Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kırmızıyosun canım sanırım şu anda ameliyat dasın .Her şeyin istediğin gibi olması en kısa zamanda iyileşmen dileği ile .Sabırsızlıkla bekliyoruz seni ...

Kırmızıyosun canım sanırım şu anda ameliyat dasın .Her şeyin istediğin gibi olması en kısa zamanda iyileşmen dileği ile .Sabırsızlıkla bekliyoruz seni ...
canim benim cok tesekkur ederim :) once muayenehaneye gittik cizim yapti Alper Bey fotograf cekti. Sonra hastahaneye geldik ustumu degistirdim bi igne yaptilar asansorde gitmisim zaten :) 2. bucuk saat civari surmus 4,8 ltre yag alinmis igrenc gozukuyorlar odaya getirmisler onlari odaya ilk cikarildigimda cok usuyodum titriyosun resmen ilk yarim saate yakin ..yasadiklarima gelince tum bacak oldugu icin zor bildigin yataktan kalkmak iskence
Korseyi tam takmayi becerememisler yamuk duruyo ama ilk 3-4 gun korseyi cikarmak yasak o yuzden duzeltemiyorum da korsenin altinda cocuk bezi gibi pedler var sizintiyi korseye gecirmesin diye. ilk yataktan kalkmak zor ama yurudukce de aciliosun wc olayi sorun bayaa ben cok ciktim wc ye ve boyle 2-3 dk akio su gibi ya plastik bardak kullanmalisin ya da ben daha degisik bisey buldum bacaklarimi klozetin iki yanina dogru aciyorum oole yapiorum cunku cok fazla aktigi icin ped bardakla batirabiliosun ustunu basini gercekten kolay degil ne acisi ne agrisi mosmor oldu bacaklarim ama bu acilara ragmen yine olsa yine yaptiririm bi de bunlarin olacagina dair hazirlikli girdigin zaman direncin daha fazla oluyo sanirim 3. gunu banyo yapabilecekmisim tek istegim o pedlerden kurtulmak su an ..

Nasilsin suan tatlım
canim yururken sorun yok ama bi yere oturup kalkarken bayaa sorun oluyo yardimsiz yapamiyorum henuz cunku cok sis her yerim alt bacakta oldugu icin boyle sanirim cunku insanlarda odemler hep bikac gun sonra baslio ama benim direkt odem olustu cok cok rahatsiz degilim agir bi kas agrisi gibi gecicek insallah bu da tabii wc sorun bi de ..

İnşallah fazla agrin sizin olmaz canim dikkat et kendine bu arada tum bacaklarini ne kadara yapti alper bey bnde yaptirma dusunxesi var ama kalca ve basenlerim de olucak .s

Gecmiş olsun ya okadar zormuymus bacak bende üst bacak komple istıyorum

Gecmiş olsun ya okadar zormuymus bacak bende üst bacak komple istıyorum
ya cok kolay degil malesef dayak yemis gibi oluosun bi de cok morarti var onlar da ayrica aciyo :s ama benim alt bacak da oldugu icin odem cok fazla oldu sadece ust bacak olunca daha kolay olabilir..

Arkadaslar merhabaa birsey sormak istiyorum bacaklarimin icinde soba yakilmis sanki alev alev yaniyo normalmidir bu ?

Merhaba arkadaşlar konu açtım ama faydalı olmadı :)) bide burayı gördüm şimdi yeni üyeyim daha acemiyim kadınlar klubu ne. 4 gün önce meme büyültme ve lazer liposiction oldum karın basen ve popodan toplam 2.4 lt yağ alındı. 1 gece hastahanede kaldım. 365 cc silikon takıldı çok agrili 2 gece geçirdim ağladım o derce. Belki 3 yerden ameliyata girmem dezavantaj olabilr birden bitsin istedim. Şimdi size sorum forumdaki tüm 360 sayfayı okuyamadım ondan yazıyorum. 4 gün oldu lazer liposiction dediğim gibi korse takılı benim en çok derdim olan basenler tabiki şişlik var ama sanki hala aynı sis olsa bile basen bölgem de sis. Açaba zaman geçtikçe düzeliyormu merak ediyorum

ben normal lipo oldum 3 kiloya yakın yağ alındı. bacak cevrem 52-53 iken 46-47'ye düstü kilo da verdim. evet zaman gectikce daha az şişiyorsun vücut hatların sekilleniyor daha iyi oluyor. bir daha da asla oralardan o oranda kilo almıyorsun. yüze yağ dolgu yaptıracaklara full lipoyu öneririm. benim yüze gelecek sene belki bir daha yağ dolgu olacak dudaklarıma ve göz altı yorgunluk cizgilerime onun icin yine yaptırırım bacaklara diyorum ki bacaklarım yapısal olarak cok ince degil:) silikonu ben de dusunuyorum ama sanki sana biraz büyük takılmıs. damla mı takıldı yuvarlak mı bir de kas altına mı takıldı? sanırım kas altına takılmıs cok agrıdı dedigine gore. benim de lipo cok canımı yakmıstı oturup kalkamıyorum sanki cok spor yapmısım gibi. ben de kombine ameliyat olmustum kafana takma hepsi bir anda düzelecek.

merhaba, ne zaman oldunuz acaba siz ameliyatınızı? ben 13 gün önce tüm bacak lazer lipo yaptırdım 4,8 ltre yağ alındı. Ama şu an hala hiçbir fark göremiyorum. Sabah yürüyüşüm fln daha düzgün ama akşama doğru bayaa zorlaşıyor. Bir de bacaklarımdan alevler çıkıyo sanki bi de iğne batması gibi bişeyler var. Ne kadar zamanda görebileceğim ki biraz incelme. Ödem var mı bilmiyorum yani anlayamıyorum zaten benim de yapı olarak ince değil bacaklarım. Ama sanki düzelmeyecekmiş gibi umutsuzluğa kapılıyorum bazen. Süreciniz hakkında bilgi verirseniz çok çok sevinirim..

ben temmuz ayında burun revizyon ameliyatıyla beraber oldum. alınan yağlarla da yüzüme çok az dolgu yapıldı nazobinal çizgilerime göz altı yorgunluk çizgilerime falan. Ben ameliyattan 1 haftaya kadar yürümekte zorlandım yatıp kalkarken. Hani çok spor yaparsınız da hamlarsınız, kas ağrısı olur ya öyle bir ağrı. Bacaklarımın VS melekleri gibi olmasını istiyordum açıkçası bacak önünden aldırmadım popo altı bacaktan yan bacaktan iç bacaktan aldırdım yanda hafif simitler vardı aldırdım ve göbek altında çok çok az vardı onu aldırdım. Ben aldırmadan önce fotolamıştım. Aldırdıktan 1 hafta sonra da fotoladım bariz fark vardı. Ha şişliklerim dehşet vardı ağrım vardı. Ama fark vardı ölçtüm incelmiştim fotoğraflar da inceldiğimi gösteriyordu. Ama istediğim kadar incelme oldu mu hayır. Sonuçta kemiklerim çok ince değil ve bir seansta bacaklarımdaki tüm yağların alınması mümkün değil. Dediğim gibi 52-53 iken 46-47 cm e düştü üst bacak çevrem. Biraz daha kilo verirsem sanırım 45'e düşer diye umuyorum. Ama yine de yine yüzüme dolgu yaptırmak istediğimden lipo olmayı umuyorum. En azından 41-42 cm'e düşse yetecek. Ameliyat sonrası ozon sauna ve radyoterapi seansı satın almama rağmen henüz gitmedim onlara yakında onlara da başlayacağım. 4.5 ay oldu benim. Lazer lipoyu bilemiyorum benimki normal lipoydu dalgalanmam olmadı. 1 ay korse taktım. Ama selülitiniz varsa oldugu gibi kalır değişmesini ummayın. Şuan 36-38 bedenim. Bir gün 34-36 beden olmak umuduyla ne diyeyim :)

Son düzenleme:
umarim istediginiz gibi olur peki inceldikce sarkma vs olmadimi ? benim derim cok gergin degil malesef incelince o deri nasil oluyo acaba selulit icin bikac karisim buldum tabiiki tam sonuc vermez ama en azindan biraz duzeltecegini umuyorum sizi izlemeye alicam orada ameliyat oncesi fotolarim var siz ameliyat oncesi cok daha mi inceydiniz ?

izlemeye almisim zaten bi bakip donerseniz cok sevinirim :)

arkadaşlar bir de birşey sormak istiyorum. Korse bol gelmeye başladı küçüğüne ihtiyacım olacak ama doktorun ameliyatta giydirdiği markanın fiyatları çok yüksek geldi bana.. Başka bişey olsa verilir ama sadece birkaç ay kullanacağım birşeye vermek istemiyorum.. 150-200 usd dedi :S en az 450 TL ye denk geliyo :S var mı daha uygun fiyatlı korse kullanan???

Merhaba cnm, ben de 4 eylülde operasyon geçirmiştim. Detayları senle özelden konuşmak isterim. Mesaj atmak istedim ama yapamadım. Bana ulaşabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…