Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba canım Nerede yaptırdığını ve fiyatını yazabilirmisin

Merhaba. Ben New Jersey'de yasiyorum. Basen bolgesindeki yaglarimi ve selulitlerimi aldirmak istiyorum. Istanbul'da tavsiye edebileceginiz doktor ve tedavi yontemini burada benimle paylasirsaniz cok sevinirim. Fiyatlar konusunda da bilgi verirseniz cok memnun olurum. Simdiden cok tesekkurler.

selam arkadaşlar. 18 aralıkta smartlipo triplex yöntemi ile basen bölgemden yağ aldırdım. 3 gün oldu, sonuç şu anda şişliklere rağmen harika.. umarım daha da iyi olacak. bu kadar erken sonuç görmeyi beklemiyordum. hiç uğraşmayın yaptırın geçin derim.. spor yapcam lpg yaptırcam die dökmediğim paralar harcadığım saatlere acıyorum. artık sağlıklı olayım dinç görüneyim die spor yapcam gitmeyen yağlar için değil.

lazer lipo yaptıranlar göbek bölgesi için soruyorum özellikle cildinizde sıkılaşma oldu mu?

birde bu yağ alımlarından sonra muhakak rf yapılması lazımmış dalgalanma olmaması için benim geöbek bölgemde çöküklük oluştu herkes bir şey diyor birisi çöküklük değil sarkma dedi birisi fazla doku alınmış dedi bu aşikar. ben göbeğimdeki çöküklüğün gitmesini istiyorum bi dr lazer lipoliz yapsak yeter demişti cildi geriyormuş lazer yağım yok zaten benim sorunum cildimin gevşekliği ve bi noktadan fazla alınmış deri altında yağ bırakılmamış ya hepten aldırıcam bilmiyorum bi yardımcı olun lütfen

FAZLANAZLI rf dediğin nedir tam olarak ben hiç duymadım bende 1 sene önce lipo yaptırmıştım hiç öyle şeyler yaptırmadm hatta perşembe günü tekrar lipo olcam karnımda aslında cok sıkı değil ama aynı sorunu yaşar mıyım bilmiyorum inş yaşamam senin sıkıntın fotoda belli oluyor mu

selülitin varsa kalıyor benim hafif sarkmalarım var biraz da bu ara kolayı fazla kaçırdım neyse işte ozon saunaya gireceğim radyofrekansa falan az da yürüyüsle sıkılasmayı umuyorum:)

birkaç foto eklemiştim fotolarda çok belli değil aslında çok sorun edilecek bir şeyde değil belki ama ben memnun olduğum bir yerimin bozulmasına sinir oldum çünkü bana asla olmaz dendi bacağım için yaptırdım biliyorsun bu yüzden kaş yapayım derken göz çıkarttık.

rf dedikleri radyo frekans cildin gerilmesi içinmiş yağ dalgalanmaları olmaması için velashape 3 uygulamaları vs.

sen önceden de yaptırmıştın şimdi bi daha mı olacaksın nedir durumun?

selülitin varsa kalıyor benim hafif sarkmalarım var biraz da bu ara kolayı fazla kaçırdım neyse işte ozon saunaya gireceğim radyofrekansa falan az da yürüyüsle sıkılasmayı umuyorum:)
sadece sıkılaşma için yapılan bir şey var mı bildiğiniz. benim karın bölgem lipo sonrası bozuldu buna bi çözüm arıyorum sıkılaşırsam düzelirmiş

Evet ben daha öncede yaptırdım sonuctan memnundum sadece iç bacak genitale dogru olan yer bizim ailedede genetik olduundan yeteri kadar gitmiyor onun bahanesiyle ve 7-8 kg aldıgım için tekrar olmaya karar verdim. 7-8 kg almama ragmen de hala amelyat öncesi çirkin görünümüm cıkıntılarım olmadı bakalım bu sefer nasıl olacak inşallah ilki kadar başarılı olur

ben diyet spor yapmıyor muydun nasıl aldın kilo ben karnımın fotolarını ekliycem albüme pek belli olmuyor ama sinir bozucu olduğu aşikar bi dr lazer lipo yapalım düzelir dedi ama emin olamıyorum

ben diyet spor yapmıyor muydun nasıl aldın kilo ben karnımın fotolarını ekliycem albüme pek belli olmuyor ama sinir bozucu olduğu aşikar bi dr lazer lipo yapalım düzelir dedi ama emin olamıyorum
Ben bi ara pilates yaptım sonra 2. Meme olunca onuda bıraktım araya bişiler girdi tatil derken okadar kötü beslendim ki amelyattan önce bile böyle beslenmiyodm hep dikkat ediyordum kilo alıyorum diye tabi bu kadar incelmeyi görünce yayıldım rahatladm ye yiyebildiğin kadar sonra kilo almaya başladım almam sanıordm ama bu sefer daha dikkatli olcam saglıklı beslencem inşallah koy bakalım fotoları gözüküyor mu tabiki güzel olan bişeyin bozulması insanın canını sıkar ama şimdi hangi dr a güvenebilirsin ki ya daha kötü olursa diye

ekledim fotoları pek belli olmuyor iki üç dr a gösterdim birisi esteworlddeki Bülent pek düzgün bakmadı ameliyatlık bir şey yok diyip bi cihaz önerdi başka biz bi dr a lazer lipoliz mi liposuctionmı ne önerdi. birisi sadece cihaz önerdi Herkes bir şey diyo ama sonuç olarak herkesin ilk dediği bunu hangi dr yaptı? oluyor insandır dedim fark edememiştir ödemden vs olmuştur dedim hasan beyde 6 ay bekleyelim seni böyle bırakmam demişti ama 6. ay gidince yapabileceğim bir şey yok dedi tamamen kişisel sebeplerden böyle bir şey yaptığını düşünüyorum neyse aman bu konular zaten salakça geliyor bana profesyonellikten uzak hareketler. boşverelim

sen kilo vermeye çalış muhakak ama lipo sonrası en azından insan düzenli kilo alıyor değil mi eskisi gibi olmaz :)

81 foto gösteriyor ama ben bikaçını görebiliyorum eklediklerini de göremedim malesef kafana bu kadar taktııın kendini üzdüğün görüntünün nasıl olduunu merak ettim ben lipodan sonra 3 kg vermiştim sonra 7 kg aldım yani eski kiloma bide 4 kg eklemiş oldum ama yinede lipo sayesinde allahtan eski görüntüm yok bira popom büyüdü zaten büyüktü amelyattan sonra kendime söz verdim saglıklı düzenli beslencem arada kaçamak yapcam :)

sadece sıkılaşma için yapılan bir şey var mı bildiğiniz. benim karın bölgem lipo sonrası bozuldu buna bi çözüm arıyorum sıkılaşırsam düzelirmiş
ya karboksi terapi vs... guzellik merkezlerinde yapılan seyler uygun bence. ben onun harici az yuruyus de yapsam diyorum.

ayarlarına bi bakayım olmasa seni etiketliyim çok bi fotom yok zaten bi ara komple silmiştim ekledim tekrar
sen biraz kilo verirsen bence süper olur azmet bir şey yap gaza gel :))

ayarlarını sadece ben yapmışım şu an görebilirsin kafaya takılmayacak gibi değil başka bir dr olsa diyeceğim ki mahsus yaptı insan konduramıyor öyle sıkıldım ki bunu kim yaptııı tepkisinden

ya karboksi terapi vs... guzellik merkezlerinde yapılan seyler uygun bence. ben onun harici az yuruyus de yapsam diyorum.
ben sadece sıkılaşma ile ilgili bakıyorum o cihazlarında işe yaradığı meçhul mesela velasshape 3 varmış 6 seansı 4500 tl hem inceliyor hem sıkılaşma
ultdatone varmış elektropedlerle takılıp pasif cimnastik yapılıyormuş sadeçe sıkılaşıyormuşsun bunun 10 seansı 800 tl arada uçurum var kimisi onların hiçbirinin bi işe yaramayacağı görüşünde kafam karışık

ozon terapiyi öneririm artı radyofrekans cok para verme ama ben 15 seansı 250 tlye yaptırıorum... Yag yaktırmaz sıkılastırır

ozon terapiyi öneririm artı radyofrekans cok para verme ama ben 15 seansı 250 tlye yaptırıorum... Yag yaktırmaz sıkılastırır
merhaba, tüm bacak lazerlipo oldum ama sarkma var sanırım sıkılaşmaya acil ihtiyacım var Nasıl sizin sonuçlarınız işe yarayan birşey mi bu ? bir de nerede yaptırıyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…