli.Desteğiniz için teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Forumda yazılanları tek tek okudum iyi yorum da var ,"Hayır asla yaptırma!" diyende... Yıllardır bel ve karın yağlarımdan şikayetçi olduğum için, artık bunlardan tamamen kurtulmalıyım diye düşündüm ve yarın hastaneye yatıyorum. Umarım iyi bir şekilde yeniden yorum yazarım buraya

Merhaba ben vaser liposuction yaptırdım 4 ay oldu ve çok memnunum. Herhangi bir dalgalama vs olmadı. Çok çabuk iyileştim iz kalmadı. Doktorum bu konunun en iyisiydi tavsiye ederim.

Benim de korkum bu oyle ki bazi yorumlarda belli biyerin şiş bi yerin ince olabiliyomus sonralari yani deforme oluyo yorumun icin teşekkür ederim canim

Merhaba
Ben de dün oldum vaser lipo ve kilo vermek değil aslında amaç ,vücudun şekillenmesi diyelim. Şuan hastanedeyim, Gayrettepe Estetik Merkezi. Refakatçim dahi yok, sağolsun herkes çok yardımcı oluyor. Üzerimde korse var ama aynadan baktım çok güzel gözüküyor. Belimde kocaman simitler vardı. Oralar tamamen gitmiş , kavisli bir görünüm almış. Karnım dümdüz. Basenlerim,belim ve diz kapaklarımda dahil 7000 lira para verdim. Burda fiyat belirtmek doğru değil aslında. Çünkü yapılan bölgeye göre fiyat değişir ki çok haklı bir sebep. Neyse işte Ben ilk günümde çok memnunum. Bunu yazmak istedim. Sağlıklı günler

@elektra1993 merhaba. Aynı sorunlardan şikayetçiyiz. Ben 7 Kasım için operasyon tarihi aldım seni izlemeye alıyorum fotolarım var bakarsın. Doktorum Alper Tuncel. gitmediğim çok nadir dr kaldı ama Alper Bey in enerjisi ilgisi hayran kalmamak elde değildi. Ameliyat sonrası ne yaşayacağımı bilmiyorum ama sanırım üst bacağa göre alt bacak daha zormuş ödem oluşumu çok fazla olacakmış... Olsun sonunda istediğim görüntüye biraz olsun kavuşacaksam denemeye değer bence :)

Merhaba hayırlı olsun. Zamanla daha da güzel olacak inşallah. Çok sevindim dr undan memnun olmana hangi dr a yaptırdın acaba?

Çok teşekkür ederim. Şimdi evdeyim. İlaçlarımı aldım ve yine tek başımayım. Belki şaka gibi gelecek ama Gayretrepe'den 4.Levent'e kadar yürüdüm. İtiraf edeyim yürümede sıkıntı yok ama kaldırımdan inip çıkarken canım acıdı biraz Doktorum Bülent Türkyılmaz... Muayenehanesi Nişantaşı'nda... Ben daha önce göğüs ve Burun ameliyatı oldum. Çok ama çok memnunum. Hastanede bir gece kaldım ve çok memnun ayrıldım. Hastaneyi de tavsiye ederim. Bi araştırın derim.

Hasan Findikla gorustum Esteworld de sira bekliyorum su an :) Hasan Findik cok olumlu geldi bana dr diliyle konusmuyor neyse onu anlatiyor fiyati da ben daha yuksek bekliyodum ama ortalama bi fiyat verdi
Bende ameliyat olmayi dusunuyordum bu siteleri okuyayim dedim ben bir hemsireyim suan evde cocuk bakmaktayim gebe kalmadan kisa bir sure once esteworld etilerde calismistim gercekten basarili bir hastane

Bende ameliyat olmayi dusunuyordum bu siteleri okuyayim dedim ben bir hemsireyim suan evde cocuk bakmaktayim gebe kalmadan kisa bir sure once esteworld etilerde calismistim gercekten basarili bir hastane
Esteworld de lazerlipo yok malesef bir de dr la tam bi guven ortami olusturamadim ben ki fiyati cok cok daha uygun olmasina ragmen .. bu benim kisisel fikrim tabii bir baskasi gider cok da memnun kalir ben en son Alper Tuncel de karar kildim ve kismetse cumartesi gunu operasyonum siz de cok iyi arastirin bence

Merbalar ayin 5 inde randevum var karin germe lipo ve gogus diklestirme ameliyati olmak istiyorum .23 yasindayim 19 aylik oglum var sizce cocukla zor olurmu ameliyat sonrasi ? Karardiz kaliyorum
Benim belli esimde doktor oldugu icin arkadasi aysin karasoy yesilada sisli etfal hastanesinde. cerrahpasa ingilizce tip mezunu okul yilliklarini okudugumda kendini bildi bileli estetik cerrahi olmak istiyormus .45 yasinda gayet basarili bir doktor ya sanirim profosor olmustu en son docentti.ayin 5inde benimde randevum.

hayirli olsuunn umar
hayirli olsuunn umarim hersey istedigin gibi olur kolay karar vermiyoruz zaten eminim herkesin kendi icin sectigi dr en iyisidir bende az asindirmadim dr larin kapilarini :) benim operasyonuma 3 gun kaldi ama kimse arayip sormadi daha unuttularmi diye endishelendim su an :)) insallah hepimiz icin hersey cok guzel olacak

Ins :) ameliyattan sonra yorumlarinizi bekliyorum :) size simdiden gecmis olsun

alt bacak inceltmek istiyorsan pilates yap , reformer pilates ve tabiki diyet başka çaresi yok bu işin

on

onu da yaptim olmadi 1.70 boyum 54 kiloya kadar indim ama bacaklarim hep ayni :s
o zaman lazer liposuction yaptır canım ,bazı yerlerden alıp daha inceymiş görüntüsü verebiliyorlar yada bence en güzeli çare yoksa kendini olduğun gibi sev :) benim yaşım var sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim gençliğimde çırpı bacaklar hiç makbul değildi bacağın dolgun olanı makbüldür :)

Benim buyuk gunum geldi :) simdi yoldayiz gelismelerden haberdar ederim sans dileyin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…