belgesi plaketi olmayan dr yok ki :) onemli olan hasta memnuniyeti Alper Bey e mail attım inanılmaz ayrintili cevap verdi
sizin fotografiniz var mi? gorebilir miyim cok sik giremiyorum foruma
mrb,bende yeni üye oldum. ben başka bir sorun için danışmaya gitmiştim.kendisi liposuction yapmayı önerdi,süslü cümleler kurarak.iç bacakta senin yağlanma var onları alalım,arka bacaktada selülit var onları da alalım bak çok güzel olacak dedi.ben liposuctionun ne olduğunu bile bilmiyordum.dediklerine inandım.sonuç facia.2 yıldır hayatım karardı.iç bacakta ve arka bacakta dalgalanma var.sonrasında hastasıyla hiç ilgilenmiyor.hatasını kabul etmeyip başından savıyor.bende bu çukurlukları giderecek,kalıcı yağ enjeksiyonu yapabilecek iyi bir doktor araştırması içindeyim.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bana yazabilir mi?belgesi plaketi olmayan dr yok ki :) onemli olan hasta memnuniyeti Alper Bey e mail attım inanılmaz ayrintili cevap verdi
sizin fotografiniz var mi? gorebilir miyim cok sik giremiyorum foruma
Ben gayet memnunum..gonul rahatlıgıyla gidebilirsin..
sizde mi aynı doktora oldunuz bu normal birseymi herkeste olan meme ve lipo olmak istiyordum ama simdi tedirgin oldum muayeneleride cabuk yapip bilgi vermiyormus sanirimÖncelikle geçmiş olsun lipo olduğum için ve bu başlıkta arkadaşlarım olduğu için önceden takiibe almıştım bildirim gelince gördüm yazınız yanlış anlamayın yeni üye olup dr öven yada yerene bir acabalı bakıyorum öncesi sonrası resimleriniz varmı ; yazdığınız dr ye bende oldum lipo aynıları bende de oldu ama çözümü var üzülmeyin yağ dolgusu ile çöken yerler dolduruluyor; bazı makineler var onlara da girerseniz gözünüze çok batmaz bu sorunlu yerler tekrar çok geçmiş olsun
sizde mi aynı doktora oldunuz bu normal birseymi herkeste olan meme ve lipo olmak istiyordum ama simdi tedirgin oldum muayeneleride cabuk yapip bilgi vermiyormus sanirim
ben hollandadayim maille gorusuyoruz malesef yuzyuze imkan yoktedirgin olacak bişey yok görüşüp doktorlarla kararı bire bir verin sonuçları görün her doktorun var memnun olan olmayan hastası bende oldum evet sonra revizyon oldum çaresi var sonuç da herşeyin kolay gelsin size
ben hollandadayim maille gorusuyoruz malesef yuzyuze imkan yok
öncelikle cvp yazdığınız için çok tşkr ederim.yazdığım herşey gerçek.mümkün olsa o doktoru mahkemeye vereceğim.o denli,ruh sağlığımı bozdu.evet bende o çökmeleri ve dalgalanmayı yağ enjeksiyonuyla gidermek istiyorum bunun için çok iyi bir doktor araştırıyorum çünkü artık kimseye güvenemiyorum.önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı?size de çok geçmiş olsun.siz ne yaptırdınız ?şimdi eskisi gibi oldu mu peki?Öncelikle geçmiş olsun lipo olduğum için ve bu başlıkta arkadaşlarım olduğu için önceden takiibe almıştım bildirim gelince gördüm yazınızı yanlış anlamayın yeni üye olup dr öven yada yerene bir acabalı bakıyorum öncesi sonrası resimleriniz varmı ; yazdığınız dr ye bende oldum lipo aynıları bende de oldu ama çözümü var üzülmeyin yağ dolgusu ile çöken yerler dolduruluyor; bazı makineler var onlara da girerseniz gözünüze çok batmaz bu sorunlu yerler tekrar çok geçmiş olsun
mrb,çok tşkr ederim.benim şu anda istediğim tek şey kalıcı yağ enjeksiyonu yaptırmak,bacaklarımın eski kalınlığına gelsin istiyorum ama başka bir yerimi bozmadan bunu en iyi hangi doktor yapabilir onu bilmiyorum.sizin bilginiz varsa yazabilir misiniz?cok uzgunum yasadiklariniz icin tek sizde degil birkac kisi de daha varmis forumda okudum peki bir caresi yokmu cukur nasil oluyor ben hic gormedigim icin bilmiyorum lipo da Alper Tuncel iyiymis
öncelikle cvp yazdığınız için çok tşkr ederim.yazdığım herşey gerçek.mümkün olsa o doktoru mahkemeye vereceğim.o denli,ruh sağlığımı bozdu.evet bende o çökmeleri ve dalgalanmayı yağ enjeksiyonuyla gidermek istiyorum bunun için çok iyi bir doktor araştırıyorum çünkü artık kimseye güvenemiyorum.önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı?size de çok geçmiş olsun.siz ne yaptırdınız ?şimdi eskisi gibi oldu mu peki?
anladım.durumunuzun düzeldiğine sevindim,tekrar çok geçmiş olsun.siz bu konuda daha tecrübeli olduğunuz için revizyon için en azından özelden,bir kaç doktor adı yazsanız olmaz mı?en azından yazdığınız ismi araştırırım.birde sizden öğrenmek istediğim karnınızda peki deformasyon oldu mu?bir de enjekte edilen yağın erime oranı nasıl oldu?doktor tavsiye etmem ben çünkü ilk seferinde kardeşimin isteği tavsiyesi ile gittim canım yandı ama dava olayı zor çünkü bende o aşamadan döndüm fatura vs vermediler birde iki dr den imza almak zor 10 doktor hatalı işlem dedi ama imzaya gelince revizyon düzeltmeyi yapan doktorum da dahil imza rapor vermediler maalesef böylehatta çok forumda yererseniz doktorlara laf taşınıyor onlar dava açıyorlar buda ayrı durum....karından yağ alındı bana o işlemden geçildi çöken bacaktakii yerlere dolduruldu %100 değil memnuniyetim ama çökmeler benim ruh sağlığımız bozmuştu şimdi şükür çok daha iyi aynı dr sizin de çok yazmak istemiyorum geçti gitti benim çünkü
anladım.durumunuzun düzeldiğine sevindim,tekrar çok geçmiş olsun.siz bu konuda daha tecrübeli olduğunuz için revizyon için en azından özelden,bir kaç doktor adı yazsanız olmaz mı?en azından yazdığınız ismi araştırırım.birde sizden öğrenmek istediğim karnınızda peki deformasyon oldu mu?bir de enjekte edilen yağın erime oranı nasıl oldu?
doktor tavsiye etmem ben çünkü ilk seferinde kardeşimin isteği tavsiyesi ile gittim canım yandı ama dava olayı zor çünkü bende o aşamadan döndüm fatura vs vermediler birde iki dr den imza almak zor 10 doktor hatalı işlem dedi ama imzaya gelince revizyon düzeltmeyi yapan doktorum da dahil imza rapor vermediler maalesef böylehatta çok forumda yererseniz doktorlara laf taşınıyor onlar dava açıyorlar buda ayrı durum....karından yağ alındı bana o işlemden geçildi çöken bacaktakii yerlere dolduruldu %100 değil memnuniyetim ama çökmeler benim ruh sağlığımız bozmuştu şimdi şükür çok daha iyi aynı dr sizin de çok yazmak istemiyorum geçti gitti benim çünkü
hayır iyi değil,zaten ona da tekrar güvenemem.bunu yapabilecek başka bir doktor bulmak istiyorum.tamam foto göndereyim ama nasıl gönderceğim,birde fotoyu herkesin görceği şekilde olmasın.dedimya yeni üyeyim tam bilmiyorum.
hayır iyi değil,zaten ona da tekrar güvenemem.bunu yapabilecek başka bir doktor bulmak istiyorum.tamam foto göndereyim ama nasıl gönderceğim,birde fotoyu herkesin görceği şekilde olmasın.dedimya yeni üyeyim tam bilmiyorum.
dogru dersiniz galiba iki haftalik gelip yuzyuze gorusuyumvalla ben olsam şartları ayarlar görüşmeleri bire bir iki gündede olsa liste yapar öyle karar verirdim; maillle olacak durum değil benim için hangi dr bu işlerde iyi maille belli olmaz :) kolay gelsin
mrb,çok tşkr ederim.benim şu anda istediğim tek şey kalıcı yağ enjeksiyonu yaptırmak,bacaklarımın eski kalınlığına gelsin istiyorum ama başka bir yerimi bozmadan bunu en iyi hangi doktor yapabilir onu bilmiyorum.sizin bilginiz varsa yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?