Merhaba ben vaser liposuction yaptırdım 4 ay oldu ve çok memnunum. Herhangi bir dalgalama vs olmadı. Çok çabuk iyileştim iz kalmadı. Doktorum bu konunun en iyisiydi tavsiye ederim.merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
Benim de korkum bu oyle ki bazi yorumlarda belli biyerin şiş bi yerin ince olabiliyomus sonralari yani deforme oluyo yorumun icin teşekkür ederim canim
Kizlar ben araniza yeni katildim ve bi kac seneye bende lipo olmak istiyorum ama kafam karisik düşüncelerinizi almak istiyorum . Durum su ki ben üniversite ogrencisiyim iki seneye mezun olucam allahin izniyle ogretmen olucam ancak basenlerim var biraz baldirlarim ve diz alti bacaklarim kalin sporlada gecicegini sanmiyorum popomdada biraz yaglardan dolayi kotu bi gorunum mevcut baldirlarimda ki falaliklar diz kapaklrimda kotu duruyo sekilsizlik nevcut yani ole fazla kilolu biri de degilm 49 kiloyum belim asiri ince dedigim gbi alt bolgem bole sizce yaptirmali miyim kafam karisti kotu yorumlarda var malum sizce erken mi ol
Merhaba
Ben de dün oldum vaser lipo ve kilo vermek değil aslında amaç ,vücudun şekillenmesi diyelim. Şuan hastanedeyim, Gayrettepe Estetik Merkezi. Refakatçim dahi yok, sağolsun herkes çok yardımcı oluyor. Üzerimde korse var ama aynadan baktım çok güzel gözüküyor. Belimde kocaman simitler vardı. Oralar tamamen gitmiş , kavisli bir görünüm almış. Karnım dümdüz. Basenlerim,belim ve diz kapaklarımda dahil 7000 lira para verdim. Burda fiyat belirtmek doğru değil aslında. Çünkü yapılan bölgeye göre fiyat değişir ki çok haklı bir sebep. Neyse işte Ben ilk günümde çok memnunum. Bunu yazmak istedim. Sağlıklı günler
Bende ameliyat olmayi dusunuyordum bu siteleri okuyayim dedim ben bir hemsireyim suan evde cocuk bakmaktayim gebe kalmadan kisa bir sure once esteworld etilerde calismistim gercekten basarili bir hastaneHasan Findikla gorustum Esteworld de sira bekliyorum su an :) Hasan Findik cok olumlu geldi bana dr diliyle konusmuyor neyse onu anlatiyor fiyati da ben daha yuksek bekliyodum ama ortalama bi fiyat verdi
Esteworld de lazerlipo yok malesef bir de dr la tam bi guven ortami olusturamadim ben ki fiyati cok cok daha uygun olmasina ragmen .. bu benim kisisel fikrim tabii bir baskasi gider cok da memnun kalir ben en son Alper Tuncel de karar kildim ve kismetse cumartesi gunu operasyonum siz de cok iyi arastirin benceBende ameliyat olmayi dusunuyordum bu siteleri okuyayim dedim ben bir hemsireyim suan evde cocuk bakmaktayim gebe kalmadan kisa bir sure once esteworld etilerde calismistim gercekten basarili bir hastane
Benim belli esimde doktor oldugu icin arkadasi aysin karasoy yesilada sisli etfal hastanesinde. cerrahpasa ingilizce tip mezunu okul yilliklarini okudugumda kendini bildi bileli estetik cerrahi olmak istiyormus .45 yasinda gayet basarili bir doktor ya sanirim profosor olmustu en son docentti.ayin 5inde benimde randevum.Esteworld de lazerlipo yok malesef bir de dr la tam bi guven ortami olusturamadim ben ki fiyati cok cok daha uygun olmasina ragmen .. bu benim kisisel fikrim tabii bir baskasi gider cok da memnun kalir ben en son Alper Tuncel de karar kildim ve kismetse cumartesi gunu operasyonum siz de cok iyi arastirin bence
hayirli olsuunn umarim hersey istedigin gibi olur kolay karar vermiyoruz zaten eminim herkesin kendi icin sectigi dr en iyisidir bende az asindirmadim dr larin kapilarini :) benim operasyonuma 3 gun kaldi ama kimse arayip sormadi daha unuttularmi diye endishelendim su an :)) insallah hepimiz icin hersey cok guzel olacakMerbalar ayin 5 inde randevum var karin germe lipo ve gogus diklestirme ameliyati olmak istiyorum .23 yasindayim 19 aylik oglum var sizce cocukla zor olurmu ameliyat sonrasi ? Karardiz kaliyorum
Benim belli esimde doktor oldugu icin arkadasi aysin karasoy yesilada sisli etfal hastanesinde. cerrahpasa ingilizce tip mezunu okul yilliklarini okudugumda kendini bildi bileli estetik cerrahi olmak istiyormus .45 yasinda gayet basarili bir doktor ya sanirim profosor olmustu en son docentti.ayin 5inde benimde randevum.
Ins :) ameliyattan sonra yorumlarinizi bekliyorum :) size simdiden gecmis olsunhayirli olsuunn umar
hayirli olsuunn umarim hersey istedigin gibi olur kolay karar vermiyoruz zaten eminim herkesin kendi icin sectigi dr en iyisidir bende az asindirmadim dr larin kapilarini :) benim operasyonuma 3 gun kaldi ama kimse arayip sormadi daha unuttularmi diye endishelendim su an :)) insallah hepimiz icin hersey cok guzel olacak
cok tesekkur ederimm hepimiz icin cook cok guzel olsun :)Ins :) ameliyattan sonra yorumlarinizi bekliyorum :) size simdiden gecmis olsun
alt bacak inceltmek istiyorsan pilates yap , reformer pilates ve tabiki diyet başka çaresi yok bu işinBütün dr lar dedi ki çok farkedilmiyor alt bacaktan alınan yağ o yüzden insanlar memnuniyetsiz geliyorlar hiçbir şey değişmedi diye bu sefer çok olumsuz yorum alıyoruz o yüzden yapmayı tercih etmiyoruz dediler .. neredeyse gittiğim bütün dr lar ..
onu da yaptim olmadialt bacak inceltmek istiyorsan pilates yap , reformer pilates ve tabiki diyet başka çaresi yok bu işin
o zaman lazer liposuction yaptır canım ,bazı yerlerden alıp daha inceymiş görüntüsü verebiliyorlar yada bence en güzeli çare yoksa kendini olduğun gibi sev :) benim yaşım var sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim gençliğimde çırpı bacaklar hiç makbul değildi bacağın dolgun olanı makbüldür :)on
onu da yaptim olmadi1.70 boyum 54 kiloya kadar indim ama bacaklarim hep ayni :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?